Gece 11 civarında caddedeyim, kafam çok güsel.. Kanatlının önündeki havuzlu heykelin çimlerine doğru bir giriş yaptım..(eskişehirin göbeği).. Elimdeki boş bira şişesinin ağızına mum koyup yaktım.. Diğer elimde de bi şarap şişesi içe içe havuzun başına oturdum.. Koydum mumu romantizmden de hiç bi zaman eser verdiğim görülmemiştir.. Nedense anlamadım herkes bana bakıyo.. Neyse mum yanıyo, sular akıyo, şarap bitiyo derken çıkardım çorapları.. şarap şişeside boşalınca doldurdum havuzun suyunu şişeye.. Sosyete bi kişiliğe sahip olduğum için de terleyen ayaklarımı havuzun içine sokmak yerine (çünkü ayıp olur) suyla doldurduğum şarap şişesini ayaklarıma dökmeye başladım.. Ohh ! bi ferahlık bi ferahlık valla anlatamam.. Bu arada mum hala yanıyo ortam çok romantik; arabalar, insanlar, bana bakanlar, vs.. İşte 23 yıllık hayatım hergün başka bi yerde başka şekilde böle geçmeye dewam ediyo.. :)
---------------The enD----------------
ilginc walla ...
quote:
Orjinalden alıntı: 4system
ilginc walla ...
yes
biraz kroluk olmuş
Geldik mi şöför bey
hmmm ilginç...
imzan kuraldışı
:) teşekkürler ilginiz için ^^
gerçekten ilğinçç
İkinci denemem yolda :P
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme