Şimdi Ara

İlk defa akıllı telefon alacagım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Nokia e71 cıktıgından beri e71 kullanıyorum bugüne kadarda memnundumki halada memnunum aslında ama yeri geldiğinde akıllı telefonun eksikliğini hissediyorum.Ben cok telefon değiştiren,markaya önem veren biri degilim.Aldığım telefon en az üniversite bitene kadar kullanılmıcak hale gelene kadar bende durur değiştirmem yani bir 3 4 sene.Sadece verdiğim parayı haketsin aynı paraya daha iyisini alabilirim belkide.Bunlar için sizden öneri istiyorum cünkü cok detay var.İnceleme videolarına bakıyorum.Birinde atıyorum 10mp kamera var diğerinde 5mp ama 5mp nin kamerası daha iyi diyorlar işte böyle ayrıntıları ben tam bilmediğimden yardımınıza başvurayım dedim.Telefonda aradıgım öncelikler ise servis kalitesi iyi olsun başına birşey geldiğinde 1 ay beklemeyim.Video kaydı kesinlikle iyi olmalı cünkü gitarla kendimi kayıt ediyorum.Sesi bozmaması lazım suan cok kalitesiz kayıtlar alıyorum.Müzik dinlerken ses kalitesi gerçekten önemli benim için.Yani ses ve video öncelikte olsun.Ben twitter instagram vs kullanan bir insan degilim kullanacagımıda sanmıyorum en fazla facebook'a girer.Vine izlerim.Forumlarda falan takılırım.Uygulamalar iosa önce geliyormus sanırım buda benim için sorun degil bana yol tarif etsin internetten arastırma yaparken yarıda bırakmasın yeter yoksa instagram bana 1 sene sonra gelmiş pek umrumda degil.Fiyat konusunundada bir sınırlamam yok cünkü aldımmı bana yeticek en iyi telefonu almak istiyorumki uzun süre kalsın bende.Ama bana yeterininin fazlasınıda boşa almak istemiyorum cünkü fiyatlar gerçekten pahalı ki bir ögrenciyim kendi imkanlarımla alıcam. Şuan kafamda HTC one var.Sizinde yorumlarınızı bekliyorum simdiden teşekkür ederim.

• Htc one kesinlikle tavsiye etmiyorum sd 600 işlemcisi oyunlarda sıkıntı olabiliyor.Bunun yerine daha iyi işlemcisiyle daha uygun fiyata lg g2 düşünebilirsin.Bütçen varsa xperia z1 de olabilir.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-g2-d802-siyah-16-gb-cep-telefonu-111283642
  • Pek büyük ekran istemiyorsan iphone5s veya z1compact. Büyük istersende z1 , 1ay kadar beklerim dersende z2 çok iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok uzun okuyamadım bütçeni yazarsan sevinirim alıntılayarak.
  • dostum ıyıde aynı konuyu tekrar acmıssın...

http://forum.donanimhaber.com/m_90719589/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Çok uzun okuyamadım bütçeni yazarsan sevinirim alıntılayarak.

bütçe sınırım yok ama ses kalitesi ve video kalitesi önemli oyun falan önemsiz en iyisine gerek yok bunlar iyi olsun yeter 2000lik yetiyosa 2000 bütçem 1000liralık bir modelse 1000 lira cünkü aldımmı degiştirmem ben bir daha artık bol bol taksitlerim :)

@stevejones 2 konu aynı anda acıldı isteyerek yapmadım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteor4in

quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Çok uzun okuyamadım bütçeni yazarsan sevinirim alıntılayarak.

bütçe sınırım yok ama ses kalitesi ve video kalitesi önemli oyun falan önemsiz en iyisine gerek yok bunlar iyi olsun yeter 2000lik yetiyosa 2000 bütçem 1000liralık bir modelse 1000 lira cünkü aldımmı degiştirmem ben bir daha artık bol bol taksitlerim :)

@stevejones 2 konu aynı anda acıldı isteyerek yapmadım :(

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: meteor4in

quote:

Orijinalden alinti: LawLess437

Çok uzun okuyamadim bütçeni yazarsan sevinirim alintilayarak.

bütçe sinirim yok ama ses kalitesi ve video kalitesi önemli oyun falan önemsiz en iyisine gerek yok bunlar iyi olsun yeter 2000lik yetiyosa 2000 bütçem 1000liralik bir modelse 1000 lira cünkü aldimmi degistirmem ben bir daha artik bol bol taksitlerim :)

@stevejones 2 konu ayni anda acildi isteyerek yapmadim :(

Bende de bütçe ihtiyacyma göre de?i?ebiliyor ama bende i?in içinden çykamadym.Bir tarafta en iyisini sunan ama 2300-2400'e satylacak Z2 var bir tarafta ise 1000 lira ucuza G2 var.Kararsyzym.?öyle 1800-1900'e G2'den iyi telefon olsa alaca?ym.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aşırı fazla oyun oynamam dersen g2 sana çok rahat yeter.Bana telefon m kadar çok para vermek mantıklı gelmiyor.Tasarımını beğendiysen G2 al :)

• Uygulamanın geç gelmesi,sorun değil dedin bu koşullar altında kesinlikle nokia lumia guncelleme garantisinde 3 yıl başka bir şey düşünme derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki htc one öneren yokmu tasarımı cok hosuma gitti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

Htc one kesinlikle tavsiye etmiyorum sd 600 işlemcisi oyunlarda sıkıntı olabiliyor.Bunun yerine daha iyi işlemcisiyle daha uygun fiyata lg g2 düşünebilirsin.Bütçen varsa xperia z1 de olabilir.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-g2-d802-siyah-16-gb-cep-telefonu-111283642

başka söze ne gerek varki ceza yersen senin diceklerini başkaları der

• quote:

Orijinalden alıntı: cankal

quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

Htc one kesinlikle tavsiye etmiyorum sd 600 işlemcisi oyunlarda sıkıntı olabiliyor.Bunun yerine daha iyi işlemcisiyle daha uygun fiyata lg g2 düşünebilirsin.Bütçen varsa xperia z1 de olabilir.

başka söze ne gerek varki ceza yersen senin diceklerini başkaları der

Akıl yolu bir hocam :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.