Şimdi Ara

İlk buluşmada ayrıldım haklı mıyım (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
4
Favori
33.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
341 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ulannn zxdxdjxsndb

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kizin birine bodrum tudorsta 215tl hesap ödetmistim. konser parasi ve yemek ucretini ben odemistim. benden cikan 130 tl falandi galiba. Her neyse yoruma gelelim;

öncelikle yasınızın 20 oldugunu soylediniz kiz da o civardadir diye dusunuyorum. ogrenci insansiniz sabit bir geliriniz yok(burs vs saymazsak). her seyin fiyati ates pahasi. normalde herkes yedigini ictigini odemesi gerekir bu durumda. kız yanlis yapmis sen de en iyisini yapmissin hocam. kimsenin kimseye masraflarini sirtlandirmasina gerek yok ve yanlis. umarim gonlunuze gore, yeri geldiginde "disari cikmayalim evde otururuz" diyecek yeri geldiginde sogan ekmek boluseceginiz birisini bulmaniz dilegiyle. 24 yasimdayim ve daha boyle birini bulamadim. gercekten dusunceli ve elini tasin altina koyabilecek insan sayisi inanılmaz derecede az. saygilar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikotrex kullanıcısına yanıt
    Allahım bende ilerde böyle bi cümle kurabilecek miyim :9
  • Birazda mantık olucak

• Çok eski bir hikayedir bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay gerçek masadaki iskenderim ben.

• Çok yanlış yapmışsın neden 25 lira verdin ki kesenize bereket diyip devam edicektin. Neden odememiyorsun derse .. bana borçlu hissedip benimle sevişmek zorunda kalmanı istemiyorum dicektin

• hesap 102.85 kuruş kişi başı 34 kusur yapar nasıl yani 25 tl oluyor kişi başı 25+25+_75 tl yapar csb belli işte

• Helal olsun

• ülkede böyle alfalar bulmak 14 milyon 605 de 1 ihtimal olduğu için sana inanmıyorum kardeşim
  • djvietnam kullanıcısına yanıt
    onlar patates+tursu menusu var bir de tatli olarak kunefe aldi ben sadece iskender kola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Ferguson -- 8 Mayıs 2019; 0:35:53 >
  • Kızla sevgili olmak istiyorsan ödeyecektin (bu senin yanlışın) arkadaşı ile gelmesi de onun hatası

• Aynı csb'yi 48753.kez okuyorum. Bıkmadınız mı?

• Dümen yapma sen hatunu bulsan sülalesine iskender ısmarlarsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marimar5858 -- 8 Mayıs 2019; 2:4:11 >
  • Yazık ya bu nasıl bir eziklik, bide kendini inandırmış syrıldım diye, kız mallığı görüp tekmeyi basmış

• Şu anki eşimle izmirden istanbul a benim arabamla birlikte gelmiştik 4 kere yemek yedik kahve vs tüm hesapları o ödedi ki param vardı ama bu olay onunla evlenme isteğim i artırdı sebebi ise param da gözü olmadığını düşündüm sana gelince kardeşim kız tek başına gelse bu hareketi yapsan ayıptır ama yanında arkadaş ını getirip kallavi bi hesap ödemetmeye çalışması zeki insanda ters teper yani sen köküne kadar haklısın bravo sana

• Aferim çocuk iyi yapmışsın.

• Yav kız resmen enayi bulduk biraz karnımızı doyursun diye gelmis siz diyorsunuz hata sende

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.