2002 İstanbulspor - Galatasaray (Güngören Belediye Stadı) Skor: 1-2
quote:
Orijinalden alıntı: Vikernes
2002 İstanbulspor - Galatasaray (Güngören Belediye Stadı) Skor: 1-2
1994-1995 Sezonu 1. Lig 34. Hafta Maçı 21.05.1995, Pazar, 19:00 Ali Sami Yen İstanbul, Türkiye
Galatasaray 7 Zeytinburnuspor 3
1998 veya 1999 tam emin değilim. Boluspor - Trabzonspor hazırlık maçıydı. Resmi olarak 2002 Gençlerbirliği - Samsunspor
quote:
Orijinalden alıntı: bluENight
1994-1995 Sezonu 1. Lig 34. Hafta Maçı 21.05.1995, Pazar, 19:00 Ali Sami Yen İstanbul, Türkiye
Galatasaray 7 Zeytinburnuspor 3
Alıntıları Göster
bundan 10-11 sene önce bi gs - bursa maçıydı , 1-0 yenik duruma düşüp 2-1 aldığımız maçtı.Yanlış hatırlamıyorsam 2. golü arif atmıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: Reinhardt
1998 veya 1999 tam emin değilim. Boluspor - Trabzonspor hazırlık maçıydı. Resmi olarak 2002 Gençlerbirliği - Samsunspor
1996 Bursaspor-İstanbulspor
quote:
Orijinalden alıntı: Vladajuæa
1996 Bursaspor-İstanbulspor
Alıntıları Göster
Trabzonspor Galatasaray
quote:
Orijinalden alıntı: brnk
Trabzonspor Galatasaray
Alıntıları Göster
14 Şubat 2001 Galatasaray - Deportivo
quote:
Orijinalden alıntı: Enchantedd
14 Şubat 2001 Galatasaray - Deportivo
Alıntıları Göster
2001 yılında Fenerbahçe - Trabzonspor maçı.
3-2 almıştık galiba. Maç başladığında TV'de olduğu gibi spiker anlatacak sanmıştım
quote:
Orijinalden alıntı: PeterPetrelli
3-2 almıştık galiba. Maç başladığında TV'de olduğu gibi spiker anlatacak sanmıştım
2006 olması lazım türkiye-almanya ümit milli baraj maçı saracoğlundaydı
quote:
Orijinalden alıntı: Vikernes
quote:
Orijinalden alıntı: PeterPetrelli
Alıntıları Göster
ilk gittiğim maç 7 yaşında felan abim götürmüştü dün gibi hatırlarım 1990 yılıydı fener bursa maçı 0-0 bitmişti kaledede schumaer vardı
sonra bende ne ayak varsa gene istde bir fener bursa maçına gittim bu sefer kalede engin vardı ayağı kırılmıştı galiba sakatlandı yerine rüştü girdi. sonrada hep rüştü kalede devam etti o maçta 1-1 yada 0-0dı gene 1993 -94 yada 94-95 sezonu felandı oda
quote:
Orijinalden alıntı: yununu
ilk gittiğim maç 7 yaşında felan abim götürmüştü dün gibi hatırlarım 1990 yılıydı fener bursa maçı 0-0 bitmişti kaledede schumaer vardı
sonra bende ne ayak varsa gene istde bir fener bursa maçına gittim bu sefer kalede engin vardı ayağı kırılmıştı galiba sakatlandı yerine rüştü girdi. sonrada hep rüştü kalede devam etti o maçta 1-1 yada 0-0dı gene 1993 -94 yada 94-95 sezonu felandı oda
Alıntıları Göster
21.9.2003 gs 2 fb 2 olimpiyat stadı
quote:
Orijinalden alıntı: ouz94
Alıntıları Göster
2002-03 Galatasaray - Samsunspor 4 - 1
quote:
Orijinalden alıntı: ouz94
Alıntıları Göster
fb 6 ankaragücü 0
turlarız ümidiyle gitmiştim ama sivas maçına sarktı, alex 5 tane gol atmıştı
quote:
Orijinalden alıntı: lombi
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Bende maça ilk gittiğimde hoparlörden spiker sesi bekliyordum
quote:
Orijinalden alıntı: Balotelli
Bende maça ilk gittiğimde hoparlörden spiker sesi bekliyordum
Alıntıları Göster
Seyran Spor-XXX(hatırlamıyoruum)
tribün falan yok saha etrafına toplanıp izliyosun,karşı köyden sarhoş aganın biri gelmişti ortalıgı karıştırmıştı jandarma herkesi göz altına alıyordu en son
quote:
Orijinalden alıntı: FnL
Seyran Spor-XXX(hatırlamıyoruum)
tribün falan yok saha etrafına toplanıp izliyosun,karşı köyden sarhoş aganın biri gelmişti ortalıgı karıştırmıştı jandarma herkesi göz altına alıyordu en son
Alıntıları Göster
96-97 sezonu... Yaşım 6 Babam götürmüştü ilk kez.. O zaman Samsun'da yaşıyorduk.
Samsunspor, Beşiktaş'ı içerde 4-1 yenmişti.. Maça giderken annem üstüme 3 tane üst üste mont giydirmişti stadyum eser diye
quote:
Orijinalden alıntı: Fraulein
96-97 sezonu... Yaşım 6 Babam götürmüştü ilk kez.. O zaman Samsun'da yaşıyorduk.
Samsunspor, Beşiktaş'ı içerde 4-1 yenmişti.. Maça giderken annem üstüme 3 tane üst üste mont giydirmişti stadyum eser diye
Alıntıları Göster
88-89 yılıydı babamın kucağında izliyordum maçı. Galatasaray-Kızılyıldız 1-1 berabere kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam ve golümüzü de Tanju atmıştı. Hiç unutmam gole sevinirken boynunda bir zincir kolye vardı yüzüne gözüne çarpıyordu gol sevinci esnasında
quote:
Orijinalden alıntı: High Dragon
88-89 yılıydı babamın kucağında izliyordum maçı. Galatasaray-Kızılyıldız 1-1 berabere kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam ve golümüzü de Tanju atmıştı. Hiç unutmam gole sevinirken boynunda bir zincir kolye vardı yüzüne gözüne çarpıyordu gol sevinci esnasında