Şimdi Ara

İlk Kez Denizbank'lı Olanlara 9000 TL'ye Kadar Promosyon (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
445
Cevap
56
Favori
41.472
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam promosyonlar menüsü nerede ben bulamadım.Yardımcı olurmusun.

• gokhan1964 G kullanıcısına yanıt
    Ortadaki menü butonundan girince aşağı doğru promosyon işlemleri diye.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sağol hocam

• torice T kullanıcısına yanıt
    İlk gönderdiğiniz miktar i sabit mi tuttunuz
    Mesala ben garanti olsun diye 100.010 TL gönderdim ilk ay sonraki aylar da bu miktarın altına dusmemek için hep aynı miktarı yolladim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tarabdi kullanıcısına yanıt
    Böyle bir kural yok 100K yeterli ama ben de hep 100.005₺ gönderdim.

Aynı şeyi düşünmüşuz..
    Umarım olumlu geri dönüş alirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

proje kmh kapsamında kredili mevduat hesabı açıp -8237 tl bakiye gözüküyor

• Bana da başvuru tarihim 30 Aralık olmasına rağmen 8 ocağa göre ceza uyguladılar denizbank gerçekten promosyonu geri almak için bahane arıyor yazıklar olsun. -8237 benim de ödedim tüm denizbank hesapları kartları kmh kapattım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rensjem kullanıcısına yanıt

30 Aralık müşteri olma tarihimi yoksa promosyona kayıt tarihi mi, 08 Ocağa göre ceza uyguladılar derken neyi kastettiniz. Ben 27 Ocakta müşteri oldum 08 Şubatta uygulamadan promosyona katıldım, 17 şubatta parayı yatırdım bu ay ise daha yatırmadım, anlamaya çalıştığım 27 Ocakta müşteri olduğum için bu ayın 27 sinden sonra yatırsam acaba aynı durumla karşılaşırmıyım.

• neman N kullanıcısına yanıt
    Kesin bir şey diyemesem de böyle bir risk var. Bence beklemeyin. Benim şikayet kaydı sonuçlanınca paylaşacağım burdan.

Sonucu beklemediniz mi hocam

• BayTakamoz kullanıcısına yanıt

Benim daha iptal edilmedi ama burada yazılanlara göre müşteri olma tarihinden sonra parayı yatırsam iptal edilebileceğini düşündüğümden yazdım, daha 3 gün var riske girmeden bugün eft yapmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neman -- 24 Mart 2025; 1:9:26 >

diğer hocama etiket atacakken size etiket atmışım tarihlere dikkat etmenizi öneririm hocam

• Rensjem kullanıcısına yanıt

hocam süreci beklemediniz mi herhangi bir kayıt oluşuturmadınız mı ?

Mesajı ayın 22 sinde yazdım 23 ünde beni etiketleyip cevap yazmışsınız, hangi tarihe dikkat etmem gerekiyor anlamadım. Etiketlediğiniz için cevap verdim bir de ben hata yapmışım gibi uyarı yazmışsınız.

Yok hocam yanlış anladınız rensjem hocayı yanıtlayacakken sizi yanıtladım farkında olmadım ve sonraki mesajınızıda görmedim dikkat etmenizi önerdim sadece ben 16 ocakta 9.000 tl almışım 16 marta kadarda 100.000 tl yatırmadığım için 8.237 tl geri alındı o yüzden tarihe dikkat ediniz dedim. İyi forumlar

• Tüm yükümlülükleri yerine getirmeme rağmen, hiçbir gerekçe gösterilmeksizin diğer kullanıcılar da olduğu gibi bana da eksi bakiye yansıttılar. İtirazımı sağladım ve şikayette de bulunacağım ama bir çözüme ulaşacağımı sanmıyorum. Çevremdekilere de bu banka ile çalışmaması için uyaracağım. Saçmalık.

Bu arada hocam, eğer böyle bir şart var ise açıkça dile getirmeleri veya aydınlatma metnine eklemeleri gerekirdi. O kadar saçma bir sistem ki yatırsak dahi göremiyoruz; işlemin tamamlanıp tamamlanmadığını.

• HATNBEAZA9 H kullanıcısına yanıt
    Evet hocam çok haklısınız ama maddelerde ay sonu kontrol edileceği yazıyor benim aklıma 16 martta iptal edildiği için o sebepten olabileceğini düşündüm. Bu arada hakkımızı arayalım hocam maddeler ortada talep oluşturun olumsuz dönüşte bankalar birliğine şikayette bulunabiliriz

Teşekkür ederim bugün parayı yatırdım. Sanırım 3 ncü ay veya sonrasında nedeni belirsiz iptaller başlamış önümüzdeki ay benim de başıma gelebilir. Bu arada siz 2 ay kampanya şartını yerine getirdiğiniz için 1500 Tl. haketmiş olmanız lazım banka nasıl hesaplıyor bilmiyorum ama kalan borç 8000 küsur Tl. yerine 7500 Tl. olması gerekmiyor mu? Bu miktarı kmh hesabına borç yansıtıp tahsil ettiler ve sonuçlanana kadar sizden bir de günlük faiz alacaklar.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.