Şimdi Ara

İlk buluşmada ayrıldım haklı mıyım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
4
Favori
33.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
341 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi yapmışsın. Tebrikler hani ödeyebilirdinde ancak o hissi vermesi. İlk buluşmaya arkadaşıyla gelebilir evet ancak ne bilim bir bardak kahve çay vs içilir. Yada pahalı şey yapılcaksa karşı taraf teklif dahi etmeden alman usülü olur. Öyle ye iç bilmem ne. Parası yokmuş birde nede olsa bizim ineği sağarız yapmak😀 vurmadan gol attın sen😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dibine kadar haklısın ayrıca özgüvenin duruşun ve açık sözlülüğün için +rep teraziye tık iyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan ben dilenciye 1 tl vermiştim 50 kuruş almıştım kutusundan. Ortaokulda öğrencilik hali işte aklıma geldi =)))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vayyy vay vaaaay

Dassagin adami var beyler dağılın.

• quote:

Orijinalden alıntı: adem-123

İyi yapmışsın. Tebrikler hani ödeyebilirdinde ancak o hissi vermesi. İlk buluşmaya arkadaşıyla gelebilir evet ancak ne bilim bir bardak kahve çay vs içilir. Yada pahalı şey yapılcaksa karşı taraf teklif dahi etmeden alman usülü olur. Öyle ye iç bilmem ne. Parası yokmuş birde nede olsa bizim ineği sağarız yapmak😀 vurmadan gol attın sen😀
    Aslinda golde atmamis atagi kesmis kardesce dagilalim demis arkadas.
    Cuzdani evde unutaydi ama bizim alfa bir sirtlana dönüştürdü. Golu atar gelirdi burdada kavga cikardi

• Okumadım ama haklısın. Tekrar yap bunu.
  • Böyle durumda çıkartıp masaya vurucak erkek olsa varya ,kızlar hesabı ödemek için sıraya girer..erkek milletinin sorunu dümeni eline alamayışından kaynaklanıyor..

• fenyapamayansayısal kullanıcısına yanıt
    Onun açısından bak birde bütün arkadaşları hesap ödemiyor hepsi erkeklerin sırtına binmiş arkadaş ortamında hrsap ödediği duyulunca dalga geçiyorlar

Kendini keriz gibi hissetmiştir herkes hesap ödemiyor ben niye ödüyorum diye

Empati yapmak önemli

• fenyapamayansayısal kullanıcısına yanıt
    Onun açısından bak birde bütün arkadaşları hesap ödemiyor hepsi erkeklerin sırtına binmiş arkadaş ortamında hrsap ödediği duyulunca dalga geçiyorlar

Kendini keriz gibi hissetmiştir herkes hesap ödemiyor ben niye ödüyorum diye

Empati yapmak önemli

• Adam king... Hiç pişmanlık yaşama dostum, niyeti iyi olan kız tek başına gelirdi. Ne gerek var yancıya. Sonuçta yaşayacağınız\yaşamadığınız şey iki kişi arasında olan özel bir şey ne işi var 3.nun orada.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayatında ilk kez bi kızla yemeğe çıkıyosun ilk kez bi sevgilin olacak onuda para yüzünden kaçırıyosun kız arkadaşım niye yok dersin 2-3 yıl sonra zihniyetini değiştir

• Ne olursa olsun para için bu kadar aşağı seviyeye düşüp gururunuzu satmayın . Masada kızla kavga etseniz dahi parayı vurup masadan kalkıp gitmeniz gerekir . Kızın arkadaşı getirip hesabı size ödetmesi çok yanlış bir durum burada size katılıyorum . Ama hesabı ödememek üstüne böyle var ama sizin için vermem demek çok çok yanlış bir hareket yani haksızsınız çok yanlış yapmışssınız . Eğer ki bu zihniyette devam ederseniz ileride ne yanınızda bir eşiniz ne de arkadaşınız olur ona göre yaşayın .

• quote:

Orijinalden alıntı: Jimlovell

Lan ben dilenciye 1 tl vermiştim 50 kuruş almıştım kutusundan. Ortaokulda öğrencilik hali işte aklıma geldi =)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: MambaVino

Ne olursa olsun para için bu kadar aşağı seviyeye düşüp gururunuzu satmayın . Masada kızla kavga etseniz dahi parayı vurup masadan kalkıp gitmeniz gerekir . Kızın arkadaşı getirip hesabı size ödetmesi çok yanlış bir durum burada size katılıyorum . Ama hesabı ödememek üstüne böyle var ama sizin için vermem demek çok çok yanlış bir hareket yani haksızsınız çok yanlış yapmışssınız . Eğer ki bu zihniyette devam ederseniz ileride ne yanınızda bir eşiniz ne de arkadaşınız olur ona göre yaşayın .
    Neden ki hocam? Eleman komple parayı bastıktan sonra kızlar kulu köpeği mi olacaktı? Yoo baktılar parası var harcatıyor da sömürüp işleri bitip başkasını bulunca tekmeyi vuracaklardı. Eğer GERÇEK arkadaş , eş falan aranıyorsa zaten kız direk kendi parasını ödemeye yeltenirdi. Bu tip kızlar eş , dost değil ATM arıyorlar.

• Kızdan ekmek çıkacaksa 100 TL sorun değil de arkadaş ekmek çıkmayacağını anlamış sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

Hayatında ilk kez bi kızla yemeğe çıkıyosun ilk kez bi sevgilin olacak onuda para yüzünden kaçırıyosun kız arkadaşım niye yok dersin 2-3 yıl sonra zihniyetini değiştir
    Kızla tek yemeğe çıksa dediğinde haklısın ama yanında getirdiği arkadaşı iyi niyet göstergesi değil. Bu tür şeylere her zaman şüpheyle bakarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dsaewq

Hocam ben de Ankara'dayım. Gel takılalım bir gün xd
    Bende Ankaradayım

• Kaliteli bir CSB. Böyle bir olay gerçek olsa keşke, yüzyıllarca unutulmayacak bir efsane video olurdu
  • kıza para harcamazsan onlar da seni harcar dostum. sen git burger ye tek başına. hadi bakam.
  • 20 yaşına kadar kimseyle buluşmamışsın. Bir kız bulmuşsun onu iskenderciye götürmüşsün. Üstüne birde hesabı ödememişsin :) ağa sen sakın evlenmeye kalkma. seni bu alemde pek canlı tutmazlar.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.