Şimdi Ara

__İlk defa bir kız sevdik olana bakın ya__ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ahmetkoc

ne yapsam ya söylesem mi?

o da benden hoşlanıyor kesin. Kabul ederse nolacak hiç hayal edemiyorum

lütfen görüşlerinizi yazın

Kabul etmesinden de korkuyosun anlaşılan :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhsycoMantis

quote:

kabul etmesinden değil, daha sonrasında o üniversiteye gidecek ben burada kalacağım, bundan korkuyorum

• siz olsanız bu durumda ne yapardınız?
  • bence bırak kalsın.Hiç teklif bile etme ilerde tahmin edemeyeceğin acılar yaşarsın
  • sen kıza açil baktın ki kız kabul etti iş ilerlerse yani ciddileşirse eğer birbirinizi severseniz istanbul sizi ayırmaz korkma
  • quote:

quote:

quote:

kabul etmesinden değil, daha sonrasında o üniversiteye gidecek ben burada kalacağım, bundan korkuyorum

Bence ayrı şehirlerde olmak önemli değil önemli olan sizin birlikteliğiniz evet belki elele tutuşamıcaksın belki dokunamayacaksın ama kalpleriniz bir olduktan sonra mutlaka fırsat yaratırsınız

• öyle mi dersiniz?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bence ayrı şehirlerde olmak önemli değil önemli olan sizin birlikteliğiniz evet belki elele tutuşamıcaksın belki dokunamayacaksın ama kalpleriniz bir olduktan sonra mutlaka fırsat yaratırsınız

tamamiyle katılıyorum sonuna kadar aklıma geldi şimdi

• abilerim ablalrım yorumlarınızı eksik etmeyin ya
  • istediğin bölüme yerleşeceğine inanıyorsan 2senenin bile önemi yok bence.. ve gerçekten aşk mesefe tanımaz
  • bence git aklından geçenleri söyle.. ayrıcada 1 sene büyük bir kayıp değil emin olabilirsin...
  • Çoğu kızla uzaktan aşk olmaz hacı .. uzaktan aşkı kaldırabilecek ve güvenilebilecek çok az kız var

*bide biz erkeklerin durumu var tabi
  • muhteşem saçmalamışsınızkaçınız şehir dışı sevgilisi olduda bu düşüncelere kapıldınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 19 Nisan 2008; 1:47:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rap_üstad

muhteşem saçmalamışsınızkaçınız şehir dışı sevgilisi olduda bu düşüncelere kapıldınız

Olması mı gerekiyo ? kızları tanımak yeter be.. ben bile hiç bi kızla çıkmadan kızların ne halt old.nu bilen biriyim .. gözlemlemek yeter de artar bile.. tabi bi de biz erkekler bu konuda güvenilirmiyiz onu sormak laazım kendimize

• söyleyeceğim sanırımumarımgaliba
  • Kardeş sen bu kıza açıl.Ama artık çok geç bence.Daha önceden açılsaydın daha iyi olurdu.Kız seni takmayacak şimdi.
  • Sımdı ılk once bı askını unut.hem ne olursa olsun bı ınsanla hıc bısı yasamadan dusundugunu sandıgın kadar asık olamazsın.sımdıden bu kadar sevıyosan cıktıktan sonra ayrılınca aylarca acı ceker lanet edersın onla cıktıgına.kız meselesı pek umrumda degıl acıkcası burda hayatın da soz konusu.

sımdı koskoca hayatına yon vermek ıcın 1 sene hıc bır sey degıl bunu sakın unutma.ama calıscam dıye gaza gelıp sonra boslayanlardan da olma.zaten lıse bıttıkten sonra 2 yıl ıcınde kazanamayanların hemen hemen hıc bırınden bır sey olmuyor.ılk once kendıne dogru soyle seneye calısacak mısın?calısacaksan gercekten 1 sene hıc bır sey degıl.buna deger dostum.kızı cok takma yoluna devam et.unutmakı hayatının nerdeyse en onemlı asamasındasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tun4

Sımdı ılk once bı askını unut.hem ne olursa olsun bı ınsanla hıc bısı yasamadan dusundugunu sandıgın kadar asık olamazsın.sımdıden bu kadar sevıyosan cıktıktan sonra ayrılınca aylarca acı ceker lanet edersın onla cıktıgına.kız meselesı pek umrumda degıl acıkcası burda hayatın da soz konusu.

sımdı koskoca hayatına yon vermek ıcın 1 sene hıc bır sey degıl bunu sakın unutma.ama calıscam dıye gaza gelıp sonra boslayanlardan da olma.zaten lıse bıttıkten sonra 2 yıl ıcınde kazanamayanların hemen hemen hıc bırınden bır sey olmuyor.ılk once kendıne dogru soyle seneye calısacak mısın?calısacaksan gercekten 1 sene hıc bır sey degıl.buna deger dostum.kızı cok takma yoluna devam et.unutmakı hayatının nerdeyse en onemlı asamasındasın

Kesinlikle çalışacağım.

Zaten bu sene de yeterince çalışamadığım için huzursuzluk çekiyorum. Anadolu lisesindeyim

• quote:

söyleyeceğim sanırımumarımgaliba

söyle tabi koçum insan sevebileceği bir insanla herzaman karşılaşmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.