1 yıldır çalışıyorum 1000 lira limitli kredi kartı arıyorum.Faiz aidat v.s gibi ücretleri olmayan bildiğiniz bi kredi kartı var mı ?
flowerhorn
kullanıcısına yanıt
Cepteteb, Fix Card . Bence ikisinden biri işinizi görür..
cepteteb tavsiye ederim kart aidatı dahil hiçbir ücret alınmıyor.
Ben bu başlık altında soru sormak istiyorum yeni bir konu açmak istemedim.
Benim akbankta bir iş hesabım vardı kapattırmıştım tekrardan bir hesap lazım oldu akbanka gidip hesap açmak istedim aynı hesabı açtılar birde bana bir kredi kartı çıkartmışlar axess gold ilerde bir kredi kartı çıkartıcaktım zaten benim kullanacağım alanlar giyim ramazandan sonra supplement ve 1-2 defada bilgisayar ürünü almak için kullanacağım.Minimum 5 taksit imkanı olması benim için yeterli axess işimi görür mü yoksa kapattırayım mı ne dersiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: -Comandante
Ben bu başlık altında soru sormak istiyorum yeni bir konu açmak istemedim.
Benim akbankta bir iş hesabım vardı kapattırmıştım tekrardan bir hesap lazım oldu akbanka gidip hesap açmak istedim aynı hesabı açtılar birde bana bir kredi kartı çıkartmışlar axess gold ilerde bir kredi kartı çıkartıcaktım zaten benim kullanacağım alanlar giyim ramazandan sonra supplement ve 1-2 defada bilgisayar ürünü almak için kullanacağım.Minimum 5 taksit imkanı olması benim için yeterli axess işimi görür mü yoksa kapattırayım mı ne dersiniz ?
Bence ideal hocam.. Ben de kullandım bir süre alışverişlerde falan axess'in eskisi kadar olmasa da kampanyalar da çok oluyor.. Uğraşma bence..
bambamm06
kullanıcısına yanıt
Çok fazla kampanya dovalayan birisi değilim ama yeterli olur diyorsunuz yani hocam ?
bana yetiyordu şahsen ki ben de sizin dedikleriniz kadar alışveriş yapardım kredi kartıyla. Birkaç bin liralık limitler zorlayan biri değildim :)