Şimdi Ara

İlk GTA 6 fragmanının yayın tarihi açıklandı: Büyük gün çok yakın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
5.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun sistem gereksinimleri belli oldu mu bu kart kesin iyi ayarlarda calistirir mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam sanki bu sefer eski nesil konsollar yerine yeni nesil konsollar ve pcye aynı zamanda çıkartacaklarmış gibi geliyor bana. Acele de etmek istemiyorum  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendine_Antagonist kullanıcısına yanıt
    PC platformunda hileciler can sıkıyor. Sadece arkadaşlarla özel olarak takılacaksan sorun yok tabii. Dediğim gibi modlama gibi bir artısı var PC platformunun. Resmi olarak Türkçe altyazılı olmazsa onuda yaparlar Türkçe oynanır. Konsolun artısı daha stabil olması, hileci olmaması(glitch vs saymıyorum) daha çok oyuncunun olması. Güncellemelerde konsola öncelik verilmesi gibi gibi.

• Bence game awards'da yayınlansa çok daha iyi olurdu, seyircilerin tepkilerini izlemek çok eğlenceli oluyor.

• GTA2'den sonra bıraktım, Zaibatsu falan var ıdı.

GTA3 vice city vs, bilmem bunları.

Fakat GTA5'e sahibim, elimin altında. Hiç oynamadım ama. Oynamalı mıyım?

• Kassady kullanıcısına yanıt

4080’de iyi çalışmayacaksa hiç çıkarmasınlar.

• V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Gta 2 den sonra epey ilerleme oldu hocam :)

• Gtayı konsolda faresiz nasıl oynuyorsunuz anlamıyorum. Gamepad mouse gibi olamıyor. Ben alışamadım. Sinir ediyor beni

• beyler oyunun çıkış tarihi değil fragman diyor 1-2 sene sonrası için tarih verebilirler şok olmayın..

• Beyaz Kartal kullanıcısına yanıt
    Ben de konsola uzun yılların PC oyuncusu olarak geçen bir oyuncuydum. Konsol'da Rainbow Six Siege oyununu uzun bir süre oynayarak alıştım hocam. İlk zamanlar aynı sizin gibi düşünüyordum fakat zamanla alışıyorsunuz. Süreklilik gerektiriyor. Vücut geliştirme sporu gibi düşünün. Bir süre sonra kas hafızası oluşuyor. Bıkmadan sürekli FPS oyunu oynayın. Çok düşük sensitivityler ile başlayın, eliniz alıştıkça arttırırsınız. Benim açımdan bu şekilde gelişti. Dediğim gibi, R6 Siege oyunu epey yardımcı oldu alışmama. Gamepad ile mouse gibi oynayabiliyorsam o oyunu azmedip 3 yıl boyunca blfiil oynamamdan kaynaklı. Hemen olacak bir olay kesinlikle değil hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 1 Aralık 2023; 20:25:25 >
  • Şimdiden para biriktirmeye başlayın ama döviz cinsi ile TL ile değil...

• V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Senin gibi olmayı o kadar çok isterdim ki... Keşke hepsi hafızamdan silinse de tekrar oynasam

• Gta 5 pcde bitirdim. Şimdi bir aydır Ps3te oynuyorum valla Gtadan soğudum 3 yıl mümkün değil dayanamam. Umarım yeni oyun gta 5 gibi pcye 1.5 yıl sonra gelmez de sürünmeyiz 

• farukclkk kullanıcısına yanıt

Herkes fakında bu durumun ama fragman için 10 yıl bekleyince doğal olarak heyecanlanıyorsun. En azından oyunun neye benzeyeceğini göreceğiz. Ben 2018den beri ha çıktı ha çıkacak diye bilgisayarı yenileyemiyorum. Çıkınca yenileyelim de kasmasın diye 

• Beyaz Kartal kullanıcısına yanıt

haklısın o da var  

• Kendine_Antagonist kullanıcısına yanıt
    firmalar anlaşır mutlaka

pc ye kesinlikle geç gelecek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bahsedilen Lucia karakteri gerçekten güzel mi acaba diye merak ettim. Yine bir çizgi karaktere aşık olabilirim.

• Normalde lansman Tarihi açıklanır, bunlar fragman Tarihi açıklıyorlar, ulan GTA, çok büyüksün be

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.