Şimdi Ara

İlk defa İstifa edeceğim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 3 yıllık mühendislik hayatımda. (Sigortamda muhendislik yazsa bile mühendislik yapmiyorum)

İşe gittiğim neredeyse her gün çok mutsuz uyanıyordum. Huzursuzdum. Bu 3 yılın hepsi tek başımaydım. Çoğunluğu trabzonda geçti. Ardından "galiba sorun şehirde" diye düşünüp baska bir sehre taşındım. Maaşım da biraz artti tabii. Gittigim yer daha güzel,hoş ancak bu sefer de şehri görecek vakit bile bulamadım. Gecen hafta 6 gün 8-20 mesaili calıştık. Bu hafta 7 gün boyunca çalışıyoruz. Ve sabah 8den akşam 8e çalıştık. Ve mesai ucreti de yok. Izin hakkı veriyorlar sadece. Karanlikta gidip karanlikta geliyordum. Bunaldım,nefes alacak vakit bile bulamadım.

Tüm bu olumsuzluklar bir arada toplanınca ben de istifa edip amcamla biraz ticaret,koşuşturma ve ne kadar çalışırsan o kadar kazanırsın kafasında bir işe girmeyi düşünüyorum. Sermaye onda var ve yardım etmek istiyor bana.

26. Yaşımda biraz duygusal,biraz da çaresiz hissedip alanımı zorlaya zorlaya bir yerlere gelmeye çalışma durumu başarısızlıkla sonuçlandı. Sevdiğiniz işi yapın arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi işi yapıcaksın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şöyle yapsana

KISA KESITLERyoutube
    DeepTurkishWeb | BU NASIL MEKAN LAN KARI GİBİ
    https://www.youtube.com/watch?si=Cqt7f4l5f181wRbL&v=BdBpUblLVLc&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 15 Aralık 2024; 10:48:21 >

• Haftada 3 gün tatil bile verseler 12 saat mesaili bir işte çalışmam

• Turkiye bu calisma sistemiyle buyuk bir kusak kaybedecek. Kimse saatlerden ve maaslardan memnun degil. Calisma istegi kirilmis durumda…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ulpro kullanıcısına yanıt
    Günde 10 saat bile insanın psikolojisini bozuyor
    En kötü günde 8 saat haftada 6 gün ideal
    İnsan ister ki 5 gün olsun ama bu coğrafyada imkansız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OptimizedSettings kullanıcısına yanıt
    Ben şuan akaryakıt pompacılığı yapıyorum full akşam vardiyası ( 16.00 - 23.30 ) maaş 25 bin bisikletle 7 dk de gidiyorum yemekte evden bulgur pilavı yapıyorum

Ben böyle bile kendime vakit ayırabiliyorum bu mesajı attıktan 4 saat sonra işe gideceğim mesela , uykuyuda iyi aldım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulpro kullanıcısına yanıt
    Üç vardiya şeklinde mi öyleyse dönüşümlü olması lazım
    Sürekli akşamdan çalışmak bir yerden sonra artık rahatsız etmeye başlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cahil ulus babasindan sadece yasamayi ogrenmis.

Iyi yasamak, nedir bir fikri yok.

Milyonlar koca omurlerini uc bes kisi zengin olsun diye tuketti. Kuru ekmege alismis hayvana et verirsen yemez.

• İstifa etme hocam tazminatını almaya bak

• haklısın,

kesinlikle sevdiğiniz işi yapın.

para için, etiket için, konum için yada şehir için iş seçmeyin, sadece sevdiğiniz işi yapın.

zaten para kazanırsınız.

• OptimizedSettings kullanıcısına yanıt
    Etmiyor valla

• Bıraktığın iyi olmuş, öyle bir çalışma biçimi insanın doğasına uygun değil zaten para kazansan ne olcak zamanın olmadıkça

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.