< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İlk Kez Denizbank'lı Olanlara 9000 TL'ye Kadar Promosyon (21. sayfa)

-
-
Benim şikayet kaydı hala sonuçlanmadı. 1 hafta oldu. 2 kere mesaj geldi incelemelerimiz devam ediyor diye. Henüz bir sonuç yok. Takip edenlere ara bilgilendirme geçeyim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Tüm başvuran arkadaşlarımız aynı sonucu alacak yüksek ihtimalle tüm aşamalarınızı belgeleyin hocalarım sonuç gelir gelmez e devletten bankalar birliğine talep oluşturun ben oluşturdum
Kampanya hakkında müşteri hizmetleri aradığımda ay içerisinde herhangi bir zamanda yatırmanız yeterli demişlerdi bu nasıl iş
-
Su faturasını bile otomatik ödeyemeyen bir bankadan ne bekliyordunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 29 Mart 2025; 5:26:56 >
Hocam kampanyayı bulamayan müşteri temsilcisi bile vardı eminim bu olay yazılımsal ve müşteri temsilcisi bunu fark ederek bana cevap vermiş :D içerğinden bile haberi yok kavga ettim telefonda zaten okum yazmaları yok yani
-
Neden iptal olmus olabilir diye düşünüp düşünüp bahane üretmek bu olsa gerek, tamamen saçmalık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla öyle hocam ben mevzuyu anladım talep oluşturulken bunu açıkladım zaten bakalım inşallah bankalar birliğine başvurdum olumlu sonuçlanırsa bunlar programa tekrar bile alamazlar o kadar beceriksizler
Hocam size en azından cevap verilmiş, bana sadece olumlu yanıt veremiyoruz denmiş.... bddk ya başvurdum. Ben okudum süreye ilişkin birşey yoktu onayladıklarımız da . Şikayet etmiş millet bayağı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HATNBEAZA9 -- 29 Mart 2025; 9:47:4 >
Denizbank kadar karakteri bozuk bir banka yokmuş, QNB'ye kurban olsun sadece havale ile bitiyor iş 30 gün istediğin gün at.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
QNB de birçok kişinin promosyonunu iptal etmişti. Al birini vur ötekine...
Hocam isterseniz bankalar birliğine talep oluşturun bu para iadesi konusunda daha etkililer bddkya göre
Kampanya yarınmı sondu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uzatılmazsa eğer bugün son...
konunun ilk sayfalarında istediğiniz zaman yatıramayacağınızı, promosyona giriş yaptığınız günün sonrasında yatırabileceğinizi bunu bizzat net olarak teyit aldığımı belirten mesaj attığımda her şeyi çok iyi bilen arkadaşlar polemik yaratmışlardı.
-
İstediğin zaman yatırabilirsin diye teyit eden birçok müşteri temsilcisi de oldu. Ki zaten istediğin zaman yatırabilmelisin. İlk para yatırma sadece müşteri olduktan sonra 30 gün içinde olmalıydı. Sonraki aylar ise böyle bir kısıt yoktu.
tamam siz hala yoktu diyerek arkadaşları yanlış yönlendirmeye devam edin. Detaylarda şartlar net olarak yazılmadığı için müşteri temsilcileri net cevap veremiyorlar, o yüzden yazılı metin olarak sorduğunuzda net olarak ne olduğunu öğrenirdiniz burada inatlaşmak yerine.
-
Müşteri olundu otomatik ödeme talimatı ve kmh açıldı parayı yarın gönderebilirim problem olurmu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X