Şimdi Ara

ilk denememde 108 net yaptım,nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • moral bozmak falan değil arkadaşlar,abiler,ablalar ama tıp istiyorum ve bu denemeye doğru düzgün çalışmadan girdim ve çalışmak istediğim zaman sağlam çalışıyorum sizce umut var mı?

• bence gayet guzel baslangic helal olsun, derslerine iyice yogunlasinca artacaktir zaten netler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz kaç net yaptınız sınavda birde lysye de çalışmaya başlamalımıyım?başlarsam ygs kadar ağırlık vermelimiyim?
  • Rezillik ya 160 soruda 108 net nedir?

• 3nokta kullanıcısına yanıt
    böyle yapacağına kafama sıkaydın be sağdıç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3nokta

Rezillik ya 160 soruda 108 net nedir?

Moral bozma mode: on
  • Bu konuyu açmak yerine tıp için min. 130 net yapman gerektiğini, kendini tatmin etmek yerine rezalet bir sonuç olup eksikliklerini kapatman gerektiğini bilmeliydin.

Azalarak bitin ya, lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cok kotu gec kalmissin simdiye kadar 155 e cikman gerekirdi unut Tipi. Hemsirelik gelir belki. Ben ygs yi fulluyorum lys de 1 yanlisim cikiyor.

• foruma daha yeni girmişim ilk konummu ikinci konummu ne ağzıma sıçtınız hemen tamam istifa dilekçemi iletiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3nokta

Rezillik ya 160 soruda 108 net nedir?

Ben senin başka konuda da yorumunu gördüm.Arkadaşlara hep olumsuz cevaplar veriyorsun.@solmazhüseyin başlangıç için gayet iyi olduğunu düşünüyorum.Ben 94 net yaptım.Başarılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: solmazhüseyin

siz kaç net yaptınız sınavda birde lysye de çalışmaya başlamalımıyım?başlarsam ygs kadar ağırlık vermelimiyim?

Lys çoktan başlamış olmalıydın bence ben karışık gidiyorum ve yararını gördüm. İlk deneme netim 127. Başlamadıysan başla fazla geçmeden

• quote:

Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

Cok kotu gec kalmissin simdiye kadar 155 e cikman gerekirdi unut Tipi. Hemsirelik gelir belki. Ben ygs yi fulluyorum lys de 1 yanlisim cikiyor.

Oha 10 yaşındaki kardeşim bile LYS'de full yapıyor.Çok kötü.Boşa zaman harcıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BringMeToLifeX

quote:

Cok kotu gec kalmissin simdiye kadar 155 e cikman gerekirdi unut Tipi. Hemsirelik gelir belki. Ben ygs yi fulluyorum lys de 1 yanlisim cikiyor.

Oha 10 yaşındaki kardeşim bile LYS'de full yapıyor.Çok kötü.Boşa zaman harcıyorsun.

Hocam ben olimpiyatlarda Dunya sampiyonu oldugum icin gec kaldim biraz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BringMeToLifeX

quote:

Hocam ben olimpiyatlarda Dunya sampiyonu oldugum icin gec kaldim biraz.

/>

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

foruma daha yeni girmişim ilk konummu ikinci konummu ne ağzıma sıçtınız hemen tamam istifa dilekçemi iletiyorum

sağlam s.çmışlar hemde kardeş geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Franco

Bu konuyu açmak yerine tıp için min. 130 net yapman gerektiğini, kendini tatmin etmek yerine rezalet bir sonuç olup eksikliklerini kapatman gerektiğini bilmeliydin.

Azalarak bitin ya, lütfen.

• quote:

böyle yapacağına kafama sıkaydın be sağdıç...

Sen solmazsın knk bişe olmaz

• nolcak bunlardan ya forum artisti bunlar :D tam gaz çalışmaya devam :D
  • knk hherkes s*cmıs ben yapmıyayım bari

(iyi iyi bence fena degil tıp kazanırsın da hedef yuksekse degişir tabi)
  • efe.1905se kullanıcısına yanıt
    ben denizliliyim zaten dışarı gitmeye pek merakım yok ama olursada hayır demeden koşa koşa giderim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.