Şimdi Ara

İlk defa anroid alacağım yardım edermisiniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan elimde nakit olarak 300 Tl var fakat bursum geldiğinde elimde yaklaşık olarak 650 lira olacak.Pederbank desteğiyle de telefon almak istiyorum.Fakat 800 tl ve üstü düşünmüyorum.Çok araştırdım galaxy w ye felan baktım.Açıkçası samsungdan başkasına güvenemiyorum.Htc ve sony olabilir belki.Ekranının güzel olmasını istiyorum.3.5 - 4.0 inç ekranı olsun.Sesi iyi çıksın kalite ve performans olsun yeter.Sizce ne almalıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GTX-NoVa®

Arkadaşlar şuan elimde nakit olarak 300 Tl var fakat bursum geldiğinde elimde yaklaşık olarak 650 lira olacak.Pederbank desteğiyle de telefon almak istiyorum.Fakat 800 tl ve üstü düşünmüyorum.Çok araştırdım galaxy w ye felan baktım.Açıkçası samsungdan başkasına güvenemiyorum.Htc ve sony olabilir belki.Ekranının güzel olmasını istiyorum.3.5 - 4.0 inç ekranı olsun.Sesi iyi çıksın kalite ve performans olsun yeter.Sizce ne almalıyım ?

hiç androide bulaşma derim, şarjı olsun ses seviyesi olsun, kasa kalitesi olsun ve stabil olmadığından güncelleme problemleri olsun çok kötü sana tavsiyem w8 leri bekle, önümüzdeki ay çıkıyorlar, demin dediğim tüm kötü özellkler olmayacak birde, yok illa ben android alacam diyorsanda sana tavsiyem htc senasation xe olur oda 800 den pahalı tabi dediğin fiyata xperia sola, ace2 , htc evo gibi modeller olabilir

• Zaten yılbaşında felan alırım indirim yakalarsam felan diye
  • sana şiddetle tavsiyem alt sınıf android sakın alma.Amma şu anda motorola atrixin fiyatı süper 650 civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 7 Ekim 2012; 19:19:14 >
  • Ace 2
  • ikinci el htc evo 3d al kasası süper sağlam
    performansı süper
    ikinci el fıtayları 700 fln
  • Sıfır Ace 2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.