Program süresince en az 1 adet otomatik ödeme talimatı verilme şartı var, programa ilk başvuruda demiyor ilerleyen aylarda 2-3 fatura daha eklenebilir veya silinebilir 12 ay boyunca bunlardan en az bir adet talimatın iptal edilmemesi gerekiyor. Son ay ödeme yapıldıysa eskisini silip yeni operatörden tekrar talimat vererek kaldığı yerden devam ediyorsunuz, kesin bir şey diyemem ancak bu yüzden promosyonu iptal edeceklerini sanmıyorum. |
İlk Kez Denizbank'lı Olanlara 9000 TL'ye Kadar Promosyon (17. sayfa)

-
-
Müsteri hizmetleri hepsi farklı birşey diyor biri dediniz gibi anlattı başka birine bağlandim oda iptal ederseniz promosyon iptal olur dedi ilk fatura talimatını devam ettirmem gerekiyormuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk fatura talimatı şartı olsa bile aynı gün iptal edip yeni operatör için ödeme talimatı verdiniz, operatör değişse de telefon numarası değişmiyor söylendiği gibi ilk fatura talimatı halen devam ediyor. Talimatı iptal edip 1 ay ödeme yapılmadan sonraki ay yeni talimat verseniz o zaman anlarım ancak boşluk vermeden aynı telefon numarasına ait devam eden bir talimat var. Artık operatör değişmiş önümüzdeki ay ne olacağını görene kadar yapabileceğiniz bir şey yok. Sadece benimde anlattığım gibi olması gerekeni söyleyen temsilcinin dediğine bakarak içinizi ferah tutmanızı tavsiye edebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neman -- 5 Mart 2025; 23:20:53 > -
Bilgi için teşekkür ederim dediniz gibi yapicam inşallah problem olmaz bakalım diğer ay size tekrar haber veririm
Banada aynısı oldu iki gündür deniyorum sonuna kadar geliyorum müşteri hizmetlerinde bağlanamıyorum çok sinir bozucu bir durum çözümü yokmu acaba ☹️
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her ay bir kere mi
Yoksa her ayın aynı günü gönderilmeli sorusuna cevap bulabilen deneyen olmadı mı daha
Arkadaşlar,Otomatik ödeme talimatı verdim ve ilk ay otomatik fatura ödemesi yaptım. Otomatik ödeme talimatını iptal etmesem aynı zamanda otomatik fatura ödemesi yapmasam bir sorun olur mu
Her ay farklı günlerde para gönderiyorum Denizbank hesaba. Ayın hangi günü olduğunun önemi yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Taahhütnamede 12 ay boyunca talimatın iptal edilmemesi ve ödenmesi şartı mevcut.
Teşekkürler
Peki bu şekilde geçerli olduğuna nasıl emin olabiliyorsun zira bir sayaç filan işlemiyor ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her ayın son günü sistem şartları yerine getirip getirmediğinizi kontrol edecek diyor şartlarda. 4 aydır farklı günlerde yaptım para yatırmayı.
Bir sorun çıksaydı, şart yerine getirilmemiş sayıp çoktan iptal eder, borç yansıtırlardı.
QNB'nin gözünü seveyim bu lanet olası denizbank otomatik ödeme talimatı değiştirdim diye promosyonu geri aldı .
-
Çok kötü olmuş, şikayetvar'a yazdın mı? Belki hakkını geri verirler.
Sağolun hocam, yazdım maalesef vermediler adaya veda ettim kalan yarışmacılara başarılar :)
-
Teşekkürler hocam
Tek fatura talimatım var aktif de görünüyor ama 2 aydır ödemiyor.
Yine 5 gün geçmiş manuel ödedim.
Geçen ay 10 gün geçmişti. Bilmem neden ve ne olacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X