Bildirim
İlk Bilgisayarınız - İlk Oyununuz (2. sayfa)
KAHVE DUNYASI Dünyası Lavi Karışık Dolgulu Çikolata Kutulu, 1Kg : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CN733719/?psc=1
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 28 Şubat 2012; 9:57:51 > -
80 mhz işlemci
1 mb ram
Hdd hatırlamıyorum
Ms dos ile çalışırdı işletim sistemi yoktu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F5 -- 28 Şubat 2012; 10:00:04 > -
hugo -
fifa 97 -
hidden and dangerous 2
fx5200
p4 @ 2.4 ghz
512 mb ram
80 gb hdd -
İlk oyunum mu bilmiyorum ama ilk oyunlarımdan biriydi Prince -
8 mb idi sanırım ekran kartı tam hatırlamıyorum diğer özelliklerini babam işyerindeydi bilgisayar medal of honor allied assault oynardım
birde atari x2600'üm vardı -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ferceyo
1992 - Prince
+1
ne oyundu ya bir tane hoca ile dövüşüyorduk orada çok heyecanlanırdım... hele birde dört tane kapı var üstten açılıp kapanıyor. bende tek seferde orayı geçmeye çalışıyordum
-
adventure island 'tı galiba :) ateri de oynadığım en güzel oyundu. -
quote:
Orijinalden alıntı: live in a secret
quote:
Orijinalden alıntı: ferceyo
1992 - Prince
+1
ne oyundu ya bir tane hoca ile dövüşüyorduk orada çok heyecanlanırdım... hele birde dört tane kapı var üstten açılıp kapanıyor. bende tek seferde orayı geçmeye çalışıyordum
Of of... Yukaridan asagiya dusenler vardi, dedigin kapilardan vardi, solda gorunuyor ucu.
-
-
2001 cs 1.1 -
Lotus, Street Fighter, Mario ve Tetrisi sayarsak 90 başlarıydı ama bilgisayarda 1995 yılında Wolfenstein'un mac versiyonu. Bu oyunun mac versiyonunun sesleri Windows versiyonuyla kıyaslanmayacak kadar iyiydi. Şu an Youtube'aa giremediğim için video koyamıyorum. PC'den Mac OS X'e çakılan versiyonu değil. Mac OS 9 versiyonu.
İlk bilgisayarım iMac DV. Yıl 1999.
-
resim temsilidir
-
@THUNDERBIRD:
Yaş kaç sorması ayıp. Bir de bu resmini koyduğun bilgisayar ile oyunun adını yazmayı unuttun sanırım. Söyle de biz de öğrenelim. -
quote:
Orijinalden alıntı: bocekgrafik
@THUNDERBIRD:
Yaş kaç sorması ayıp. Bir de bu resmini koyduğun bilgisayar ile oyunun adını yazmayı unuttun sanırım. Söyle de biz de öğrenelim.
commodore 64
cabal kaset versiyonu -
Sen Comodore'u koyunca, benim dayı oğluyla atari salonuna gidipte atari oynadığımı hatırladım birden. Sene kaçtı tabi, onu hatırlamıyorum. Alet bu ya da bunun gibi birşeydi. Üzerine video oyun kasedi takılıp oynanıyordu.
-
2001-Fifa 2001
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X