Şimdi Ara

__İlk defa bir kız sevdik olana bakın ya__

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kusura bakmayın kız meselesi ama başka kime danışayım ki.

Bir kız var. Aynı dershanede ayrı sınıflardayız. Bu sene öss ye gireceğiz. O çok çalışkan. Muhtemelen istanbul hukuğa yerleşecek. Ben bu sene çalışamadım ve 1 sene daha hazırlanacağım.

Sizce bu kıza onu sevdiğimi söyleyeyim mi?Çok seviyorum onu. Çünki yıl sonunda muhtemelen o istanbula gidecek ben ankarada kalacağım.Zaten istanbula taşınmayı düşünüyorlardı.N'apayım?

Bir de sizce 1 sene daha beklemek öss için çok önemli bir kayıp mı?Yani bu sene yeterince çalışamadığıma inanıyorum 1 sene daha beklemek büyük bir kayıp mı istediğim bölüme yerleşmek için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkoc -- 18 Nisan 2008; 21:08:23 >

• kalan zamanın tadını çıkar.açıl kabul ederse.3-4 ay takılın.belki daha ileri gidersiniz.sonra o ayrılır sende yine yoluna bakarsın.ama eğlence olucağını unutma...
  • eğer ucunda ayrılık varsa ve heleki bu başka şehirler ise bence değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScarLiberal

eğer ucunda ayrılık varsa ve heleki bu başka şehirler ise bence değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkoc

Alıntıları Göster
    Aman kardeşim ayrılık olacaksa sonunda, aşk denen boka batma..

Sakın sakın sakın
  • quote:

Alıntıları Göster
    bırak hiç bulaşma gözden ırak olan gönüldende ırak olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dances with Wolves

bırak hiç bulaşma gözden ırak olan gönüldende ırak olur

Alıntıları Göster
    ama seviyorum ya
  • quote:

ama seviyorum ya

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 1 Kasım 2020; 23:3:50 >
  • quote:

ama seviyorum ya

Alıntıları Göster
    Söyleme..
    Kızın gönlü varsa sende senin için ankara seçer onun için iyi olmaz falan uzar gider terslik bu gelir seni bulur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mustafa|

Söyleme..
    Kızın gönlü varsa sende senin için ankara seçer onun için iyi olmaz falan uzar gider terslik bu gelir seni bulur...

Alıntıları Göster
    öyle mi diyorsunuz...

Ayda yılda bir kız sevdik ah ulan
  • quote:

öyle mi diyorsunuz...

Ayda yılda bir kız sevdik ah ulan

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    bizim dershanede bir kız var, bana yazılıyor ama bu kız milletine güven olmaz. iki aydır kıza hiç bir şekilde açılmıyorum çünki ben seni arkadaştan öte görmüyorum olayı olacak,ölye olmasa bile çokta önemli değil benim için bir kız

• quote:

Alıntıları Göster
    seninki gerçek sevgi değildir. kaybedeceğini anladığın zaman hissettiğin bir duygu. aman kendine hakim ol derim. böyle olursa kafan hep onda olur, derslere konsantre olamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

seninki gerçek sevgi değildir. kaybedeceğini anladığın zaman hissettiğin bir duygu. aman kendine hakim ol derim. böyle olursa kafan hep onda olur, derslere konsantre olamazsın

Alıntıları Göster
    Kız çalıskansa öss yi kafasına takmıssa, sen eer onla çıkrsan kızın dersleri düşer.. belkide kazanamazbilikte beraber 1 sene daa kalırsınız:D
    ama böle olması için kızın biraz aptal olması lazım..
    ben derim ki:kızın hayatıyla oynama çalısmıs o kdr snle çıkınca son 2 ay ı belkide gidecek:(kazanamayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_Legend.. -- 17 Nisan 2008; 21:20:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: the_Legend..

Kız çalıskansa öss yi kafasına takmıssa, sen eer onla çıkrsan kızın dersleri düşer.. belkide kazanamazbilikte beraber 1 sene daa kalırsınız:D
    ama böle olması için kızın biraz aptal olması lazım..
    ben derim ki:kızın hayatıyla oynama çalısmıs o kdr snle çıkınca son 2 ay ı belkide gidecek:(kazanamayabilir

Alıntıları Göster
    Of seviyorum ya! Hayatta ilk kez birini seviyorum.

• bu zmanda para konuşur kardeş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sNaP_21

bu zmanda para konuşur kardeş...
    hemen de kabul eder gıbı dusunup hasret moduna gırmıssın,ne malum kabul edecegı_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mad_men

hemen de kabul eder gıbı dusunup hasret moduna gırmıssın,ne malum kabul edecegı_?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mad_men

Dostum kızla ayrı sınıflardayız ama tanışıklığımız var. Ukalalık olmasın ama yakışıklı sayılırım, ve sanki o da beni seviyor. Kabul eder kesin ya.

Keşke etmese o zaman unuturum onu direk.bir özelliğim Beni sevmeyeni ben de sevmem.

• quote:

quote:

Dostum kızla ayrı sınıflardayız ama tanışıklığımız var. Ukalalık olmasın ama yakışıklı sayılırım, ve sanki o da beni seviyor. Kabul eder kesin ya.

Keşke etmese o zaman unuturum onu direk.bir özelliğim Beni sevmeyeni ben de sevmem.

Alıntıları Göster

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkoc

quote:

o zaman gıt soyle,nıyetın cıddıyse bırak sehırı,gezegen ayıramaz sızı...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkoc

quote:

Bizde öyle diyorduk bizi sevmiyeni bizde sevmeyiz diye ama adama nasıl koyuyor ancak yaşayınca anlıyorsun senin yerinde olsam üniye gitmeden açılırım üniversiteye gittikten sonra zor hemde çok zor oluyor yakışıklılığı filan geçeceksin AŞK KARIN DOYURMUYOR DİYORLAR hele üniversiteye gitmişse seninde ÜNİVERSİTE ETİKETİN OLMALI YANİ ONLAR TAHSİL DİYOR buna bence hiç bekle git açıl

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.