Şimdi Ara

İlk defa araç sürmek için Relive gibi araçlar mantıklı mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ehliyet almaktan başka araç sürmedim. İhtiyaç da duymadım şimdiye dek. Fakat iş, günlük geziler vs. artık toplu taşıma beni yordu ama araç fiyatları çok yüksek. Asgari ücrete çalışıyorum bekarım zaten günlük gitgel amaçlı Relive gibi elektrikli minik araçlardan alsam işimi görür mü mantıklı mı? Ayrıca manuel ehliyet aldım elektrıkli araçta fark yaşar mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

Manuel ehliyet ile otomatik araç kullanılabiliyor. Alacağın elektrikli araç menzili seni sürekli gidip geldiğin lokasyonlara rahatlıkla götürebilecek mi onu araştırman gerek. Harici olarak normal araç ile arasındaki fiyat farkı nedir. Şöyle bir baktım da 400-500k arası çıkıyor bu doğru mudur? O fiyata ikinci el benzinli veya dizel bir araç bakılabilir.

• oldbeer O kullanıcısına yanıt

Hocam ufak bir şehirde yaşıyorum işe gidip gelmek bir de diğer işlerimi görsün amaçlı almayı düşünüyorum yani işte falan araç kullanmadığım masabaşı çalıştığım için sorun olmaz bana göre.

Evet ben de 400k civarı gördüm fakat benim elektrikli araçlar çok hoşuma gidiyor Tesla almak istiyorum hep. Bu söylediğim model de Ami, Portolino gibi değil 110km ye kadar hız veriyor otobana falan giriyor bildiğim kadarıyla. Elektrikli araça geçiş için iş görsün amaçlı almam mantıklı mı acaba? Bir de her yerde satılmıyor böyle araçlar nasıl ulaşıcam onu da bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brhmlpy B kullanıcısına yanıt

Her yerde satılmıyorsa olası bir sorunda muhattap bulabilecek misin peki onu düşünmek lazım. Birde eline para geçti, yükseltmek istiyorsun, zararına mı satacaksın ya da satabilecek misin bunları da düşünmek lazım. Ama sen hiçbiri önemli değil diyorsan al kullan tabi toplu taşımadan iyidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.