Şimdi Ara

İlk defa iphone aldım tavsiyeleriniz var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi ilk defa iphone kullanmaya başladım android kullandım hep 6s plus aldım neleri yapmamı tavsiye edersiniz neleri yapmamamı tavsiye edersiniz ?

Örneğin ön tarafa cam film taktırdım daha arkası için bir kılıf vs birşey almadım site ile birlikte kılıf yda ona benzer birşey önerebilecek var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kopil59

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi ilk defa iphone kullanmaya başladım android kullandım hep 6s plus aldım neleri yapmamı tavsiye edersiniz neleri yapmamamı tavsiye edersiniz ?

Örneğin ön tarafa cam film taktırdım daha arkası için bir kılıf vs birşey almadım site ile birlikte kılıf yda ona benzer birşey önerebilecek var mı ?

Kılıf olarak hepsiburada sitesinden şeffaf spiegen kristal kılıfları tavsiye ederim 35 tlye aldım sıkıntısız bir ürün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme geldiğinde hemen geçme, forumlardan artılarını eksilerini takip edip kararını ver

• Android gibi kasma donma uygulamadan atma yok ilk önce buna alışacaksın şaşırma

• Ilk işin elma logosunu gösterecek bı kılıf almak

• Forumdaki diger konulari oku

• dişlerini, günde en az 2 defa fırçala.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neler yapmalıyım neler yapmamalıyım şeklinde bir soru değil de, direkt olarak öğrenmek istediğin noktaları sormalısın. Bir de arkadaşların dediği gibi araştırmalısın. Ben iki ayda çok şey öğrendim. Azim ve merak :)

• Cihazı yere atmayın kırılabilir,
    Cihazı kesinlikle çamaşır makinesine atmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran koruyucu kullanmadım sadece kılıf var. Ekran da çizik var ışığa tuttuğumda belli oluyor. Şuan garantisi var ama kullanıcı hatası diye kabul etmezler. Kasko da var onlara da sordum aynı cevabı aldım. Anlayacağın ekranı çiziklere karşı koruyun. Sağlam bir ekran koruyucu kullanın. 2 yıl sonra kendi çabalarımla artık tamir ettiririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.