Şimdi Ara

İlk Başta Ne Yapmam Gerekiyo?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna başladım renamonla başladım ama atak dğeilmiş gigimon mudur nedir o atakmış onu açıcam şimdi ilk başta ne yapmam gerekiyo card falan diyolar o nedir ne işe yarar quest muest falan yapcammı ne yapcam ilk başta ? onu söyleyin gersini getiririm zati oyuna girer girmez canavarlaramı dalam ne yapam

• Git canavarlara dal kasmaya başla.Canavarlardan kazandığın parayla atak,HP kartları falan al daha güçlü canavarlara git.Gigimon başlangıç için iyi tercih.
  • Hp kartı düştü yanlız savaştayken kullanamıyomuyuz?İlla savaş bitincemi kullanılıyo + nasıl kullanıcam hiç bişi bilmiyorum ki
  • Düşen kartları "I" ya basarak alttaki kısıma yerleştir.Savaş sırasında sağ üst kısımdan yerleştirdiğin kartları kullanabilirsin.Hatırladığım kadarıyla böyleydi
  • Çok teşekkürler hadi mcx mcx ben oyuna kaçtım
  • Yardımcı olduysam ne mutlu bana Bir de ben girebilsem.
  • Sen niye giremiyosun ki bide şey gigimon warya kırmızı olan onun statlarını neye werem? çince yzaıo anlamıyorum ki 4 tane war hangisine? 2 lvl oldu 1.stata werdim 2 pointide ama :D neye wermem qerekiyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim aldığım hesaplar nedense oyuna girmiyor.Stat konusunda pek bilgim yok seni yanıltmayayım.Fakat dikkatli ol,sanırım stat sıfırlayan item biraz pahalıymış
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Tolga.

Benim aldığım hesaplar nedense oyuna girmiyor.Stat konusunda pek bilgim yok seni yanıltmayayım.Fakat dikkatli ol,sanırım stat sıfırlayan item biraz pahalıymış

Aldığın hesapları onaylamıyorsun sanırım.Ottoman ın konusuna bak orda var.

Üyeliği aldıktan sonra hangi oyunu oynayacağın hakkında bir sürü seçenek var.Digimon resminin yanındaki butona basark onaylıyorsun.Daha ayrıntılı bilgi için konuya bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: -FeYYaZ-

quote:

Orjinalden alıntı: .Tolga.

Benim aldığım hesaplar nedense oyuna girmiyor.Stat konusunda pek bilgim yok seni yanıltmayayım.Fakat dikkatli ol,sanırım stat sıfırlayan item biraz pahalıymış

Aldığın hesapları onaylamıyorsun sanırım.Ottoman ın konusuna bak orda var.

Üyeliği aldıktan sonra hangi oyunu oynayacağın hakkında bir sürü seçenek var.Digimon resminin yanındaki butona basark onaylıyorsun.Daha ayrıntılı bilgi için konuya bak

Onaylamayı yapıyorum yine girmiyor.Şimdi bi tane daha almayı deniyorum.Hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga. -- 12 Aralık 2008; 17:17:01 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.