arkadaşlar ilk modifikasyon denemem.kasamın yan kapagı beyazdı ve fan deliği yoktu.bende fan deliği açıp kendisini siyaha boyadım.ama şimdilik yanlızca yan kapagı,en yakın zamanda kasanın tamamını mod.layıp sizlere göstericem.
bir modifikasyon sitesinin forumlarında çok beğenen arkadaşlar oldu,sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum.
İlk deneme gayet güzel.
Durmak yok, devam.
ilk deneyim çok önemlidir hiç fena olmamıs. bu ilklerin devamını bekleris.. iyi çalışmalar
devam devam durmak yok
dostum oraya 12 cm lik fan yakışırdı yaaa neyse yapılmış artık ama cok güzel boyamısın valla tebrik ederim
quote:
Orjinalden alıntı: oyuncu71
dostum oraya 12 cm lik fan yakışırdı yaaa neyse yapılmış artık ama cok güzel boyamısın valla tebrik ederim
gerçekten 120 lık fan çok daha hoş dururdu ama guzel olmuş bu halıylede
ilk için çok güzel bence ben ikincisinde bile boyayı mındar ermiştim bu kasanın böyle durması üzücü olur durmak yok devam...
kim demiş durucam diye :) yarında öbür kapağı boyiycam ve 1-2 haftaya biter iş.diğer kapağa ejderha motifi,kasanın tepesine bir fan ve önünede lcd takmayı planlyorum :)
quote:
Orjinalden alıntı: e-skiya
kim demiş durucam diye :) yarında öbür kapağı boyiycam ve 1-2 haftaya biter iş.diğer kapağa ejderha motifi,kasanın tepesine bir fan ve önünede lcd takmayı planlyorum :)
abi kimsenin duracağını söylediyi yok ama şekil a durduğunu gösteriyor
hacı kaliteli bi boya yapmıssın heralde elin yatkın bu işlere bana sorarsan simdilik elindeki malzemeleri kullanarak o içindeki fanıda böle cancanlı bi kırmızıya boyarsan cok uyumlu ve daha güzel duracaktır hadi sana kolay gele sende aramıza girdin artık sende cok yorulacaksın
quote:
Orjinalden alıntı: e-skiya
ilk deneme gerçekten güzel... bende bir ilkle başlamayı çok istiyorum fakat nelere ihtiyacım olur bilemiyorum... ah bende bi başlayabilsem
hoca ne yapacagını söle buradakilar mutlaka bi şekilde yardım ederler
abi sen daha bekliyormusun başla bi gerisini iz sana söyleriz hadi seni bekliyoruz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme