Şimdi Ara

İlk kez İng Müşterilerine 5000 tl faizsiz kredi(ilk 5000 kişiye) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
12.480
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kişi sayısı dolmuş sanırım. Eşimden başvurduk, olumlu onay geldi. Daha sonra dijital kredi kullan adımında sadece 1.89 faiz oranıyla devam ettiriyor; 0 faiz oranlı çıkmıyor.

• DHF_Viper kullanıcısına yanıt
    Şimdi başvurdum onaylandı mobilden devam edip hesap açtım 0 faiz halen geçerli para hesaba geçti 4800tl olarak bilginize orada kredi seçerken 5500tl ye kadar 6 ay taksidi seçtim o zaman 0 faiz gözüküyor.
    Sigortayı en kısa yoldan nasıl iade alırım bilgisi olan var mı? Hakem heyeti filan uğraşmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dezenfekte39 -- 21 Şubat 2022; 11:6:23 >
  • Akbankin kampanyası bundan daha iydi hic kesinti olmadan + 12 taksitle ondan faydalandik.Bu yaramaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigorta iadesi yatti arkadaslar. Nasil oldugunu merak eden varsa bikac mesaj ustte anlattim. Ozel mesaj atmadan önce onlari okuyun herseyi anlattim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bender B. Rodriquez kullanıcısına yanıt
    Biz ilk seçenekten devam ettik siz işsizlik vs olanı seçmişsiniz. Bana olumsuz cevap veridirler 2 defa e devletten şikayet etim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şubeye gidin dediler. Yakınımda şube yok, kapanmış. Vakit bulup gidemeyecegim sanırım.

• Aslıyok bankaya çekmek için yapıyorlar

• Hemen başvur kısmından kredi onaylanmadı, mobilden üye olsam çıkar mı?

• İki ayrı başvuruya vermediler madem olumlu değil hesabı açma o zaman. Ama o hesabı kapattirmasini bilirim benim.

• Sigorta ucretini iade almak isteyenlere yaziyorum.

ING bize ulasin kismindan sigorta iadesi icin yazdim. 2-3 gun icinde arandim. Gorustugum bayanin soylemine gore 45gun icinde sigorta iptal talebinde bulunursaniz hesabiniza aldiklari sigorta iadesini 4-5 gun icinde yatiriyorlar.

Tarafima iade bekliyorum.

• WinKy kullanıcısına yanıt
    Bana da bu cevabı attılar?

İlk kez İng Müşterilerine 5000 tl faizsiz kredi(ilk 5000 kişiye)

• cardigans78 kullanıcısına yanıt

Bana sadece size bilgilendirme dönüşü yapılacaktır diye mail geldi. Size yazdıkları gibi bir mail gelmedi. 2-3 gün sonra telefon ile aradılar. iptal edildiğini 4-5 gün içinde hesabınıza geçeceğini söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinKy -- 24 Şubat 2022; 11:0:53 >
  • cardigans78 kullanıcısına yanıt

10binlik mi cekmistiniz?

• Sigorta police numarasını nereden öğreneceğini soranlar oluyor. Mailinize pdf seklinde dokumanların gelmiş olması gerekiyor. Mail adresinizde göremezseniz. Gereksiz mail kutunuzu kontrol edin. Genelde gereksiz kutusuna düsmüs olabiliyor. Sigortanın altındaki Basvuru numarası sizin sigorta police numaranız. İlk kez İng Müşterilerine 5000 tl faizsiz kredi(ilk 5000 kişiye) 

İlk kez İng Müşterilerine 5000 tl faizsiz kredi(ilk 5000 kişiye)

• aslimdayok kullanıcısına yanıt
    Evet

• Bender B. Rodriquez kullanıcısına yanıt
    Hocam 5bin kredi iken nasil 10k aldiniz 2 kere mi verdi ve niye 700tl masraf?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.