Şimdi Ara

İLK KEZ ARABA BAKMAYA GİDECEĞİM. TAVSİYENİZ VAR MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sahibi bayan otoparkçılar anlamıştır hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcbee

quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Garantisi bitmiş DSG+Bayan Sürücü+İstanbul Trafiği+Hasar Kaydı...Sizce başka bişey söylemeye gerek var mı?

Hocam durum o kadar kötü mü? Muadillerine göre km si az ve fiyatı uygun geldi. Dsg bu modelde de mi sıkıntılı?

Hocam aynisinin 2006 si var bende. Buyuk ihtimal dsg degil. Normal otomatik triptronic diye gecer. Kazalar kucukse sasiye gelmediyse onemli degil. Buyuk sehirde kazasiz arac cok zor. Ben de 3-4 parca boyali aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

Garantisi bitmiş DSG+Bayan Sürücü+İstanbul Trafiği+Hasar Kaydı...Sizce başka bişey söylemeye gerek var mı?

2008 modeller dsg degil

Nedir peki?

• quote:

quote:

2008 modeller dsg olmayabilir

Nasıl değil,
    İlan fotosunda vites topuzu çekilmiş. Vites topuzunda alenen DSG yazıyor

• quote:

quote:

quote:

2008 modeller dsg degil

Nedir peki?

Ustte yazdim triptronik diye gecer. Yani tek sanzimanli duz otomatik. Arayip sorun sahibine

• quote:

Orijinalden alıntı: Tergener

Plaka E-Devlet ten sorun, yeni alınmış araç ise dikkat etmek gerek.
    Sorgu 5664 ve Kasko var mı buna da dikkat etmek gerek.
    Muayene tarihi mümkün olduğunca yeni olsun, en azından ciddi bir sorunu olmadığı anlaşılır.
    Lastik durumuna ve dot numarasının tarihine bakın.
    Bakımlar yapılmış mı, faturalar var mı, trigger baskı balata değişmiş mi.
    Yedek anahtar olmazsa olmaz benim için.
    Çalışmayan bir donanımı var mı.
    Satışa hazır mı, kredili alınmış araçta bazen rehin kaldırma işi 1-2 gün sürer.
    Boya değişen kaza var mı, bu bilgiler ile expertizdeki bilgiler tutuyor mu?
    Sigara yanık, tavan döşemede leke ve aracın kokusu da önemlidir.
    Direksiyon simidi, gaz-fren pedalları ve vites topuzu temizmi, aşınmalar genelde kötü kullanım demektir.
    Arkadaşlar DSG hakkında bazı sorunlardan bahsetmiş buna da dikkat etmek lazım tabi...

Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim bu hususlara dikkat edecegim

• quote:

Orijinalden alıntı: madcow165

quote:

quote:

Nasıl değil,
    İlan fotosunda vites topuzu çekilmiş. Vites topuzunda alenen DSG yazıyor

Mobildeyim goremedim. Benimki 1.6 duz motorlu jetta ve normal otomatik Simdi arastirdim Tsi lere dsg koymuslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ncap

Gidin bakın hocam çok takmayın burada atıp tutanları. Km gerçekten orijinal ise kazası da büyük değilse değerlendirilebilir bence. Araç fiyatlarından kimsenin haberi yok galiba. Dijital klima, hız sabitleme vs derken donanımlı da araçtır. Dsg ye gelirsek arıza verebilir 2000-2500 tl gibi bir ekstra maliyeti göze almanız gerekebilir. Motor lpg ye uyumsuzdur, ldi denen pahalı bir sistem takılabiliyordu sanırım. Performanslı, yol tutuşu ve sürüşü zevkli bir araçtır.

Sonuç olarak yazdıkları doğruysa aracın bütün bakımları serviste yapılmış büyük hasar kaydı olmamak koşuluyla alınabilir bir araç.

Dediklerinize katılıyorum. Benimde derdim o zaten. Boya değişen vs önemli değil motora ve şaseye zarar vermedikten sonra. Donanımlı düşük km fiyatı da uygun o yüzden ilgimi çekti

• quote:

quote:

quote:

Hocam durum o kadar kötü mü? Muadillerine göre km si az ve fiyatı uygun geldi. Dsg bu modelde de mi sıkıntılı?

Hocam aynisinin 2006 si var bende. Buyuk ihtimal dsg degil. Normal otomatik triptronic diye gecer. Kazalar kucukse sasiye gelmediyse onemli degil. Buyuk sehirde kazasiz arac cok zor. Ben de 3-4 parca boyali aldim

Katılıyorum hocam, kaza boya illaki olur ciddi olmadıktan sonra. Artık gidince bakacağım döşemeler vs temiz mi muayene falan fiyatta da anlaşırsak detaylı expertize soktuktan sonra almayı düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Katılıyorum hocam, kaza boya illaki olur ciddi olmadıktan sonra. Artık gidince bakacağım döşemeler vs temiz mi muayene falan fiyatta da anlaşırsak detaylı expertize soktuktan sonra almayı düşünüyorum.

Simdi az arastirdim. Baska bir forumda 20 km kullanin cunku bu lanet sanziman arizasi arac isinmadan belli olmuyor diyor. Dogru soyluyor biliyorum ben de. Arac yuke binince silkeler sanziman. Sogukken anlasilmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 5 Mart 2016; 14:01:47 >

• Kaza kayıtlı araç alırsanız trafik sigortanız yüksek çıkar, baştan bunu düşünün.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Simdi az arastirdim. Baska bir forumda 20 km kullanin cunku bu lanet sanziman arizasi arac isinmadan belli olmuyor diyor. Dogru soyluyor biliyorum ben de. Arac yuke binince silkeler sanziman. Sogukken anlasilmaz

Sıkıntılı olsa bile kisa kullanımda kendini belli etmiyor yani.. ilginç. İşin esası ben istanbulda öğrenciyim, ailem başka şehirde oturuyor. Babam ilanı bulmuş git bak dedi döşemesi vs nasıldır genel manada hani.. ona göre ben de gelirim bakarız gibisinden biseler planladık. Ben bakarım artık kafamıza yatarsa sanayiye sokarız expertize

• quote:

quote:

DSG hocam,resimlerde de var hatta,hitlerler tam otomatik ama TSI'lar DSG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalus -- 5 Mart 2016; 14:09:47 >
  • götürün sanayide kaportasına baktırın.birde bilgisayara bağlatın lamba niye yanıyormuş.büyük sorun yoksa pazarlık yapıp alın.Bu foruma vw sorulmaz.Bence güzel bir araç değerlendirin.
  • Moron gorunumlu jettadan baska alacak araba bulamadin mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spirited

götürün sanayide kaportasına baktırın.birde bilgisayara bağlatın lamba niye yanıyormuş.büyük sorun yoksa pazarlık yapıp alın.Bu foruma vw sorulmaz.Bence güzel bir araç değerlendirin.

Teşekkür ederim hocam dediğiniz gibi yapacağım sagolun

• quote:

Orijinalden alıntı: A380

Moron gorunumlu jettadan baska alacak araba bulamadin mi.

Tasarımı çok hoş olmasa da bütçemiz buna el veriyor hocam. O kadar da kötü değil bence

• Dikkat et aracı test amaçlı kullanırken dsg elinde kalırsa üstüne kalabilir.
  • Bu araba olur başka araba olur yeterli bilgi beceriye sahip değilseniz ikinizin de tanımadığı 101 nokta ekspertiz yapan bir yere götürün ve 250 lira ücretle akıldaki soru işaretlerinden kurtulun. Bazı insanları biliyorum karpuz seçer gibi araba bakıyorlar. Ekspertize götürmeden adam dedikleri üzerinden fiyatta anlaşın pazarlığı bitirin ve dedikleri haricinde bir şey çıkarsa da ekspertizden sonra ya fiyat kırarsınız ya da ekspertiz ücretini bölüşüp helalleşirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

Bu araba olur başka araba olur yeterli bilgi beceriye sahip değilseniz ikinizin de tanımadığı 101 nokta ekspertiz yapan bir yere götürün ve 250 lira ücretle akıldaki soru işaretlerinden kurtulun. Bazı insanları biliyorum karpuz seçer gibi araba bakıyorlar. Ekspertize götürmeden adam dedikleri üzerinden fiyatta anlaşın pazarlığı bitirin ve dedikleri haricinde bir şey çıkarsa da ekspertizden sonra ya fiyat kırarsınız ya da ekspertiz ücretini bölüşüp helalleşirsiniz.

Haklısınız ince eleyip sık dokumak lazım, dediklerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.