Bildirim
İlk Kez Uzun Yola Çıkacağım Tavsiyeleriniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Cikma dun geldim inanilmaz sis vardi kar yagisi ile birlikde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam keşke imkanım olsa ama kesinlikle çıkmam gerekecek. -
quote:
Orijinalden alıntı: DiegoAngelo
Hocam keşke imkanım olsa ama kesinlikle çıkmam gerekecek.
Kış lastikleri ve sis farına sahip bir araca sahipseniz sıkıntı olmayacaktır. Koltuğunuzu biraz daha geride rahat kullanabilirsiniz. Karşıdan uzunlarıyla gelen bir barzo olursa da sağ tarafta kalan şeridi odaklanın hem gözünüzü almaz hemde yolla irtibatınız kesilmez. Ankara-İstanbul sıkıntılı bir güzergah değildir. Farlarınızı kontrol edin arka stop sinyal ön ve arka sisler vb. Onun dışında yedek lastiğinizin havasını kontrol edin. Uyku bastırdığı takdirde kenara çekin kendinize ayak diretmeyin hayırlı yolculuklar. :) -
Kışın yollari sevmiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yanınıza battaniye, gıda takviyesi, su kaynatmak için kap, kesici bişeyler, ışıldak, ateş falan da alın. nolur nolmaz. -
şaşıracaksınız ama angara - istanbul tem üzerinden uzun yol olmuyor
sadece 3 saat -
Gerede'ye dikkat buzlanma oluyor çok yüksek kışın geceleri -15 dereceye kadar düşebiliyor. -
Güzergahınız çok zor değil.
Uykusuz yola çıkmayın,uyku ve dikkat için önerim;
-
Pazar günü o yolu kullandım Ankara'ya dönüşü. Hendek Gerede arasında hafif kar atıştırmaya başlamıştı. Lastikler kışlık olsun. Zincir olsun bir de yakıt dolu olsun bir de sileceklerin ve antifirizli cam suyun dolu olsun sonrasında yardır git sıkıntı olmaz. 130 140.'a kadar basarsın.
Bolu tünele kadar virajlı yollardır. 110 KM/H'a kadar sıkıntısız girersin. Bolu'dan sonra dümdüzdür. Yalnız Kocaeli tarafına dikkat et yol iki şeride düşüyor. -
1 yildir kullaniyormussun az cok tecruben vardir. Cok fazla hiz yapma cok kasma heyecanli ve tedirgin bir tipsen cok fazla sollama yapma ani hareketlerden kacin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X