Şimdi Ara

ilk gittiğiniz maç (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dardanel811

quote:

Orijinalden alıntı: joé black

1997 dardanelspor 0 - galatasaray 3

hagggi ...

meshur "korner atarken kendisine atilan pet siseyle agzini calkalama" hareketini yapmisti hey gidi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10 ocak 2002

Galatasaray-Werder Bremen
  • 5 yaşında falan Bursaspor-Denizlispor. Eve geldiğimde "çok güzeldi ama sahada sadece iki takım ve iki kale vardı" demişim. Kaç tane var sanıyorsam artık
  • 03 Mart 2002 2001-2002
    Göztepe -Galatasaray
  • Sanırım 6-7 yaşındayken (şu an 30 yaşındayım) Bjk-Gs maçı inönüde ama maçın skorunu bile hatırlayamıyorum
  • 99-00 sezonu Altay - Galatasaray maçı. Efsane dönemimizde Avrupa Fatihi Galatasarayımız İzmir'e geliyordu. Ama o Avrupa Fatihi 1-0 yenilmişti Altay'a
    Spiker olmadığı için maç boyunca kendimi boşlukta hissetmiştim yukarıda bir arkadaşın dediği gibi.
  • bursaspor-galatasaray maçı. 93-94 sezonu olması lazım. 6 yaşındaydım babamın omuzlarında deplasman tribününe girmiştik. ama skor falan hatırlamıyorum bütün maç tribünleri izlemiştim
  • cem uzanın 1-2 liraya bilet vermesi sayesinde istanbulsporla antalyaspordu sanırım, inönüdeydi, 1*1 ya da 0*0 bitmişti. da rakip takımı yanlış hatırıyor da olabilirim. ama aynı sene GS açılış maçı olarak vansporla oynuyodu. hatta maça girerken karikatür tarzı bi fikstür dağıttılar, orda Aslan masanın bi ucunda oturuyodu karşıda da bi kedi vardı ve geh pisi pisi yazıyodu konuşma balonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

cem uzanın 1-2 liraya bilet vermesi sayesinde istanbulsporla antalyaspordu sanırım, inönüdeydi, 1*1 ya da 0*0 bitmişti. da rakip takımı yanlış hatırıyor da olabilirim. ama aynı sene GS açılış maçı olarak vansporla oynuyodu. hatta maça girerken karikatür tarzı bi fikstür dağıttılar, orda Aslan masanın bi ucunda oturuyodu karşıda da bi kedi vardı ve geh pisi pisi yazıyodu konuşma balonunda

takım doğru da skor yanlışmış :)

11.08.1996 17:00
    İSTANBULSPOR A.Ş 1 - 0 ANTALYASPOR
    Gol: Saffet AKYÜZ :)
  • UEFA Champions League Grup A
    Çrş, 17.09.1997
    Galatsaray:0 - Borissia Dortmund: 1

Hagi' nin topu direkten dönmüştü, Hakan' ın topu direkten dönmüştü. Müthiş bir maç oynamıştık ama malesef yenilmiştik :(
  • fenerbahçe - beşiktaş
  • Bozüyük-Sarıyer.
  • Seneyi bilmiyorum bursada Türkiye-Makedonya hazırlık maçı 4-0 bitmişti, hakan şükür felan gol atıyordu :D
  • Fenerbahçe-Diyarbakırspor

yanlış hatırlamıyosam üstünde komple yıldız olan formamızın olduğu sezondu maç kaç yılı bilmiyorum
  • 2008 Gençlerbirliği-Galatasaray

Anlamı büyüktür. Çamur gibi sahada 6 maçlık serimizin başladığı, ve şampiyonluğumuzda en büyük payı olan maçlardan biriydi. Golün de son dakikada gelmesiyle neredeyse göz yaşı dökecektim.
  • Yili hatirlamiyorum Fenerbahce Adanaspor

Spiker olayina cok uzulmustum bende stadda

Yusuf Simsek isinirken yusuf diye bagirmisti abimle arkadasi bakmisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1996 veya 95 Senesi kayseri-Galatasaray maçına gitmiştim uğur Tütünekeri bile hatırlıyorum :) 2-1 yenmişti Galatasarayımız
  • G.birliği - Galatasaray seneyi hatırlamıyorum. Vakıf Bank reklamlı parçalı forma vardı. Hagi' yi çıplak gözle izlediğim ilk maçtı.
  • 96 yılı, dardanel-fenerbahçe... kırmızı kramponlarıyla okachaaaa ....
  • http://www.youtube.com/watch?v=0KgCxPluZwU
    Galatarasay - Adanaspor 1988-1999 skor 7-3
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.