|
iPhone alınca yapılması gereken ayarlar neler?
-
-
Apple'dan maaşlar yattı anlaşılan :D
-
Forumun seviyesi her gün değil her dakika aşağı gidiyor. Girilen haberlere bakın. Yakında fotoğraf galerisi haberler de görürüz sanırım
-
iPhone'umu bulu aktif ediyorlar ama şifreyi önemsemiyorlar sallayıp geçiyorlar. Sonra telefonu formatlayınca cihaz açılış ekranında şifre isteyip kilitleniyor ve çöp oluyor. Apple faturayı ibraz ederseniz uzaktan açıyor ama telefon ikinci else geçmiş olsun.
-
5. 6. Ve 8. Maddelerini iPhone kullanıcı bilmeden yapmaz isteyerek yapar
Bu yaptığınız Clickbait ama neyse buna da şükür kutusu görüldüden iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 29 Haziran 2022; 20:22:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Jb garanti dışı mı bırakıyormuş skdhdkdndk
Jb yasal bir uygulama bunun davası görüldü ve kazanıldı.!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki ya ilk kez android kullananlar? Biz öksüzmüyüz?
-
En kötü modeline 15K vermek.
-
Cidden bu nasıl haber böyle? Dandik gazetelerdeki yazılara benziyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1) iphone kullanmak.
-
artik sitenin ismini donanımmagazin, donanımkelebek yada direk kelebek olarak değiştirmenin vakti gelmiş.
-
İlla mfi alalım demi yarı fiyatına Samsung hızlı şarj adaptörü varken
-
Apple alinmaz herşeyi ayrı bir sorun samsung daha kullanışlı
-
Amac her kitleye ulasmak ve daha cok tik 💸
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha çok kitleye ulaşabilir mi bilmem ama benim gibi kemik kitleyi kaybedecekler bu gidişle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer haber içeriği kötü ise ekrem71 mi yazmış diye bakmaya başlamıştım ve yanılmadım henüz. Bu listeye yeni bir isim daha eklendi erkan calp. Vasat.
-
adamlar reklam için para alıyor yoksa haberleri nasıl yapacaklar normal.ama icloud tlf bulma aynı özellikler anroidde de var.hatta apple geride hızlı pil kapasitesi kasa ağırlığı şarj ve kasa tasarımı.
-
quote:
6. Lisanssız aksesuarların kullanılmasıquote:
8. Üçüncü parti parola yöneticilerini kullanmak
İkisi de hata değil bence. Zaten Apple orjinal şarj kablolarına kaliteli demek için de hiçbir şey bilmiyor olmak lazım.
iCloud'a da zerre güvenmiyorum, insanların galerilerine kaç kez sızıntı oldu sayamıyorum artık. Şifreler zaten hashleniyordur ama yine de tercihen Apple'a güvenmiyorum.
Bunun yerine Bitwarden, LastPass gibi bir yönetici kullanmayı daha mantıklı buluyorum. Girin Chrome'dan iCloud Password eklentisinin puanına ve yorumlarına bakın. Yorumların çoğu "çalışmıyor" şeklinde. Platform bağımsız çalışmayan yöneticiyi kim ne yapsın.
-
sitenin adı sheeple haber ajansı olsun sheeple güruha yakışır... yedeklemeyi açınca otomatik yapması gerekirken yapmıyorsa...
-
Apple reklamı olmus vaktimi caldınız...
Forumun seviyesi her gün değil her dakika aşağı gidiyor. Girilen haberlere bakın. Yakında fotoğraf galerisi haberler de görürüz sanırım
|
Apple'dan maaşlar yattı anlaşılan :D
|
artik sitenin ismini donanımmagazin, donanımkelebek yada direk kelebek olarak değiştirmenin vakti gelmiş.
|
Cidden bu nasıl haber böyle? Dandik gazetelerdeki yazılara benziyor.
|
Yorumlara katılıyorum, bu tip makaleler DH kullanıcı kitlesine göre çok düşük seviye kalıyor. Teknoloji ile arası kötü, orta yaşlı kitleye hitap eden gazeteler genelde bu tipte yazılar hazırlıyor. Doğal olarak DH kullanıcısı böyle bir haber okuduğu zaman zamanının çalındığını hissediyor. DH kullanıcısına bu tarz çok temel bilgiler yerine çok bilinmeyen daha ileri seviye taktikler vermeniz lazım. |
Bu nasıl bir içerik. Telefon nasıl kullanılır deseydiniz bare. İçerikler gün geçtikçe daha da kalitesizleşiyor. |
Mynet'e mi geldik, bu ne la? |
1) iphone kullanmak.
|
Büyük teknoloji sektörcülüğü öldü, donanımhaberde tarihi, üye - içerik ve maddi gücü ile gittiği yere kadar nefesini vermeye devam edecek. Anandtech vb. gibi doğrudan Intel, Amd, Nvidia ile yazılım, elektronik ile bir şeyler inceleyip birebir tüm dünyaya ingilizce ile lanse edemediğin sürece, büyük yatırımlarla - maliyetlerle ürün ve banner reklamı ile ayakta tutabilmek sanıyorsam pek fizibil değil. |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X