Şimdi Ara

İlk GTA 6 fragmanının yayın tarihi açıklandı: Büyük gün çok yakın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
5.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yuzumuzu bu oyun guldurcek guzel kartlar verecegizİlk GTA 6 fragmanının yayın tarihi açıklandı: Büyük gün çok yakın 

• Pc.programcı kullanıcısına yanıt
    PC calistirir çalıştırmasina da 110 dolar söyleniyor astronomik bir rakam 60 70 anladık da 110 dolar Samanyolu beşinci boyut olur resmen...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt

Ertelenir. En iyi ihtimalle 2025 ilk çeyrek. Konsollara gelir ama çok bekletmeden PC'ye de getirirler, optimizasyonu iyi yapılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz Kartal kullanıcısına yanıt

İnsan oynadıkça alışıyor. Bir de oyunlards hafif hedef alma yardımı oluyor, onu açıp kapatabiliyorsunuz. Oynanıyor yani. Belki bir farenin verdiği hızı veremiyor ama yine de bir şeyler yapabiliyorsunuz. Ve kontrolcü ile arkaya yaslanıp koltukta vs oynamaya alışınca klavye+fare ikilisine geçmek işkenceye dönmeye başlıyor. Resmen PC'ye geçip oyun oynamaya üşenir hâle geliyorsunuz.

• 110 dolar olursa öğrenciler alamaz bu oyunu. Umarım 60 - 70 dolar bandında olur oda iyi senaryo...

• Oyunda beklentiler had safhada oyun istenileni karşılayamassa uzun yıllar konuşulur.

• Gta nın çok abartıldığını düşünüyorum uncharted 4 ve gta 5 arka arkaya oynayınca gta kütük gibi geliyor.

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Sizan görüntülere göre cok güzel bir karakter

• V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Gta 4 oynamalisin efsane gercekcilik ve hikayesi var

• Kassady kullanıcısına yanıt
    GTA'2 deki keyif hiç birisinde yok ama

• gene gelmiş yok 110 dolar olacakmışçılar.70 dolardan hadi bilemedin 80 dolardan daha pahalı olacağını sanmıyorum.Bunun dışında bu oyunu ülkemizde kaç kişi oynayabilecek o da meçhul

ayrıca insanların bu oyunun hikayesine bu kadar takıntılı olmasını da anlayabilmiş değilim.GTA'yı gta yapan en önemli şey,oyunun bize sunduğu özgürlük ve o açık dünyasıdır.Hikaye hiç önemli değil demiyorum ancak abartılıyor(bence).En azından benim için..

Ben oyunun açık dünyasına bakarım ne bileyim dünyayla olan etkileşime bakarım ya da oyunun fizikleriyle oyun içi detaylarına bakarım.Benim için gta oyunlarında hikaye daha arka plandadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 2 Aralık 2023; 16:58:10 >
  • Gamepass gelir mi day one :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eastern Time saati ile ET 9.00AM olan saat Türkiye'de gece 1.00 yapıyor, biz ET nin 8 saat ilerisindeyiz. Her yerde saati yanlış vermiş millet, harbiden komik. Bir deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış.

• Hay şu bitcoini bulanın.
    Ekran kartı alamadıh...

• Bence GTA V fragmanı gibi çok şey gösteren uzun bir fragman olmayacak gibi ama umarım GTA V fragmanı gibi olur.

• Acaba ön siparişe falan açılır mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fos çıkıyor.😁😁😁😁😁

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.