Şimdi Ara

İlk kez Windows Phone kullanacaklar için tarafsız rehber(+Windows 10 TP yenilikleri) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
2.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karahacı

oldu hocam teşekkürler bekleyelim bakalım androidlerde de durum aynı mı acaba sekme konusunda malum onda da ram problemi var

Ramle alakalı bir durum değil,sistem ozelliğinin olmayışından kaynaklı bir durum.Yarın umarım realtime gelmiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada 1320 için stylus kalem aldım arkadaşlar:Keçeli kalem iyi bir fikir olsa da rahat kullanamadım ucu yıprandı

• İşletim sistemi başlığı güncellendi.SD kart ile ilgili bilgiler verildi.
    Eski güncelleme mesajları kaldırıldı.

• darkmonstar35 kullanıcısına yanıt
    e posta adresimi mesajla göndermem gerektiğinde yada herhangi bir yere yazmam gerektiğinde klavye bunu hatırlamıyor uzun uzun yazmam gerekiyor buna bir çare var mı?
  • Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    bu konuları biraz anlatırsan iyi olur aslında. bazı insanlar 30 dakikada bir mail kontrolu yaptığını sanıyor wp nin. halbuki anında seçeneği de var

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

bu konuları biraz anlatırsan iyi olur aslında. bazı insanlar 30 dakikada bir mail kontrolu yaptığını sanıyor wp nin. halbuki anında seçeneği de var

Hemen ekleniyor
    Güncelleme:Kronik sorunlar kısmına doğru bilgi olarak eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmonstar35 -- 9 Nisan 2015; 23:59:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

e posta adresimi mesajla göndermem gerektiğinde yada herhangi bir yere yazmam gerektiğinde klavye bunu hatırlamıyor uzun uzun yazmam gerekiyor buna bir çare var mı?

Hım anladım ama sanırım yok,test edilecek

• Burada küçük bir İnsider örneği gerçekleştiriyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Hocam anlatmayı çok isterim ama artık bekle bekle benim bile fazla gücüm kalmadı. Bir güncelleme gelecek, 3 ay bekliyoruz. Millet arayüz istiyordu, KitKat tanıtımı yaptım, bu seferde başka sebepler çıktı. O video'yu hazırlarken olan istek lazım bana. Yada Windows 10 gelince doping etkisi yaparsa bu konuyu donatabiliriz. Windows Phone hakkında bilinmeyen o kadar çok şey var kii
  • mail -ayarlar- senkronizasyon ayarları-eklediğiniz epostalar çıkacak hangisini istiyorsanız onu seçin -veri içeriğini indirme -öğeler geldikçe yi seçin olay bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x571 -- 10 Nisan 2015; 10:07:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allons-y Geronimo

Tarafsız olarak yazayım bende.

Uygulama geçişlerinde ve açılışlarında Sürdürülüyor yazısına çok maruz kalırsınız.

İnternet Explorer de iken aniden sizi atabilir korkmayın alışırsınız.

Mağazada hala eksikler var.

Clash of Clans oynuyosanız pc ye bluestacks veya ek android ve ios telefon alıcaksınız veya tablet.

Video izlerken geçişlerde şak şuk diye ses çıkabilir bunu ailenize söyleyin yanlış anlamasınlar.

Mobil platformlara yeni bir oyun ve uygulama geldiğinde heyecanlanmayın çünkü bize gelmez veya çok geç gelebilir. İş işten geçer. (örneğin dublaj uygulamaları)

Whatsappda muzik gönderemezsiniz.

Whatsappa tıkladığınızda wc ye kadar gidip gelebilirsiniz anca açılır.(hem iyi hem kötü:))

Dns değiştiremezsiniz, anca vpn ama öyle bilindik güvenilir vpn yok mağazada.

İnternet paylaşımı yaptığınızda bağlananları göremez ve engelleyemezsiniz.

Tema renkleri var fakat ara yüzü ya siyah ya beyaz seçeceksiniz. Siyah çok siyah, beyaz çok beyaz.

Manuel parlaklık ayarı yok. 4 ayara mecbur kaldınız.

Outlook, skype,office, msn uygulamaları android ve ios takilerden kötü.

(Güncellenecektir.)

Bende tarafsız olarak yazayım,

Internet Explorer'da atma sorunu yaşamadım.

IE'nin en büyük sorunu arkaplanda doğru düzgün indirme yapamaması ve sekmelerin yerini değiştirmesi. Buna sürekli sekmeleri yenilemesi de eklenebilir.

4 adet parlaklık ayarı olsada otomatik ayardan başkasını kullanmadım. Sistem parlaklığı o kadar iyi ayarlıyor ki parlaklık ayarını bildirim paneline bile koyma ihtiyacı duymuyorum.

Sürdürülüyor sıkıntısı var. Bu kadar neyi sürdürüyorsa.

Hotspot,konusunda bağlananları göstermese ve engelleyemesenizde bağlananlara kesintisiz internet erişimi sağlıyor. G2 de veya Nexus 4 te daha paylasimi acmaya gerek olmadan 3G bile bataryayı bitiriyor.

Lumiada pil derdi olmadan paylaşım yapabiliyorsunuz.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu fazla ilgi görmez şimdi ama olsun yine de üste taşıyayım

• Gdr2' yi yükleyen var mı varsa ne gibi değişiklikler oldu yazarlarsa sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bYUğur

Gdr2' yi yükleyen var mı varsa ne gibi değişiklikler oldu yazarlarsa sevinirim :)

Telefonum yok

Telefonum olunca kurup deneyeceğim

• darkmonstar35 kullanıcısına yanıt
    l 820 pil tasarrufunda son şarjdan sonra geçen süre de saat gün olarak çevrilmiş, dakika da saat
  • Eline sağlık yararlı bir konu olmuş.

• quote:

Bazı sitelerde hatırlıyor bazılarında hatırlamıyor. Ayarı var mı bulamadım bende.

Mesela ets sitesinde full doldurulmuş vaziyette bekliyor açtığımda. Sadece giriş tusuna basmak yetiyor.

• quote:

l 820 pil tasarrufunda son şarjdan sonra geçen süre de saat gün olarak çevrilmiş, dakika da saat

Konuda pil tasarrufu konusunda mevcuttu yine de teşekkürler.

• Güncelleme:Windows 10 TP ile beraber gelen düzeltmeler eklendi(Ayrı bir parantezde tabii ki)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.