Şimdi Ara

Bir Gün Başıma Geleceğini Biliyordum(Kız Kanka)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi kızla tanışmıştım, onunla iyi anlaşıyor ama başka birisini seviyordum. Bu tanıştığım kız telefondan resimlerime bakmak ister, mesajlarıma bakar bi ara telefonu kaçırıp sapık kıza ''beni bir daha arama'' yazmıştı. Saçını dalgalı yapmasını istediğimde ertesi güne dalgalı yapıp gelmişti. Velhasıl kelam 2 yıl sonra bu kızın huyları, güzelliği bana bir başka gelmeye başladı hanım olmaya başladı ve zamanla bana hitabı ''kanka'' oldu. Kızlarla aram iyidir bugünün geleceğinden adım gibi emindim, yani onu sevmezken başka kızdan hoşlanırken diyordum ''ulan osuruktanmadalya sen de adın gibi biliyorsun, ergen gönlüne sahipsin ve bu gönül ota da konar boka da, bir gün gelecek bu kıza aşık olacaksın'' demiştim 2 yıl önce ve o gün işte kapıda. Kızla tanıştığımız ortamdan ayrıldım, başka yerlere yazıldım bunu duyunca bayağı üzüldü beni gördüğünde hani filmlerde olur, içten gelen bi üzüntülü surat olur yanımdan geçecekken seslendim yutkundu döndü cidden ayrıldığıma üzülmüştü o yüz ifadesi bana o kadar sıcak geldi ki o an etkilendim kızdan, ''ne o çok üzüldün galiba ayrıldığıma'' dedim ve gözleri doldu. O an sarılmak istedim fakat kız erkeklere dokundurtmaz fazla. Her neyse büyük bir ihtimalle 5-6 ay sonra asla görüşemiyeceğiz, o zaman gelince kızı çağırıp, hızlıca dudağından öpüp tüm gücümle sarılacağım ''hep bunu yapmak istemişimdir'' diyip alnından öpmek istiyorum. Ya da içime atıp yangını kendi kalbimle söndürmek istiyorum. Arkadaşlarıma sizce ciddi düşüneyim mi dediğimde '' yapma lan o salak kızla olur mu '' demişlerdi. Hepsini bi kenara atıp bu kızı içime almak sevmek, bununla yapışık ikiz gibi yaşamak istiyorum. Anlatayım dedim, ergenim belki 5 dk sonra o aşkım bitecek ben de bu konuyu ''silinsin'' olarak değiştireceğim. Ama içimi dökmek istedim!

• Bir şeyler yazmak istemez misiniz ? Her şeyi anlatmadım sıkılmayın diye ama arkadaşlarıma da anlatamıyorm kimden hoşlandığımı anlarlar diye. Açıkcası zamanla geçecek ama şimdilik biraz destek iyi gelir.
  • Dudaktan öpme yerine sıkıca sarılmayı yaparsan çok etkileyici olur ama sarıldıktan sonra arkana dönmeden gitmen gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MagicSky

Dudaktan öpme yerine sıkıca sarılmayı yaparsan çok etkileyici olur ama sarıldıktan sonra arkana dönmeden gitmen gerek.

Film gibi ayırlık yaşamak istemiyorum. Orada sevgimi belli etmek istiyorum eğer ilişkiyi düzeltemezsem hiç görüşemeyiz. Ama üniversiteleri aynı yerde okuma ihtimalimiz var eğer sevgili olursam görüşebiliriz. Şu sıarlar arkadaş olarak görüşmek istemiyorum. Her kanka diyişinde belli etmemeye çalışıyorum ama yüzüm düşüyor, canım sıkılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osuruktanmadalya -- 22 Eylül 2014; 22:47:51 >
  • Kankadan sevgili olmak çoook zor he belki aynı üniversiteyi tutturup birlikte okursanız olabilir.Ama fazla kendini kaptırma kendimden biliyorum.
  • Çok film izlemeyin zararlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kankadan sevgili olmak çoook zor he belki aynı üniversiteyi tutturup birlikte okursanız olabilir.Ama fazla kendini kaptırma kendimden biliyorum.

Hepsi benim suçum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    O kız benim son şansımdı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hope22

quote:

Orijinalden alıntı: osuruktanmadalya

quote:

Kankadan sevgili olmak çoook zor he belki aynı üniversiteyi tutturup birlikte okursanız olabilir.Ama fazla kendini kaptırma kendimden biliyorum.

Hepsi benim suçum.

Öncelikle iyi akşamlar. Nasıl hissettiğini anlayabiliyorum zira aynı durumu bende yaşadım zamanında. İlk başlarda aklımın ucundan geçmezdi ona karşı böyle şeyler hissedeceğim. Her dakikamız birlikte geçerdi yanyana olmasak bile mesajlaşırdık.
    Daha sonra kızdan hoşlanmaya başladığımı fark ettim. Aksine kızın bana karşı görüşü kankalık derecesine geldi kanka diye hitap etmeye başladı.
    Ne yaptım? Çok düşündüm. Aklımdan uzaklaştırmaya çalıştım sürekli ama yapamadım çünkü çok yakınlaşmıştık ister istemez her gün yüzünü görüyordum. Neyse uzatmayacağım, kararımı verdim ve açıkladım bu durumu. Cevabı arkadaş olarak kalalım oldu. Üszerinden 1 sene geçti ve unuttum diyebilirim. Ha pişman mıyım? Zaman zaman evet diyorum ama söylemeseydim o şekilde devam etseydi çok daha fazla pişman olurdum.

Arkadaşın dediği gibi, öpüşmek değil de sarılabilirsin açıklarken. Benim fikrim de böyle. Eğer açıklamazsan günün birinde kanka seni sevgilimle tanıştırıyım derse işte o zaman çok daha fazla pişman olursun.

Hocam teşekkür ederim cevabın çok güzel. Açıklamayacağım. Çünkü önceki zamanlarda bana şu kızı ayarlasana diyordum, sevdiğim kızları söylüyordum. Şimdilerde zaten konuşunca bana şu sıralar çok saçma geliyor ilerde ne olur bilmem ama şuan hiç ilgilenmiyorum dedi. Ben atlatırım artık kendi kovuğuma çekilip.

• en fazla 2 gün ağlar sonra kendine başka bir kanka bulur bak keyfine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızla konuşmuyorum artık :) Atlatmam kolay oldu küstürdüm kendime asla da özür dilemeyeceğim.
  • quote:

Kızla konuşmuyorum artık :) Atlatmam kolay oldu küstürdüm kendime asla da özür dilemeyeceğim.

Yapma be dostum.Sen bilirsin yinede.
  • Yapmayın kardeşim böyle şeyler söyle gitsin zaten konuşmuyormuşsun ne kaybedeceksin ki yok dese kaybedeceğin bişe yok ama evet derse kazanacağın bi sevgili var.Hatta çıkar şimdi direk mesaj at seni seviyorum tarzında geri dönüşü olmasın konuşmazsan ilerde pişman olursun
  • Biraz özledim gibi ya
  • kızı direk öpersen sapık damgası yiyebilirsin bence sadece sarıl
  • quote:

Biraz özledim gibi ya

Dostum bende çok özlüyorum ama özlemimi birazda olsa şarkılarla gidermeye çalışıyorum.
  • quote:

quote:

Biraz özledim gibi ya

Dostum bende çok özlüyorum ama özlemimi birazda olsa şarkılarla gidermeye çalışıyorum.

oho günde 12 saat müzik dinliyorum. Metallica, Megadeth, Black Sabbath, Meshuggah, Zeki Müren ve diğer aşk müzikleri zor kesiyor.
  • git konuş dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tige-R

git konuş dostum

konuşmayacağım hocam. Bitti benim işim dedim ya ergenim diye. Normal böyle şeyler. Yapmışız bi gurur, ego kıza özür de dileyemiyorum. Haksız sayılabilirim ama kızın bana daha önceden yaptığının aynısını ben kendisine yaptım, o yaptığında alttan almıştım ben oysa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.