Şimdi Ara

ilk ko yu özledimmm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: FIGHT3R

ilk ko'dan ziyade knight empire çok güzeldi. bazen hatırlayıp duyglandığım olur.

bi oyun için ağlayacan mı yuh diyorum kendinizi cok kaptırıonuz
  • ama güzeldi
  • Gerçekten de Knight Empire dönemi güzeldi. Fire Drake'de güzeldi ama bu yeni Moradon patch falan işi bozdu. Ne bu Kaul falan ? Kimin işine yarıyor ki ?
  • Yeter artık bıkmadınmı saçma konularda açmaktan...
  • knight empire ın nesi güzeldi ki level kasmak çok zordu heryer düpe item kaynıyordu item görevleri yoktu
    doğru dürüst quest yoktu nesini özlüyorsunuz anlamıyom
  • valla ben fire drakedende memnundum ama maradon patch i ile falan iyice batırmışlar
  • buzhokeyi seni gönülden kutluyorum 25 post un 7 sini atmışsın harika post kasıyorsun

k.o yu özleyen private serverleri oynasın
  • eski ko da 50 lwl olunca oyunun kral oluodun kimse seni kesemez diolardı spike açınca mucuze oluodu
    yani bence pek bi zewki yoktu
  • quote:

Orjinalden alıntı: wrah

quote:

Orjinalden alıntı: FIGHT3R

ilk ko'dan ziyade knight empire çok güzeldi. bazen hatırlayıp duyglandığım olur.

bi oyun için ağlayacan mı yuh diyorum kendinizi cok kaptırıonuz

alama FIGHT3R benide alatacan ha burada knight empire da heryer düpe kaynıodu adamlar 5 dkda 8 item yapıodu
  • Gelen Gideni Aratır
  • knight empire gibisi warmi ya simdi oyunda eskıye göre cok sey degıstı
    Nerde o eskı gunler Dk Tepesi filan ...
  • En iyisi Knight Empire di hiç bişey cıvıtmamıştı ozaman 60 lwl olan bile kendini göstermek için bişeyler yapabbiliyodu ama şimdi herkes 80 olunca önüne geleni eziyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: buzhokeyi

ark lar lk cıkan ko daaa güzeldi ilk koyu özledimmmmm

Bende kardeşim eski dostlukları özledim. eski ko yu özledim, eski haritayı özledim.

• Yani K.E.
  • bu ne böyle acayip lag var ve acayip kasıyo yeni knight iğrenç lanet olsun ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elweda -- 29 Eylül 2007; 21:04:47 >
  • boş iş ya boşver
  • online bir oyunun böyle olmaması lazım yada su oyuncu sayılarına sınır koymaları lazım ortalık playerden geçilmiyor adım attgım yer kasıyor.
  • Madem eski KO'yu özledin, o zaman seni şöyle alalım...
    ŞÖYLE
  • 30-50 ezik savaşları yokmu warrioruma reduce +7 glaveyi aldımmı en kral adam olurdum +7 sblerin item olduğu o zmnlar çok güzeldi :'/ ko empire burda senin için çarpan hala bir kalp var
  • Bizde özledik bea
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.