Şimdi Ara

İlk buluşmada opmelimiyim ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
17.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hani sahil kenarında olsanız yani tatilde büyük ihtimal olurdu. Tatilde kızlar daha hızlı davranıyorlar.
  • Bizim çocuk temasta yakında haberler gelir.
  • bence kızın buluşmadaki amacını düşünerek hareket etmelisin. Yani belki kız öpüşmekten daha fazlasını istiyordur? yada öle gezip tozmak bal yapmayan arı misali :D
  • iyi direk eve atayım mı diye sormadın !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shotter

Bakın kafamda söyle bir sahne yarattım. O bana bı kere seninle konuşurken cok guzelseyler hissediyorum çok değişik duygular içindeyim demişti.. Simi ben yanlız kalabilcegimiz bir yer olursa.. Gozlerinin icine bakarak... Kelimelerden daha derin hissettiklerini göster bana... Duyup yavaş yavaş yaklaşacağım.. Onunda bu sözden sonra ve o göz gozeyken...

Dostum ne yapacaksın bilmiyorum ama bunu deme bence.

Yine de sen bilirsin tabi.
  • İnternetten tanıştığın biri sana şu ana kadar tanıdığım en iyi insansın filan dedi sende inandın mı buna
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinobili56
    Nasıl ınsanalrınız asosyal herıfler sızı ınternetten babamda chat yapar kızlarla yuz yuze gelınce goruruz susup kalırsınız once konusmayı ogrenın gelmıs konu acıyo opebılırmıyım dıye konustunda o kaldı ınternettekı konusmayla yuz yuze konusma farklı seyler .

Dostum. Dün buluştum. Aksam MSN de çok cana yakın davrandığımı söyledi ve beni boyle utangac sessiz birisi bekliyormuş ama beklediğinden daha iyi cikmisim. Rahat tavırlarım hosuna gitmiş.. Ayrıca sen kızların yanında utanip sıkılip konusamadigindan dolayı böyle dusunebilirsin..

Opusmedik.. Ilk güne göre çok güzel bir gün oldu ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shotter -- 26 Ağustos 2010; 12:10:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*
    İnternetten tanıştığın biri sana şu ana kadar tanıdığım en iyi insansın filan dedi sende inandın mı buna

10 gunluk bir konuşma sonunda kız bunları söyledi en su ana kadar tanıdığım en iyi insansın demedi.. Söyle dedl..
    '' Normalde insanlarla netten tanisirsin ama bı kaç gün sonra ukala ukala konuşmaya başlarlar, ama sende bu yoktu dedi gayet düzgun ve mantıklı konustugumu söyledi.. Sadece msnden değil telefondan da konuşuyorduk.. Ve su ana kadar tanidiklarimdan en mantiklisi ve en iyi düşüncelere sahip oldugunu düşünüyorum dedi..

Ki metten tanistigin bir kız bunları ne kadar içten söylediğini bilemezsin.. Belki oylesinese söylemiş olabilir.. yada o an ki hislerini soylemiste olabilir.. Buna inanıp ya da inanmam gerekmiyor...

• ne rezalet bir düşünce tarzı bu. daha ilk buluşmada öpmeye çalışıyor. böylesinden uzaklaşmak gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rize çayı

ne rezalet bir düşünce tarzı bu. daha ilk buluşmada öpmeye çalışıyor. böylesinden uzaklaşmak gerekir.

Oğlum sen ilk önce yiyeceğin şeyin tadına bakmıyor musun? .. mesela Hıyar
  • quote:

Orijinalden alıntı: lanet herif

quote:

Orijinalden alıntı: rize çayı

ne rezalet bir düşünce tarzı bu. daha ilk buluşmada öpmeye çalışıyor. böylesinden uzaklaşmak gerekir.

Oğlum sen ilk önce yiyeceğin şeyin tadına bakmıyor musun? .. mesela Hıyar

• quote:

Orijinalden alıntı: merto0697

Öpüşmek mi!!Fazla anlamam bu işlerden kardeş ama bildigim kadarıyla ilk buluşmada bunları istemek kızları uzaklaştırır.

Hey tanıdım seni. sen esaretin bedelindeki Andy'nin arkadaşı Red'sin..
  • ilk buluşmada kızı tanımaya çalış..

ben ilk buluşmada cafeye g ötürdüm hiç öpmeye falan yeltenmedim ama konuşmasından davranışlarından anladım yollu olduğu ikinci buluşma benim evde gerçekleşti :)
  • ikinci buluşmada da gene öpmeye kalkışma senden hoşlanıyorum de kıza ama asla sakın ha seni seviyorum deme !!!!! ondan sonra bu aranızı daha da yakınlaştırır ve eğer bakarsan kız böyle sana bakıyor fln ozaman öp ve kesinlikle öptükten sonra gözlerinin içine bak (bu olay vuruş darbesidir çok kez denenmiştir)
  • quote:

Bakın kafamda söyle bir sahne yarattım. O bana bı kere seninle konuşurken cok guzelseyler hissediyorum çok değişik duygular içindeyim demişti.. Simi ben yanlız kalabilcegimiz bir yer olursa.. Gozlerinin icine bakarak... Kelimelerden daha derin hissettiklerini göster bana... Duyup yavaş yavaş yaklaşacağım.. Onunda bu sözden sonra ve o göz gozeyken...

Bu işlerde plan program işe yaramaz, onlar filmlerde olur ; senaryo yazmıyoruz burada.
  • quote:

yav sen her güzel laf edene bu kadar bağlanırmısın ?
    al bende ediyorum. daha önce yüzünü hiç görmedim ama çok tatlısn!!
  • Yavaş be birader.Ömründe görmediğin kızı yarın buluşunca öpmeyi düşünüyorsun.
    Ön sevişmeyi geç direk eve götür en güzeli
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.