Şimdi Ara

İlk kez Windows Phone kullanacaklar için tarafsız rehber(+Windows 10 TP yenilikleri) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
2.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkmonstar35

quote:

Orijinalden alıntı: tanseltan

quote:

quote:

quote:

Donanımsal bir sorun değil,gerçek zamanlı Multitasking yok,yani işlemlerin ne zaman yapılacağı belli değil,şansınıza bağlı

Haklısınız hocam,ilk 1-2 dk geçişlerde yeniden başlatmıyor ama 4-5dk sonra safyaları yeniden yüklüyor malesef.benim 720den 735e geçmemdeki en büyük neden buydu ama aynı sorun devam ediyor.ben ramden kaynaklandığını düşünüyordum.
    Buna bir çözüm bulmaları gerekir aslında büyük sorun bence

Windows 10 ile birlikte geleceği söyleniyor,ama bundan emin değilim

İnşallah gelir hocam ne diyelim :) g2 alıcaktım,android kullanmak istemediğimden tekrar wp aldım,eksiklikleri olmasına rağmen wp ye çeken bişey var :)

Ben Android kullananıyorum şahsen,Windows kolay geliyor bana

Evet hocam,normalde wp ye bakınca karışık geliyor kullanmayana ama android daha karışık :) 2.el iphone düşündüm bayağ ama şarj ve küçük ekran yüzünden vazgeçtim.ip6 ya da okadar butçe ayıramayacağımdan wp den devam ettik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütün gün çocuk gibi oyun oynamıyorsanız, hayatınız telefonun içinde geçmiyorsa, kullanılacak en güzel işletim sistemi windows phone.

Kimlerin beğenmediği belli zaten, bir mekana gidince elinden telefonu düşürmeyen, telefonda yaşayan asosyal kesim.

Yoksa ciddi, hızlı, siyah tonların hakim olduğu profesyonel işletim sistemi neden beğenilmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Bütün gün çocuk gibi oyun oynamıyorsanız, hayatınız telefonun içinde geçmiyorsa, kullanılacak en güzel işletim sistemi windows phone.

Kimlerin beğenmediği belli zaten, bir mekana gidince elinden telefonu düşürmeyen, telefonda yaşayan asosyal kesim.

Yoksa ciddi, hızlı, siyah tonların hakim olduğu profesyonel işletim sistemi neden beğenilmesin.

Hocam bütün gün oyun oynadığım halde seviyorum telefonu,sınırlandırmayın bence

• Pil tasarrufu ve canlı yayın desteğine sahip uygulamalar güncellendi.(Konuyu güncel ve temiz tutmak adına güncelleme mesajları bir sure sonra silincektir duyurulur)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Donanımsal bir sorun değil,gerçek zamanlı Multitasking yok,yani işlemlerin ne zaman yapılacağı belli değil,şansınıza bağlı

Haklısınız hocam,ilk 1-2 dk geçişlerde yeniden başlatmıyor ama 4-5dk sonra safyaları yeniden yüklüyor malesef.benim 720den 735e geçmemdeki en büyük neden buydu ama aynı sorun devam ediyor.ben ramden kaynaklandığını düşünüyordum.
    Buna bir çözüm bulmaları gerekir aslında büyük sorun bence

Windows 10 ile birlikte geleceği söyleniyor,ama bundan emin değilim

İnşallah gelir hocam ne diyelim :) g2 alıcaktım,android kullanmak istemediğimden tekrar wp aldım,eksiklikleri olmasına rağmen wp ye çeken bişey var :)

Ben Android kullananıyorum şahsen,Windows kolay geliyor bana

Evet hocam,normalde wp ye bakınca karışık geliyor kullanmayana ama android daha karışık :) 2.el iphone düşündüm bayağ ama şarj ve küçük ekran yüzünden vazgeçtim.ip6 ya da okadar butçe ayıramayacağımdan wp den devam ettik

İyi bakalım hayırlısı Telefona o fiyatı vermek yerine orta halli bir oyun kasası yaparım

• Güzel bir inceleme olmuş. Elinize sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: YazıYorum

Güzel bir inceleme olmuş. Elinize sağlık.

Teşekkürler,bu arada karar verebildiniz mi ne alacağınıza

• hocam kötü o zaman ya. yani sekme konusu 720 ile aynı diyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahacı

hocam kötü o zaman ya. yani sekme konusu 720 ile aynı diyorsun.

Yarın teknik onizleme geliyor,ona göre bir şey söyleyebiliriz düzelip düzelmediğine balarız

• Dolby kulaklık geliştirmesi ile ilgili bilgi verildi.

• quote:

quote:

Kararı verdim, sadece istediğim şekilde nasıl bulabilirim diye araştırıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Kararı verdim, sadece istediğim şekilde nasıl bulabilirim diye araştırıyorum.

Çin ile ilgili sıkıntınızı anlatmak isterseniz özelden anlatabilirsiniz.
    Telefonun Çin dışında üretimi bulunabilir mi bilmiyorum...

• quote:

hocam kötü o zaman ya. yani sekme konusu 720 ile aynı diyorsun.

Şu an için aynı hocam,wp10 ile yeni tarayıcı geleceğinden bahsediliyordu,belki düzelir ozaman

• darkmonstar35 kullanıcısına yanıt
    Normalde eski telefonum Huawei. Ancak kısa bir süre önce Doğu Türkistan hakkında okuduğum bir yazıdan sonra, artık Çin'de üretilmiş bir çivi dahi almayacağıma kendime söz verdim.

Lumia hakkında araştırma yaptım ve Brezilya'da dahi fabrikalarının olduğunu okudum. Ama ülkemizde yetkili kurum olan Brightstar maalesef cihazları Çin'den getiriyor Türkiye'ye.
  • quote:

Normalde eski telefonum Huawei. Ancak kısa bir süre önce Doğu Türkistan hakkında okuduğum bir yazıdan sonra, artık Çin'de üretilmiş bir çivi dahi almayacağıma kendime söz verdim.

Lumia hakkında araştırma yaptım ve Brezilya'da dahi fabrikalarının olduğunu okudum. Ama ülkemizde yetkili kurum olan Brightstar maalesef cihazları Çin'den getiriyor Türkiye'ye.

Tek çare paralel ithalat

• darkmonstar35 kullanıcısına yanıt
    klavye ye epostalar ıkaydetme imkanı var mı
  • oldu hocam teşekkürler bekleyelim bakalım androidlerde de durum aynı mı acaba sekme konusunda malum onda da ram problemi var
  • quote:

oldu hocam teşekkürler bekleyelim bakalım androidlerde de durum aynı mı acaba sekme konusunda malum onda da ram problemi var

androidde böyle bir sorun yok hocam

• windows 10 da çözülmüş olması lazım, tam ekran problemi çözülmüş diyorlar ama hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

klavye ye epostalar ıkaydetme imkanı var mı

Anlamadım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.