anakartın üzerinde overclock için konulmuş ufak mavi bir kutucuk var.bios ayarlarında da işlemci hızını 1.7 den 2.2 ye çıkaran bir bölüm var ama buraya da dokunmadım. 1.7 de çalışıyorum. ayrıca ekran kartının verdiği programda overclock için bir bölüm var.
şimdi ben bunu 1.7 den 2.2 ye çıkartmak (yada başka bir konfigürasyonda çalıştırmak için ne yapmalıyım. yani 2.2 ye çıkardığım işlemcinin diğer donanım bileşenlerine ne gibi etkisi olur. bana ayrıntılı bir biçimde açıklarsanız çok sevinirim teşekkürler
fanın iyiyse çıkabilirsin
2.2 ye çıkabileceğini zannetmiyorum. hatta 2 bile zor gibi gözüküo bana. yapman gereken fsb yi basamakbasamak çıkartmak hata verdiği yerde durmak. gerekirse voltajı bi kademe arttırmak.
1.7 ller oc olamaz fazla 1.9 belki 2.0
yaren hade göreyim koçum milli olacan oyna artık şu fsb ile sen de milli ol :))
evet yavaş yavaş başlayalım yanlız bir iki sorum olacak voltajı nasıl nereden yükseltebilirim ve fsb ile nasıl oynarım. nelere dikkat etmem gerekiyor. yani makina elimizde kalmasın onun için soruyorum. :)
ewt çok yavaş ol birden yüklenme ters bi hareket felan olur mâzallah canını acıtırsın heyecan yok relax
voltaji biosdan arttıracan sen ilk olarak 150 mhz bi zıpla yukarı[:o)]sonra baktın sorun yok 25 mhz lik basamaklar yap makinanın sapıttıgı yeri iyi yakala [:o)] 2 ghz i gecemezzsin [:o)]
che bu tekme falan atmaz değilmi
150mhz perfect sorun yok........
yok atmaz :) 1850Mhz'den yukarı çıkmadımı
daha deneyemedim akşam
arkadaslar banada yardım...
sıstemı ımzada goruyosunuz, ne kadar o/c yaptıgımıda goruyorsunuz, ama ne yazıkkı yınede cok severek oynadıgım mafıa adlı oyunu bı turlu zevk alarak oynayamıyorum. daha fazla ne yapabılırım??? 3d mark puanımda ımzadakı lınkte, daha yuksek puanlara cıkmak ıcın ne yapmalıyım?
YARDIMMMM....! bana bı zahmet bı cevap verın arkadaslar :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme