Şimdi Ara

İlk defa uçağa bindim. (Tırstım.gif) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
14.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet arkadaşlar, bu akşam 2. uçak yolculuğumu yapıp döndüm çok şükür. Salı günü ilk gidişte İzmir'de hava çok kötüydü, pilot türbülans uyarısı yaptı başta, tabi ben bittim o an. Kalkış anı kabus gibiydi, çık çık bitmedi... Arada sallandı ama idare ettik. Bu akşam dönüşte de kalkarken çok başım döndü, hala da kendimde değil gibiyim. İnerken de biraz rahatsız oldum. Ama uçakta başka korkanlar da vardı, çok çok değişik bir durum, korkmak doğal bir tepkiymiş. Ama alışmış gibiyim şu an, 2.si daha rahat geçti diyebilirim. Üstüme mevye suyu dökmem haricinde. Tekrar teşekkürler, konuma yanıt yazan herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 21 Kasım 2008; 1:06:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: fernsehn

Evet arkadaşlar, bu akşam 2. uçak yolculuğumu yapıp döndüm çok şükür. Salı günü ilk gidişte İzmir'de hava çok kötüydü, pilot türbülans uyarısı yaptı başta, tabi ben bittim o an. Kalkış anı kabus gibiydi, çık çık bitmedi... Arada sallandı ama idare ettik. Bu akşam dönüşte de kalkarken çok başım döndü, hala da kendimde değil gibiyim. İnerken de biraz rahatsız oldum. Ama uçakta başka korkanlar da vardı, çok çok değişik bir durum, korkmak doğal bir tepkiymiş. Ama alışmış gibiyim şu an, 2.si daha rahat geçti diyebilirim. Üstüme mevye suyu dökmem haricinde. Tekrar teşekkürler, konuma yanıt yazan herkese.

uçmak çok farklı bi zevk

hiç bişeye benzemiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: progman

Uçaklar daima havada kalmak ister

helal kardeşim.
    istek üzerine alıntı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deathulazam
    uçmak çok farklı bi zevk

hiç bişeye benzemiyor

Ucmaktan kastin, ucan biz degiliz ucak ucuyor :D. Ucmak dedigin parasütle atlamak yada Bungee Jumpe yapmak dersen o zaman tamam derim. o zaman adrenalin ve zevk konusunda sana katilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

quote:

Orjinalden alıntı: Deathulazam
    uçmak çok farklı bi zevk

hiç bişeye benzemiyor

Ucmaktan kastin, ucan biz degiliz ucak ucuyor :D. Ucmak dedigin parasütle atlamak yada Bungee Jumpe yapmak dersen o zaman tamam derim. o zaman adrenalin ve zevk konusunda sana katilirim.

2. olan

• quote:

Orjinalden alıntı: progman

Uçaklar daima havada kalmak ister

yürü beee !!!
  • ilk 5 dakika ve son 5 dakika çok kötü olur.no panik.rotaya girmesi için dönüşler yapar ve uçak yan yatar.iniştede öndeysen biraz sert frenleri hissedersin.uçak kalkınca kendini boşlukta hissedersin felaket birşey yaw.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fernsehn

Evet arkadaşlar, bu akşam 2. uçak yolculuğumu yapıp döndüm çok şükür. Salı günü ilk gidişte İzmir'de hava çok kötüydü, pilot türbülans uyarısı yaptı başta, tabi ben bittim o an. Kalkış anı kabus gibiydi, çık çık bitmedi... Arada sallandı ama idare ettik. Bu akşam dönüşte de kalkarken çok başım döndü, hala da kendimde değil gibiyim. İnerken de biraz rahatsız oldum. Ama uçakta başka korkanlar da vardı, çok çok değişik bir durum, korkmak doğal bir tepkiymiş. Ama alışmış gibiyim şu an, 2.si daha rahat geçti diyebilirim. Üstüme mevye suyu dökmem haricinde. Tekrar teşekkürler, konuma yanıt yazan herkese.

uçağa hiçbir zaman alışamazsın.birde koltuk arası çok sıkıysa berbat olur.pegasus lar çok dardır.indiğin zaman derin bir oh çekersin hele indikten sonra pistte ilerlemesi tehlike geçtiği için hediye gibi gelir:)

• quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

quote:

Orjinalden alıntı: oeste

uçak için en güvenli ulaşım aracı derler ama yalan bi uçak kazasında komple bütün yolcular geberir gider ama otobüs kazasında tekerlek tarafında hayatta kalma şansınız biraz fazla

İngiltere`de geçen yıl yapılan bir araştırmaya göre, dünya üzerinde her hangi bir insanın, uçak kazasında ölme ihtimali 11 milyonda 1…Oysa, insanın trafik kazasında hayatını kaybetme olasılığı 8 binde 1.

Gıda zehirlenmesi: 3 milyonda 1
    Merdivenden düşme: 2 milyon 300 binde 1 (İngiltere`de her yıl 15 kişi ölüyor.)
    Yataktan düşme: 2 milyonda 1
    Küvette boğulma: 685 bin de 1

Demek oluyor ki , yataktan düserek ölme riski , ucaktan daha fazla

ölmekten beter ediyor.bu teknolojiyi hiç sevmedim.çok garip bir teknoloji.insanın çelik gövdeli kuşlar gibi uçması garip

• eğer bu sene uçak kazası olacaksa bu aylar olacak havalar çok kötü uçaklar inerken pilot ve en çokta yolcuların yuuuuusuuf yuuusuuf dediği aydayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubi lay -- 24 Kasım 2008; 5:52:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Triple H

quote:

Orjinalden alıntı: Ultio

quote:

Orjinalden alıntı: ok now

quote:

Orjinalden alıntı: DARK TOWER

quote:

Orjinalden alıntı: Hocam?

D O S T

T O S T

H O S T

MOST

COST

P O S T

• Araban arıza yaptımı stopları yakıp sağa çekersin. Uçak arıza yapınca Yerküre uçağı kendine çeker.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orjinalden alıntı: _SoMeDaY_

yolcu ucakları kalkarken 1-2 g kuvveti uyguluyor diye biliyorum.buda o kadar onemli deill.f16 larda 9 g kuvveti yiyor pilotlarbitek kalkerken biraz garip oluyor insan.gerisi keyifli bir yolculuk

İsabetli sallayalım lütfen.
    Bugüne kadar hiçbir insan o G ye maruz kalamadı kalamaz da.
    Pilotlar en fazla 3G ye maruz kalırlar, astronotlar bundan 1 fazlası.

Zaten dünyanın yerçekimi yaklaşık: 10m/sn'2 dir. Destekli sallayalım.

• uppp... beyler yarindan sonra ucusum var. izmir -istanbul

korkuyorum.

eczanden hangi ilaci onerirsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.