Şimdi Ara

İlk kez Windows Phone kullanacaklar için tarafsız rehber(+Windows 10 TP yenilikleri) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
2.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

Slow ring ne alemde acaba

Show ring derken?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmonstar35

quote:

Show ring derken?

Fast ringden geldi ya ilk güncelleme slow ring den de verecekler

• quote:

quote:

quote:

Show ring derken?

İnsider Slow'dan bahsediyorsunuz anladım...Bu konuda sadece yenilikleri paylaşıyorum ve sorunuza gelirsek BUİLD etkinliğinden önce yayınlanmaz gibi düşünüyorum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmonstar35 -- 12 Nisan 2015; 21:18:03 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Show ring derken?

İnsider Slow'dan bahsediyorsunuz anladım...Bu konuda sadece yenilikleri paylaşıyorum ve sorunuza gelirsek BUİLD ekşiliğinden önce yayınlanmaz gibi düşünüyorum ...

Dostum pardon ya oraya yaz bu başlığa geç derken başlıklar karıştı :) :) eyy alaaam :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Show ring derken?

İnsider Slow'dan bahsediyorsunuz anladım...Bu konuda sadece yenilikleri paylaşıyorum ve sorunuza gelirsek BUİLD ekşiliğinden önce yayınlanmaz gibi düşünüyorum ...

Dostum pardon ya oraya yaz bu başlığa geç derken başlıklar karıştı :) :) eyy alaaam :)

Önemli değil

• Şu dolby yazılım desteği tam olarak ne işe yarıyor , orayı anlamadım. Ben senheiser kulak iç kulaklık kullanıyorum. Dolby nin etkisi ne oluyor?

• Live tile +ı maağazada bulamadım link atar mısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: cambaz_blood

Şu dolby yazılım desteği tam olarak ne işe yarıyor , orayı anlamadım. Ben senheiser kulak iç kulaklık kullanıyorum. Dolby nin etkisi ne oluyor?

Saran ses geliştirmesi yapıyor,sanki müziğin içindeymişsiniz gibi oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: amönyak

Live tile +ı maağazada bulamadım link atar mısınız

Pardon yanlış yazmışım LiveArt# olacak programın ismi

• Güncelleme:Glance Screen(Göz atma ekranı) hakkında bilgiler eklendi

• Merhabalar dostlar;Zaman zaman çeşitli entryler ile 3 mobil işletim sistemi ile ilgili fikirlerimi paylaşıyorum.Fakat ''şeytanın beni dürttüğü'' kısım ise şu;

Lumia 1520 kullanıcısıyım.Cihaza,işletim sistemine hiçbir sözüm yok,fakat şu w10 güncellemesini beklemek ve uygulama mağazası son günlerde beni farklı alternatiflere doğru yönlenmeye zorluyor.

Fikirlerinizi bu noktada beklemekteyim.Lumia 1520 cihazım ile vedalaşıp,LG G3 32gb modele mi yöneleyim,yoksa daha da sabredeyim mi? Teşekkürler
  • BoDuR B kullanıcısına yanıt
    Wp 10 un daha en az 5 ayı var çıkmasına. Ben olsam değiştirirdim ama bu lg mi olurdu , orası size kalmış.

• Merhabalar sevgili dostlar;İçinde bulunduğum durum ile ilgili objektif cevaplara ve fikirlerinize ihtiyacım var.

Lumia 1520 kullanıcısıyım ve bugün itibariyle tarafıma İPAD Air 2 (64GB + sim kartlı) ile takas teklifi sunuldu.

Merak ettiklerim şunlardır ki;

1. Her iki platformu yazılımsal / donanımsal açıdan karşılaştırdığınızda, + / -'leri nelerdir?
    2. Eğer olur da bu takas teklifini kabul edersem,ileriye dönük olarak cihaz değişikliklerinde avantaj ve dezavantajlarım neler olur?
    3. Cevabını merak ettiğim bu sorular itibariyle,siz benim yerimde olsanız bu değişikliği gerçekleştirir miydiniz?

Şimdiden hepinize anlayış ve katılımlarınızdan ötürü çok teşekkür ederim.

Not:Son dakika sorusu olarak merak ettiğim bir durum daha sözkonusu arkadaşlar;Mobil hat olarak PTTCELL kullanmaktayım ve malumunuz telefon görüşmeleri ve sınırsız internet ihtiyacımı bu hat üzerinden gerçekleştiriyorum.Açıkçası takası olumlu/olumsuz etkileyecek etmenlerden birisi de bu soruya alacağım yanıt da olabilir.

Yeni hat veya yedek hat mı çıkartmam gerekecek bahsettiğim takası gerçekleştirirsek?

Zira;Sınırsız internet avantajımı kaybetmek istemiyorum ve telefon görüşmelerimi sürdürebilmeliyim.

• Konu sahibi süresiz ban yemiş . Adalet yerini buldu. Teşekkürler DonanımHaber

• quote:

Orijinalden alıntı: Allons-y Geronimo

Konu sahibi süresiz ban yemiş . Adalet yerini buldu. Teşekkürler DonanımHaber

Bunlar windows phoneun gelismesini istemeyen dis guclerin oyunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoDuR

Merhabalar dostlar;Zaman zaman çeşitli entryler ile 3 mobil işletim sistemi ile ilgili fikirlerimi paylaşıyorum.Fakat ''şeytanın beni dürttüğü'' kısım ise şu;

Lumia 1520 kullanıcısıyım.Cihaza,işletim sistemine hiçbir sözüm yok,fakat şu w10 güncellemesini beklemek ve uygulama mağazası son günlerde beni farklı alternatiflere doğru yönlenmeye zorluyor.

Fikirlerinizi bu noktada beklemekteyim.Lumia 1520 cihazım ile vedalaşıp,LG G3 32gb modele mi yöneleyim,yoksa daha da sabredeyim mi? Teşekkürler

android ile arasında çok fark olduğu aşikar. ama androidden hızlı bir sistem. w10 çıkıi tarihi sanırım belirsiz ama 6 aydan öncede olmaz. eğer ikisi arsında fiyat farkı yoksa veya çok az ise satılır yoksa zararına pek mantıklı değil.

• Dostlar malesef ki bahsetttiğim takas hadisesi an itibariyle iptal edilmiştir.Nedenine gelirsek eğer şahısın fark istemesinden ötürüdür.
    ''Herşeyde bir hayır vardır'' derler ya,bu da allahın bana bir işareti olsa gerek.
    ''Otur oturduğun yerde ve kanaat etmesini öğren,zira w10 bomba gibi geliyor'' demek istedi sanıyorum. :)

Hepinize zaman ayırdığınız ve fikirlerinizi paylaştığınız için sonsuz teşekkürler dostlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allons-y Geronimo

Konu sahibi süresiz ban yemiş . Adalet yerini buldu. Teşekkürler DonanımHaber

Ah ah ilahi adalete bak be....Şahane oldu bu

• Arkadaşlar her ne kadar güzel telefonlar da üretseler, windows'un o bomboş olan marketi hiç bir işe yaramıyor. Ben değiştirdim samsung aldım açıkçası. Android en iyisi. Ne apple ne başka bir şey.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.