Şimdi Ara

İlk kez Kredi Kartı çıkaracağım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kredi kartı çıkarmak istiyorum ilk defa çıkaracağım 2 aydır işte çalışıyorum akbank free kart ve garanti red etti anlamadım neden daha önce hiç çıkarmadım ayrıca işte de çalışıyorum gelirim 1200 falan hangi banka verir sizce

• forsaken54 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen kredi notunuz çok düşük, yani borçlarınız var ve ödemiyorsunuz yada geç ödüyorsunuz. Ayrıca geliriniz nasıl 1200TL oluyor anlamadım asgari ücret olmalı ki bankaların ilgilendiğide ispat edilebilir bir gelirdir. Oda 1300TL civarıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wanker

Muhtemelen kredi notunuz çok düşük, yani borçlarınız var ve ödemiyorsunuz yada geç ödüyorsunuz. Ayrıca geliriniz nasıl 1200TL oluyor anlamadım asgari ücret olmalı ki bankaların ilgilendiğide ispat edilebilir bir gelirdir. Oda 1300TL civarıdır.

lojistik de çalışıyorum hocam şuan yeni girdiğim için günlük hesaplayıp ay sonu yatırıyorlar arada gitmiyorum 3 4 günde oluyor gitmediğim ama sigortam falan yatıyor sorunsuz 300 tl gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 23 Haziran 2016; 10:25:36 >
    Eğer bordronuzu alabiliyorsanız ve önceki mailimde yazdığım gibi herhangi bir haciz yada benzeri borcunuz yok ise maaşınızın yattığı bankaya gidip talepte bulunursanız düşük limitlide olsa bir kart verebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wanker

Eğer bordronuzu alabiliyorsanız ve önceki mailimde yazdığım gibi herhangi bir haciz yada benzeri borcunuz yok ise maaşınızın yattığı bankaya gidip talepte bulunursanız düşük limitlide olsa bir kart verebilirler.

şuana kadar hiç bankaya bulaşmadım ne kredi ne kart olarak banka kartlarım var sadece yani bir tane bile borcum yok nasıl düşük oluyor ki hocam :)
    https://www.findeks.com/

Bu sitede kredi notu ilk kez kontrol ediliyor ise ücretsiz diye biliyorum. Bakıp puanınızı paylaşın yorum yapalım.
  • Normalde vermeleri gerekiyordu. Ben de sizjn gibi zamaninda ise baslamis sonra karta basvurdum hemen cikardilar 1200 lira limitli idi. Onun oncesinde hscb vardi surekli borc oderdim. Ama sorun olmamisti demek ki degistirmisler kredi notu diye bir sistem gekistirip ona gore veriyorlar. Isbankasi finansa basvurun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Daha önce hiç kredi ve kredi kartı kullanmadıysanız kredi puanınız yoktur. Size bir tek maaş bankanız yardımcı olabilir. Gidip maaş bankanıza talep edin küçükte olsa limiti kart vereceklerdir. 3-6 ay kullanın geciktirmeden puanınız oluşur. Sonra diğer bankalardan alabilirsiniz yasal limitiniz dahilinde.

Bir de sürekli başvuru yapmayın puanınız düşer kredi veya kart alamazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerimo -- 24 Haziran 2016; 17:10:27 >
  • Ben bu başlık altında soru sormak istiyorum yeni bir konu açmak istemedim.

Benim akbankta bir iş hesabım vardı kapattırmıştım tekrardan bir hesap lazım oldu akbanka gidip hesap açmak istedim aynı hesabı açtılar birde bana bir kredi kartı çıkartmışlar axess gold ilerde bir kredi kartı çıkartıcaktım zaten benim kullanacağım alanlar giyim ramazandan sonra supplement ve 1-2 defada bilgisayar ürünü almak için kullanacağım.Minimum 5 taksit imkanı olması benim için yeterli axess işimi görür mü yoksa kapattırayım mı ne dersini ?
  • -Comandante kullanıcısına yanıt
    Bir dönem axess kullandım güzeldi birçok yerde artı taksit kampanyaları oluyor chip para kampanyaları oluyor sürekli kullanıp düzenli ödeme yapan müşterilerin kart aidatını bir telefonla geri ödüyorlar benim babam yıllardır axess kullanıyor memnun ben Vakıfbankın başka kampanyaları bana uygun olduğu için ona geçtim. Ama sizin için axess uygun diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.