Şimdi Ara

İlk buluşmada ayrıldım haklı mıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
4
Favori
33.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
341 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaşım 20 ilk kez bir kızla dışarı cıktık.Heyecanlıydım kendime uzun bir süreden sonra bakım yapıp en sevdiğim kot ceketimi tişörtümü giydim çıktım evden dışarı.kızılay avmnin önünde 13.15te buluşacagız diye sözleştik.ben gittim 2-3 dk bekledim metrodan kızla arkadaşı cıktı.salına salına yanıma geldiler.dedim heralde arkadaşı gider felan baktım niyeti yok kan emici vampirin.oturduk iskenderciye herkes aldı bir şeyler neyse.tatlısı kolası patatesi derken istekleri bitmiyor baktım bunlar benim sırta binme derdinde.
    hesabı istedim ay sanada zahmet verdik dedi hesap geldi 102,85 TL o an kullandırmamalıyım kendimi diye düşündüm hesap cüzdanının içine 25 tlyi koyup önlerine koydum ellerinizden öper diye paraları çıkışmadı en son hoşlandıgım kız kredi kartından cektirdi 25 tl yide cebine aldı.çıktık paran yok muydu ? dedi sitemli sitemli vardı da size yedirecek kadar yoktu dedim.allah kahretsin seni nasıl bir insansın dedi yanındaki kızda cık cık felan yaptı o an insan değil miyim acaba diye düşündüm iyi günler diyip ayrıldım yanlarından kız w appdan felan engellemiş beni
    sizce mantıklı mı yaptıgım hareket

• Zebani nerede hocam?
  • Mantıklı dostum iyi yapmışsın, bak kızın teki vardı hayatımda, hesapları ortak öderdik meğerse bu zoruna gidiyormuş sevgili olduktan sonra ayrılırken bana bunu söyledi sen cimrisin demeye getirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi yapmışsın, cebinde yiyeceğini ödeyecek parası yoksa dışarı çıkmasın kimseyle.

• Bu olay reelse forumun en alfa adamisin kardeşim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Csb ama gerçekte olması gereken...

• α

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer gerçekse kızlar senin koklaman için 300 liraya aldıkları parfumleri sıksınlar sen bir iskender tatlı bile ısmarlama pehhhhhhhh kızlar haklı
  • Hikayede açıklar var csb kokusu alıyorum

• Deseydin o zaman, buluşmada ben senin arkadaşını doyurmak zorunda mıyım diye. Sormadın mı arkadaşının ne işi var burada diye?

Hem evli değilsiniz, söyleseydin yolunacak başka kaz bul diye.
  • İnş doğrudur

• Abi şu hareketin alnı olsa da öpsem ya. 10/10 hareket ben de olsam öyle yapardım. Bir de on lira da fazladan kitlemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoelroc -- 5 Mayıs 2019; 21:37:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snoppy -- 5 Mayıs 2019; 22:55:2 >
  • haaaaarika yapmışsın kardeşim adamsın
  • İlk buluşmada ayrıldım haklı mıyım

• 117 liralık kahvaltı hikayem vardı kızdan yarısını geri almıştım adamsın👏

• Doğruysa ; EH SENI BEEEE .....

• İyi yapmissin olmasi gereken bu
    da zé bani nerde, son ana kadar bekledim hatta karttan çıkacak sandim 2. bolumde mutlaka bekliyorum zébaniyi

• Biz sana TYT/AYT de gitme dememiş miydik , İyi yapmışsın hocam o cebinizde kalan 77 lirayla ne denemeler alınır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.