Şimdi Ara

İlk IOS Uygulamamız ==>Güncellendi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Part time olarak 3 arkadaş ile beraber yapmış oldugumuz ilk IOS uygulamamız dün onaylandı.

Uygulamanın Adı Mercek. Tüm basın ve yayın organlarındaki haberleri otomatik olarak çekiyoruz ve tek bir platform üzerinden sunmaya çalışıyoruz.

Web Adresi:http://www.mercekapp.com
    Uygulamanın linki :https://itunes.apple.com/au/app/mercek-haber-tum-gazeteler/id839007886?mt=8&ign-mpt=uo%3D2

Cep telefonlarında mercek diye arattıgınız zaman ilk 7 uygulamanın arasında. Daha dün markete girdiği için aramalarda kısıtlı olarak çıkıyor.

Güzel yorumlarda ve tavsiyelerde bulunursanız sevinirim. Ayrıca bugün yeni bir tane daha güncelleme verdik. Bu güncellemede haber filtreleme ve push notification özelliği eklendi. Ayrıca önümüzdeki süreçte yazarlar ve profil bilgileri için 2 tane daha güncelleme yapmayı düşünüyoruz. Şimdiden destek olan iyi ve kötü yorumda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellhoundd -- 12 Mayıs 2014; 21:14:51 >

• Desteklerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyoruz arkadaşlar. Şimdiden herşey için teşekkür ederiz.
  • Hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Hayırlı olsun

Teşekkür ederim.
  • Indiriyorum, gayet guzel gozukuyor yorumu editlerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

Indiriyorum, gayet guzel gozukuyor yorumu editlerim.

Teşekkür ederim hocam. Destekleriniz bizim için çok önemli.
  • Ilk aklima gelenleri yazayim. Bu yazdiklarim asla bir eksiklik degil sadece birer tavsiye

Resimde gordugunuz gibi 2 ayni haber 2 farkli gazeteden yayinlanmis. Bu haberi tek baslik altinda yayimlasaniz benim icin daha iyi olur. Cogumuz haberi disarda okuruz gereksiz yere data paketimizi bitirmesin. Nasil olsa daha iyi olur onu d ekleyeyim; Haber basligi yine ustte tek baslik halinde. Hemen yankna bir cark eklenir. ios 6 nin Ayarlar simgesindeki cark gibi seffaf ama rahatca dokunabilecek kadar kucuk. Bu carka tiklayarak farkli gazetelere gidebilmeliyim. Anlatabilmisimdir umarim.

Logonun arka kismina bulanik sekilde gazeteler siralanabilir. Ya da HABER yazisi FishEye olarak buyutecin tam yuvarlak kismina eklenebilir. Bu sekilde de guzel oldukca sade ancak logoya bakinca ne oldugu anlasilsin diye bir tavsiye sadece.

Yazi boyutlarini degistirebilirsekte cok iyi olur. Bu bir eksiklik.

Birde su var mesela ben 3 gazeteyi okuyorum ve sadece bu gazetenin basliklarini gormek istiyorum. Bu gazeteleri el ile secmem icin bir ayar menusu konulabilir. Istediklerimi eklerim istediklerimi cikaririm gibi.

Teknoloji kismi bende gozukmuyor buraya henuz haber eklenmedi sanirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

Ilk aklima gelenleri yazayim. Bu yazdiklarim asla bir eksiklik degil sadece birer tavsiye

Resimde gordugunuz gibi 2 ayni haber 2 farkli gazeteden yayinlanmis. Bu haberi tek baslik altinda yayimlasaniz benim icin daha iyi olur. Cogumuz haberi disarda okuruz gereksiz yere data paketimizi bitirmesin. Nasil olsa daha iyi olur onu d ekleyeyim; Haber basligi yine ustte tek baslik halinde. Hemen yankna bir cark eklenir. ios 6 nin Ayarlar simgesindeki cark gibi seffaf ama rahatca dokunabilecek kadar kucuk. Bu carka tiklayarak farkli gazetelere gidebilmeliyim. Anlatabilmisimdir umarim.

Logonun arka kismina bulanik sekilde gazeteler siralanabilir. Ya da HABER yazisi FishEye olarak buyutecin tam yuvarlak kismina eklenebilir. Bu sekilde de guzel oldukca sade ancak logoya bakinca ne oldugu anlasilsin diye bir tavsiye sadece.

Yazi boyutlarini degistirebilirsekte cok iyi olur. Bu bir eksiklik.

Birde su var mesela ben 3 gazeteyi okuyorum ve sadece bu gazetenin basliklarini gormek istiyorum. Bu gazeteleri el ile secmem icin bir ayar menusu konulabilir. Istediklerimi eklerim istediklerimi cikaririm gibi.

Teknoloji kismi bende gozukmuyor buraya henuz haber eklenmedi sanirim.

Merhabalar,

Öncelikle yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Şu anda geliştirmeye devam ettiğimiz ve güncelleştirme olarak vereceğimiz kısımlarda yazarları ve profil kısmı ekleyeceğiz. Profil kısmından istediğiniz gazeteleri ve yazarları seçebileceksiniz. Daha da ayrıntılı seçme seçeneği ile seçtiğiniz gazetelerin hangi haber türlerini görmek istediğinizide seçebileceksiniz.

Yazı boyutu ile alakalı herhangi bir çalışmamız yok ama mantıklı bir talep eğer yapabilirsek bu kısmıda yapmaya çalışırız.

Gazeteelrden şimdilik magazin ve teknoloji haberleri almıyoruz.

• Güzel beğendim

• quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Güzel beğendim

Teşekkür ederiz.
  • Hayırlı Olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: drjacob

Hayırlı Olsun

Teşekkürler hocam. Desteklerinizi bekliyoruz.
  • Çok güzel, elinize sağlık, ama yazı odaklı bir uygulama için yazı tipi boyutu seçeneği önemli bence, hatta her seferinde ayarlamak değil de, kullanıcı panelinden yazı tipi boyutu seçilebilse ve hep seçtiğimiz boyutta kalsa çok güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just Smile

Çok güzel, elinize sağlık, ama yazı odaklı bir uygulama için yazı tipi boyutu seçeneği önemli bence, hatta her seferinde ayarlamak değil de, kullanıcı panelinden yazı tipi boyutu seçilebilse ve hep seçtiğimiz boyutta kalsa çok güzel olur

Yorumunuz ve tavsiyeniz için teşekkürler. Profil kısmı ekleyeceğiz yakında. Orada bu konuyuda değerlendirirz
  • Telif gibi bir sıkıntı yok mu hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Agger

Telif gibi bir sıkıntı yok mu hocam?

İçeriklerini değiştirmeden ve kendi isim ve logoları ile yayınladıgım zaman bir sıkıntı çıkarmıyorlar. Tabi bir iki istisna var. Onlar içinde direkt olarak web view ile kendi sayfalarını gösteriyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellhoundd

quote:

İçeriklerini değiştirmeden ve kendi isim ve logoları ile yayınladıgım zaman bir sıkıntı çıkarmıyorlar. Tabi bir iki istisna var. Onlar içinde direkt olarak web view ile kendi sayfalarını gösteriyoruz.

Anladım. Peki, ellerinize sağlık birazdan indireceğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Anladım. Peki, ellerinize sağlık birazdan indireceğim

Destekleriniz için teşekkür ederim. Yorumlarınızı eksik etmeyiniz.

• quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Part time olarak 3 arkadaş ile beraber yapmış oldugumuz ilk IOS uygulamamız dün onaylandı.

Uygulamanın Adı Mercek. Tüm basın ve yayın organlarındaki haberleri otomatik olarak çekiyoruz ve tek bir platform üzerinden sunmaya çalışıyoruz.

Web Adresi:http://www.mercekapp.com
    Uygulamanın linki :https://itunes.apple.com/au/app/mercek-haber-tum-gazeteler/id839007886?mt=8&ign-mpt=uo%3D2

Cep telefonlarında mercek diye arattıgınız zaman ilk 7 uygulamanın arasında. Daha dün markete girdiği için aramalarda kısıtlı olarak çıkıyor.

Güzel yorumlarda ve tavsiyelerde bulunursanız sevinirim. Ayrıca bugün yeni bir tane daha güncelleme verdik. Bu güncellemede haber filtreleme ve push notification özelliği eklendi. Ayrıca önümüzdeki süreçte yazarlar ve profil bilgileri için 2 tane daha güncelleme yapmayı düşünüyoruz. Şimdiden destek olan iyi ve kötü yorumda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Saygılar...

Arkadaşlar uzun zamandır beklediğimiz güncelleme artık kabul edildi. Ve programımıza yeni özellikler ekledik.

Sol menüye içerik düzenleme diye bir alan ekledik. Buradan takip etmek istediğiniz gazete yayınlarının kategorilerinin seçebiliyorsunuz. Örneğin, radikal gündem haberleri, hürriyet siyaset haberleri gibi. Ayrıca bu alana YAZARLAR kısmı eklendi. İStediğiniz yazarı seçip sadece onun günlük yazısı varsa eger onları kontrol edebiliyorsunuz.

Ayrıca ana sayfada Oluşturmuş oldugunuz içerikler arasında da filtreleme yapmanızı sağlayan bir buton var. Burada sadece video haberler veya sadece yazarlar diye filtreleme yapabiliyoruz ve filtrelemeyi kaldırabiliyoruz.

Tekrar desteklerinizi bekliyoruz arkadaşlar. Yorum yapan arkadaşlar tekrar yorum yapabilirse seviniriz.

Şimdiden herkese teşekkür ederiz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.