Şimdi Ara

İlk kez İng Müşterilerine 5000 tl faizsiz kredi(ilk 5000 kişiye) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
12.480
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim de bugün görüntülü görüşme sonrası para anında hesaba yattı. 4807 TL olarak geçti. Sigortayı iptal etmeyi deneyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peaky kullanıcısına yanıt

Hocam şubeye gitmediniz mi başvuru vs için? Telefonumda nfc var, şubeye gitmek istemiyorum. Hangi yolu izlediğinizi anlatabilir misiniz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 19 Şubat 2022; 17:27:5 >
  • srcn1905 S kullanıcısına yanıt

İşlem yaparken bir yerde size seçenek sunuyor oradan görüntülü görüşmeyi seçin

• Peaky kullanıcısına yanıt

Hocam başlangıçta tarayıcıdan kredi başvurusu mu yapıyoruz yoksa mobilden müşteri mi oluyoruz onu anlayamadım

• bitti mi basvuru?
    uye oldum 40000tl kredi vermeye calisiyor 5000 tl çıkmıyor

Başta tarayıcıdan başvuru yaptım, oradan uygulamayi indir dedi. Ingli ol kısmına tıklayıp devam edin işlemleri yapın. Son aşamada müsait zamanınızda müşteri temsilcisine bağlanıp onay alıyorsunuz anında hesap açıp yatırıyorlar

• Eski kimlik var bende faydalanamıyormuyum?

• İlk önce kredi başvurusu reddedilince, İng li olmaya gerek yok değil mi arkadaşlar. Boşu boşuna üye olmayalım.

• Hürkuş2 kullanıcısına yanıt

nfc den yeni kartin cipi okutuluyor

• WaBoSe kullanıcısına yanıt

bende de eski faydalanamıyormuyuz?

• Ben linkten hemen başvur dedim anlamadığım bir şekilde reddetti. Neden öyle oldu anlamadım 2. kez başvuru yaptım ama bu seferde başvurumu almadı

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt

Ben de de aynı hocam. Acaba bu şekilde İng li olsak sonradan onay verir mi 5000 tl ye.

• Çağrı merkezinden iptal edilmeyeceğini söylediler nasıl iptal edebiliriz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cardigans78 kullanıcısına yanıt

Hocam ddirrkt hesaba 4801 TL olarak geçti benim kredi. Şimdi mh ile görüştüm kredi sigortasını iptal etmek için şubeye gitmelisiniz dedi. Geçen yaz arkadaşım için yaptık ve çağrı merkezinden iptal etmişti, tutar hesaba hemen yansımıştı dedim, o da 1 Ocak 2022 itibariyle sigorta sadece şubeden iptal ediliyor dedi.

Ne yapacağız hocam bulunduğum ilde şubede yok yazılı da cevap vermiyorlar ona istinaden e-devletten başvuralım !

• cardigans78 kullanıcısına yanıt

Aynen maalesef kendilerine göre böyle bir oyalayıcı sistem düzenlemişler. Görünüşe göre başarılı da olmuşlar. Muhtemelen bende vakit bulup gidemeyeceğim.

e-devletten BDDK’ya durumu anlatıp poliçe no ile beraber sigorta istemediğimi iptal edilmesibi tutarın hesabıma yaıtılması diye şikayet ettim BDDK’ya ama pek umudum yok.

• Hesap açtım başvuru yaptım ancak kredi onaylanmadı.Kredi puanım flan hepsi yüksek.Olayın tamamen kandırmacadan olduğunu düşünüyorum.Şimdi hesabı kapatmaya bankaya gitmek zorunda kalacağız galiba

• Aynı durumu yaşadım. Koca bankanın peşine düştüğü üçkağıda bak.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.