Şimdi Ara

İLK KEZ ARABA BAKMAYA GİDECEĞİM. TAVSİYENİZ VAR MI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Paprika55

Dikkat et aracı test amaçlı kullanırken dsg elinde kalırsa üstüne kalabilir.

Dikkat ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almamaniz icin gereken tum sartlar mevcut.

• Araç kesin bayandan, direksiyonu çektiği foto da ayakkabısı ve bacağı görünüyor :P

Bayan sürücüler genelde çok dikkatsiz olur gaza basar gider frene basar durur onun dışında hiç birşeyi umursamazlar. çukurlardan kaçmaz kasislerde yavaşlamaz, arabayı dinleyip anormal bir durumdam servise götürmezler.

Geçen ofisten bir arkadaşım 2009 model 147bin km de a3 almış 1.6 hitler motor dsg li. 6 yıl boyunca bayan üniversite öğrencisi tarafından kullanılmış. Arabadan anladığım için "abi bi kullansana sesler geliyor sen bilirsin nerde sorun var" dedi. Arabayı bi kullandım aman allahım sanki 500bin km boyunca stabilize yolda kullanılmış araba. Egzoz patlak, ön takımda ses gelmeyen parça yok. DSG bitmek üzere geri viteste kavrarken takır tukur sesler geliyor. Gaza abanınca araba hızlanırken direksiyondan bağımsız bir şekilde sağa çekiyor, direksiyonu sola kırarak toplayabiliyorsunuz. Bi de expertiz yaptırıp almış arabayı resmen itelemişler.

Bu araca gidince de bu kadar olmasa da benzer şeyler görebilirsiniz. Ayrıca motor arıza ışığı yanan arabanın ilanını direk kapatıyorum ben.

• Kadından araba almak mı, Allah muhafaza. En kötü erkek kullanıcının aracı en iyi kadın aracından daha diridir. Ofisteki kızlara ait araçların hepsi 50 bini görmeden perte çıkıyor resmen. 2 sene önce Clio vardı. Dıştan görseniz aracın her parçası ayrı renk. Her gün farklı bi yerini vuruyorlardı. Yolda giderken ses gelmedik yeri yoktu. O kadar umursamazlardı anlatamam sağını solunu vurup sırıtıyorlardı.

Ayrıca böyle direksiyonu ayna gibi parlayan araçlara alerjim var.
  • burada yorum yapanların yorumlarını dikkate alma benim dahil samimi olarak söylüyorum kılı tüyü bilmem nesi onu beğenmezler şunu alma derler başka araç bulamadın mı derlerde derler.Sokağa çıksalar araç satıcısının yanında böyle konuşamazlar git bak hoşuna giderse al.
  • Arabadan anlamayabilirsin ancak 200 lira verip ekspertiz yaptırarak arabada ne var ne yok öğrenebilirsin.
  • Ogrenciyseniz jetta degil de golf bakin bence. Cocugum olmasa jettaya binmem golfe binerim ki 11 yil bindim golfe

• Km düşürülmüş gibi geldi bana o kmlerde direksiyonun o kadar parlak olmaması gerek. Ayrıca motor arıza lambası yanan ilanı ben de direk kapatıyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.