Şimdi Ara

İLK DİGİMONU =))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna 22:31 de girdim ve ilk denememde yakaladım Erden'in dediği gibi sabır en büyük erdemdir

İLK DİGİMONU =))

• Tebrikler ooHacu sen 1 hafta önce denemeye başlamamışmıydın??
  • bayram bitince sınavlar yüzünden giremedim oyuna
  • öylemiYakalayinca acayip kascam falan diyodun inş kısa sürede mega yaparsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sro_Mert

Arkadaşlar oyuna 22:31 de girdim ve ilk denememde yakaladım Erden'in dediği gibi sabır en büyük erdemdir

İlk denemede yakalamana şaşmamak gerek
    Öyle mübarek bir zamanda oyuna girsem bende yakalardım

Edit:
    Tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 19 Aralık 2008; 23:47:50 >

• tebrikler. kaç saatte yakaldın ? ben 6 saat denedim. bi cacık olmadı

ama bi daha denersem abdest alıp denicem
  • yazmışım yukarda oyuna 22:31 de girer girmez ilk savaşta yakaladım die
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aradığım pokemon oyunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O ağaç ne ya?Bayağıdır girmiom oyuna bilgilendircek varmı?
  • Tbr.

Başlıcam ama ya bukadarmı kolay

Tsunamonun canını 2 bırakıyorum. PArty isteyen varsa beni bulsun.Bundan sonra full denicem.Nickim ManiaC
  • Tebrikler.
  • Olm bende bişe var yeminle Adaş bir nevi benim sayemde yakaladı ve Mert'de bir nevi benim sayemde yakaladı Mert'i oyuna girmeye zorladım zorlamasaydım Renamon'la duruyor olacaktı ama ben bir türlü yakalayamadım ne iştir bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan ToLgA

Olm bende bişe var yeminle Adaş bir nevi benim sayemde yakaladı ve Mert'de bir nevi benim sayemde yakaladı Mert'i oyuna girmeye zorladım zorlamasaydım Renamon'la duruyor olacaktı ama ben bir türlü yakalayamadım ne iştir bu

Arkadaşım Tokomon Sensiz Yakalanmazdı

• quote:

Olm bende bişe var yeminle Adaş bir nevi benim sayemde yakaladı ve Mert'de bir nevi benim sayemde yakaladı Mert'i oyuna girmeye zorladım zorlamasaydım Renamon'la duruyor olacaktı ama ben bir türlü yakalayamadım ne iştir bu

Senle bi görüşelim bizBi tsunamon işi varda

• Artıkın parayla yanıma çağırıcam
  • İstiyen sürekli denesin yakalarki ha ilk savaşta ha 1 haftada eninde sonunda yakalar yani..Maniac kardeş canla ilgisi oldunu sanmıyorum tam cnlada yakalnıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: TokioHoteL

İstiyen sürekli denesin yakalarki ha ilk savaşta ha 1 haftada eninde sonunda yakalar yani..Maniac kardeş canla ilgisi oldunu sanmıyorum tam cnlada yakalnıyor

Korede canla alkalıydı ama. Olsn yınede canını ındırıyımde
  • quote:

Beni geçemezsin yinede ben toplamda 3 kişiye party ile yakalattım ikisi Türk biri yabancıydı ben hala tek digiyle duruyorum digimon yakalamak isteyenlerin benimle party yapması yeter %100 yakalıyor herkes ben hariç

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.