Şimdi Ara

__İlk defa bir kız sevdik olana bakın ya__ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: 03-09-2007

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkoc

söyleyeceğim sanırımumarımgaliba

söyle tabi koçum insan sevebileceği bir insanla herzaman karşılaşmaz.

söyleyeceğim

ama söyledikten 3-5 ay sonra o istanbula gidebilir. Ben de istanbuldan bir yer kazanmalıyım di mi?

• Zor zor zor
  • ucunda ayrılık varsa hiç başlamamak en güzeli,üzüleceğini bile bile başlama bu rüyayaeğer kızın sana olan duygularına güveniyorsan başlayabilirsin uzaklık aşk için zorluk olmasa gerek,ama benim kanaatım o gittikten sonra ilişkiniz bir süre sonra kopma noktasına gelecek ve sen onu unutamayacaksın en fazla 2-3 hafta acı çekersin sonra unutulur.tabi sen bunları yaşamak istemiyorsan hiç başlama belki ben karamsarım ama bu yönünü düşünmemek sonradan bunlarla karşılaştığında daha fazla üzülmene neden olabilir

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkoc

Bir kız var. Aynı dershanede ayrı sınıflardayız. Bu sene öss ye gireceğiz. O çok çalışkan. Muhtemelen istanbul hukuğa yerleşecek. Ben bu sene çalışamadım ve 1 sene daha hazırlanacağım.

soru 1 : hangi dershanesin

cevap 1 : kızı kendine aşık et soğusun derslerden. Üniversiteyi kazanamasın

böylelikle çok istediğim 400 kişilik istanbul hukuk dan 1 kişi azalmış olacak

hem sen mutlu olcaksın, hem ben

• judith,
    O her türlü kazanır heveslenme
  • ahmetkoç,

dershanen nedir ? bende ankaradayım da
  • FDD

ya sen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkoc -- 19 Nisan 2008; 20:29:50 >
  • kıza söyle
    1 sene kayıp değil,çok puan yükseltebilirsin.ben öyle yaptım.okul yokken çok rahat oluyo

az ama öz cevap
  • Yıllar önce açtığım konuda son durum sudur.

Ben bir özel üniversitede hukuk okuyorum mezun olacağım yakında 3.5 ortalamayla(umarım(

O ise istanbula gitti ululslararsi iliskiler okuyor.

Kıza söylemedim hiç bir şey. Onu da unuttum sayılır. Ama karşıma o kadarhoşlandığım bir kız da çıkmadı. Durum budur.
  • ilkler unutulmuyor,keşke unutulsaydı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.