Şimdi Ara

İlk kez İng Müşterilerine 5000 tl faizsiz kredi(ilk 5000 kişiye) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
12.480
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben PC'den başvuru yaptım. En son şu ekran geldi.

İlk kez İng Müşterilerine 5000 tl faizsiz kredi(ilk 5000 kişiye)

Ardından telefona mesaj geldi," başvurunuzun ön değerlendirmesi olumlu sonuçlanmıştır, kredinizi kullanmak için kimlik ve gelir belgesini içeren başvuru belgelerinizle birlikte şubelerimizi ziyaret edebilirsiniz" diyor. Ben bu işten bir şey anlamadım. Birisi nasıl yapılacağını anlatabilir mi?

Ekleme: Sitelerinde böyle bir sayfa vardı. Ben de hemen başvur diyerek PC'den devam ettirdi

İlk kez İng Müşterilerine 5000 tl faizsiz kredi(ilk 5000 kişiye)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paladinho -- 18 Şubat 2022; 16:52:21 >

• Açıkçası bende hangi yolu izlemem gerektiğini anlayamadım. Önce mobilden müşteri mi oluyoruz, yoksa kredi başvurusunda mi bulunuyoruz? Bilen aydınlatırsa çok sevinirim, teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paladinho kullanıcısına yanıt
    Anlamayacak bir şey yok. Kredi hazır sizi bekliyor..
    En yakın Şubeye giderek. Sizden istenen Evrakları vereceksiniz. Hemen adınıza hesap(Sözleşme vs açılacak.
    Para oraya aktarılacak. Yada Elden vezneden alıp çıkacaksın.
    Eskiden atm kartı eve gelirdi. Şimdi onuda çözdüler hemen orda kart veriyorlar.
    Hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    Hemen Başvuru sekmesinden bulunun.
    Kredi notu vs. İyi ise hemen onaylanır.
    Sonra zaten yazdım üstte. Aynı yolu izleyeceksiniz.

• cardigans78 kullanıcısına yanıt
    Var hocam bende iPhone 11 kullanıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Canlı görüşmeye geçemedim bir türlü

• 4 5 basamak ilerledim ekranim kapandi islem sonuclanmamistir degil mi arkadaslar?

• Kredi Tutarı

10.000 TL

Kredi Vadesi (Ay)

12

Aylık Faiz Oranı*

%0,99

Yıllık Faiz Oranı

%11,88

Kredi Tahsis Ücreti**

50 TL

Aylık Taksit Tutarı

899,08 TL

Aylık Toplam Maliyet Oranı

%1,2189

Yıllık Toplam Maliyet Oranı

%15,6490

burda ekstradan sigorta oluyor mu yoksa hersey dahil mi oluyor

• Sigorta ve kredi tahsis ücreti kesilip kalan tutar hesabınıza transfer ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altan2144 -- 18 Şubat 2022; 20:50:47 >
  • kukaraça kullanıcısına yanıt

Tekrar işlem yapmanız gerekmektedir.

• hayat sigortalı

Toplam Geri Ödeyeceğiniz Tutar

5.415,21 TL

Elinize Geçecek Net Kredi Tutarı

4.807,15 TL

Aylık Taksit Tutarı

902,53 TL

Hayat Sigortası Primi

166,60 TL

Kredi Tahsis Ücreti ve BSMV

26,25 TL

hayat sigortasız seçtiğimizde de çok bir farkı yok fiyat olarak 450 lira alıyor, 0 faiz neresinde bu işin anlamadım

Toplam Geri Ödeyeceğiniz Tutar

5.458,89 TL

Elinize Geçecek Net Kredi Tutarı

4.973,75 TL

Aylık Taksit Tutarı

909,82 TL

Kredi Tahsis Ücreti ve BSMV

26,25 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secy -- 18 Şubat 2022; 22:56:57 >
  • Enpara Hayat Sigortasını E devletten çok kolay İptal ettirmiştir.
    Önce bankaya yazdım. Tabii doğal olarak Red ettiler..
    Hemen gelen Mesajı ekleyerek+Poliçe E - Devlet Sigorta bölümünden yazdım. Sonra bekledim. SMS ile iade tutarı Vadesiz hesaba yattı.
    Hatta Akbank da bu daha kolay. Pc uygulamadan direk iade..
    Tabii bu yaptıklarım zaman olarak çok oldu. Şimdi Güncel de nasıl bilemem. Değişeceğini sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-701484EF2 -- 18 Şubat 2022; 23:42:39 >
  • Ben de simdiye kadar kullandigim kredilerin hepsinde sigorta iadesi aldim. Cogunda e devletten basvuru yapmistim ama cepteteb aradigimda iade etmisti.

Simdi bu krediyi kullandim. Fakat bana hayat sigortask policesi falan gelmedi. Normalde butun bankalar sozlesmeleri policeleri mail atardi bunlar atmadi. Aradim istedim mail atmiyoruz guvenlik nedeniyle dediler cok sacma geldi. Bu policeyi nerden bulabiliriz. Policeyle edevletten basvurunca 1 ay içinde kesin iade oluyor

• Bender B. Rodriquez kullanıcısına yanıt
    Sadece şu son anlattığınız belgeyi vermeme olayını belgelendirip avukat tutup dava açsanız %100 kazanırsınız. Net söylüyorum %100 kazanırsınız. Sizin paranızla size sigorta yapılacak ve siz o poliçeye ulaşamayacaksın! Buna verebilecekleri hiç mazeret cevap niteliği taşımaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Her Allahın günü 50k 100k kredi çekin diye aranıyorum ama şuan başvuru yaptım olumlu değerlendirilmedi dedi İlk kez İng Müşterilerine 5000 tl faizsiz kredi(ilk 5000 kişiye) 

• İlk defa ING'li oldum. 5000TL Kredi basvurusunu yaptım. Anında 4.807 TL açılan hesaba yattı. 166tl hayat sigortası ücreti ve 26,25TL kredi tahsis ücreti kesildi.

Şimdi benim öğrenmek istediğim bu hayat sigortasını geri alabilecekmiyiz.

• Ing kartım var, yinede yararlanabilir miyim?

• Evet arkadaşlar. Krediyi kullanirken ilk secenek degil de ( hesapta para tut harcama yap yoksa faiz keserim olan secenek) digeri yani issizlik sigortasi olani secmistim. 400 kusur sigorta kesti. Bugun sabah sigorta policemi ve numarasini ogrendim ve ing mail adresine police numarami yazip iade istedim. Yarim saat icinde aradilar sigortaniz iptal oldu 400 kusur lira 5 gun icinde hesabiniza yatacak dediler. Yani hesapta para tut vs olayi olmadan 10.000 lira krediyi 700 lira maaliyetle cektim. 5000 lira icin yeni musterilere hesapta para tut kosulu yoktu zaten bilginiz olsun

• Bender B. Rodriquez kullanıcısına yanıt
    Şimdi faiz mi kesecek hesapta para tutmazsan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İş Bankası da doğum günü için doğduğunuz ay içersinde 1500 TL 5 taksit kampanyası vardı. Onu da değerlendirebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.