Şimdi Ara

İlk charım ranger mı devam ediyim yoksa asassin mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler başlıktan anlaşılcağı üzere hangisini seçmem konusunda yardım edermisiniz ve kısa kısa nedenlerini açıklarmısınız ?

• Bahsettiğin iki classta her oyunda olduğu üzere sabır ve item isteyen classlar. eğer gerçekten ikisiylede iyi oynayabilirsen neyi seçtiğin tamamen keyfine kalmış. invisb olup bi anda bi yerden çıkmakmı yoksa uzaktan sağlam ve seri bir şekilde dps yapmak mı :)
  • Yeni başlayan biri için ranger tavsiye ederim. Deneyim kazanmak ve oyunu öğrenmek için assasine nazaran daha kolay bir sınıf.
  • asassin açtım arkadaşlar ve bir sorum daha var. Asassin weaponları nasıl olmalıdır ve ne basmalıyım ilerde ?
  • Hayırlı olsun , ilerisi için Attack ya da Crit strike düşünebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tour Guide -- 4 Ocak 2012; 18:35:56 >
  • hanigisi daha ucuza gelir peki ?
  • Hocam şu an için bu manastone ların ikisi de pahalı , oyuna yeni başladıysanız kestiğiniz moblardan bu manastone ' ları düşürebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pahalı olan manastonelerde end game manastoneleri zaten şimdilik. Happynin dediği gibi moblardan düşenler işini görür. Sanırım Daggerda crit değerleri daha fazla. oyunun başlarında dagger kullanabilirsin. veya 1 dagger 1 sword şeklinde combineler yapabilirsin. Deneye deneye bulmak en güzel. Hazıra konsan iyi bi player olabiliceğini sanmıyorum :)
  • ranger ve kolay sınıf ? bence oynaması en zor classlardan biri ranger... %100 kesebilceğiniz bir çar yok... sözde antisi olduğunuz sorcada ölebilirsiniz sözde antisi olduğunuz tankıda kesebilirsiniz. kesinlikle ranger her class a ölebilcek her class i kesebilcek çardır ve oynaması hiçde kolay değildir :)) oynaması en kolay class tank ve glad bodoslama dalabilrsin. yaklaşık 1 sene ranger oynadım halende oynuyorum asas mı ranger mi dersen... türkiyede yaşadığım için ranger derim... eğer servera yakın bir yerde yani amerikada yaşasaydım asas derdim... bu arada ranger çok uzaktan vuran bir class değildir. uzayan spear i olan veya olmayan glad ranger a nazaran daha uzaktan vurabilir.. ranger full dps bufflarına bastığı anda attack mesafesi 5m dir. glad uzayan spear ile 7m den vurabilir yada 9 tam doğru bilmiyorum. ayriyetten gladin 10 milyon tane uzaktan atabildiği skilleri var olup bunları 25m den atabilirler. herşeye ramen 8 sınıftan hangisi dersen ben ranger derim çünkü bu class ı seviyorum. nedenmi ? hide dan çıkıp bir adamı 2 sn de bütün hp sini bitirebilirsin... benim rekorum 3 skill ile 11350k vurdum bir cleriğe ve bu 3 skili 2 sn gibi kısa sürede attım bu olay hoşuma gidiyor. sırf bunun için ranger oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 5 Ocak 2012; 18:45:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: grafmaster

ranger ve kolay sınıf ? bence oynaması en zor classlardan biri ranger... %100 kesebilceğiniz bir çar yok... sözde antisi olduğunuz sorcada ölebilirsiniz sözde antisi olduğunuz tankıda kesebilirsiniz. kesinlikle ranger her class a ölebilcek her class i kesebilcek çardır ve oynaması hiçde kolay değildir :)) oynaması en kolay class tank ve glad bodoslama dalabilrsin. yaklaşık 1 sene ranger oynadım halende oynuyorum asas mı ranger mi dersen... türkiyede yaşadığım için ranger derim... eğer servera yakın bir yerde yani amerikada yaşasaydım asas derdim... bu arada ranger çok uzaktan vuran bir class değildir. uzayan spear i olan veya olmayan glad ranger a nazaran daha uzaktan vurabilir.. ranger full dps bufflarına bastığı anda attack mesafesi 5m dir. glad uzayan spear ile 7m den vurabilir yada 9 tam doğru bilmiyorum. ayriyetten gladin 10 milyon tane uzaktan atabildiği skilleri var olup bunları 25m den atabilirler. herşeye ramen 8 sınıftan hangisi dersen ben ranger derim çünkü bu class ı seviyorum. nedenmi ? hide dan çıkıp bir adamı 2 sn de bütün hp sini bitirebilirsin... benim rekorum 3 skill ile 11350k vurdum bir cleriğe ve bu 3 skili 2 sn gibi kısa sürede attım bu olay hoşuma gidiyor. sırf bunun için ranger oynuyorum.

Ranger gank yapmadığı sürece avantajı olmayan bir sınıf bana göre. İlk skill'i ranger vurursa ve karşısındaki ultra gear değilse AP almama ihtimali yok gibi. Sorcerer oynarken hep hayrandım ranger'a, hele fenris zamanları core'da rangerlardan gank yemekten oyunu bırakıyordum az daha. Genede beni gank ile 2sn içinde alan rangerlar 1v1 denk geldiğimizde pek bir şey yapamıyordu. Oynaması kolaymı zormu? Bence yerinden yerine değişir bu. Rangerların en çok tercih ettiği gank ise uygulaması pek zor olan bir şey değil açıkçası...

Oyuna tekrar başlasan ne açardın derseniz ranger derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Batu

quote:

Orijinalden alıntı: grafmaster

ranger ve kolay sınıf ? bence oynaması en zor classlardan biri ranger... %100 kesebilceğiniz bir çar yok... sözde antisi olduğunuz sorcada ölebilirsiniz sözde antisi olduğunuz tankıda kesebilirsiniz. kesinlikle ranger her class a ölebilcek her class i kesebilcek çardır ve oynaması hiçde kolay değildir :)) oynaması en kolay class tank ve glad bodoslama dalabilrsin. yaklaşık 1 sene ranger oynadım halende oynuyorum asas mı ranger mi dersen... türkiyede yaşadığım için ranger derim... eğer servera yakın bir yerde yani amerikada yaşasaydım asas derdim... bu arada ranger çok uzaktan vuran bir class değildir. uzayan spear i olan veya olmayan glad ranger a nazaran daha uzaktan vurabilir.. ranger full dps bufflarına bastığı anda attack mesafesi 5m dir. glad uzayan spear ile 7m den vurabilir yada 9 tam doğru bilmiyorum. ayriyetten gladin 10 milyon tane uzaktan atabildiği skilleri var olup bunları 25m den atabilirler. herşeye ramen 8 sınıftan hangisi dersen ben ranger derim çünkü bu class ı seviyorum. nedenmi ? hide dan çıkıp bir adamı 2 sn de bütün hp sini bitirebilirsin... benim rekorum 3 skill ile 11350k vurdum bir cleriğe ve bu 3 skili 2 sn gibi kısa sürede attım bu olay hoşuma gidiyor. sırf bunun için ranger oynuyorum.

Ranger gank yapmadığı sürece avantajı olmayan bir sınıf bana göre. İlk skill'i ranger vurursa ve karşısındaki ultra gear değilse AP almama ihtimali yok gibi. Sorcerer oynarken hep hayrandım ranger'a, hele fenris zamanları core'da rangerlardan gank yemekten oyunu bırakıyordum az daha. Genede beni gank ile 2sn içinde alan rangerlar 1v1 denk geldiğimizde pek bir şey yapamıyordu. Oynaması kolaymı zormu? Bence yerinden yerine değişir bu. Rangerların en çok tercih ettiği gank ise uygulaması pek zor olan bir şey değil açıkçası...

Oyuna tekrar başlasan ne açardın derseniz ranger derim

aynen öle ranger gank karakter. kesinlikle duel çar değil. eğer düşman sizin orda olduğunuzu biliyorsa işiniz hiç kolay değil. ama hide daydanız ve düşman sizden haberdar değilse işte o an rangerin nasıl bir çar olduğunu karşınızdakine gösterebilirsiniz galibiyet kaçınılmaz :D

• şuan oyunu private serverdan oynuyorum zaten ön hazırlık olsun diye şubatta f2p olucakmış..
  • Evet şubatta Spatalos' a bekliyoruz :))
  • 7/24 ordayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.