quote:Orijinalden alıntı: WholtranTöbe yarabbim ilk KO die bisi kalmadı artık bitti hepsi.. tamam dur hemen cagırayım getireyim kucaklasın olur mu
quote:Orijinalden alıntı: ufo33tamam dur hemen cagırayım getireyim kucaklasın olur mu Alıntıları Göster ilk ko olsa keske
quote:Orijinalden alıntı: ufo33tamam dur hemen cagırayım getireyim kucaklasın olur mu Alıntıları Göster Post Kasmak İçin Açılmış Bİ Konu Daha...[8|]
quote:Orijinalden alıntı: CourBPost Kasmak İçin Açılmış Bİ Konu Daha...[8|]Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ByZeR0 Post Kasmak İçin Açılmış Bİ Konu Daha...[8|] Hadi Ya kim Kasiyor Acaba Konuya Boyle Gereksiz Yorum Yaparak Sende Post Kasiyor Olmayasın. Eger Oyle Bi dusuncen Varsa Yukarda Sikayet Butonu Var.
quote:Orijinalden alıntı: Tenzenquote:Orjinalden alıntı: ByZeR0 Post Kasmak İçin Açılmış Bİ Konu Daha...[8|] Hadi Ya kim Kasiyor Acaba Konuya Boyle Gereksiz Yorum Yaparak Sende Post Kasiyor Olmayasın. Eger Oyle Bi dusuncen Varsa Yukarda Sikayet Butonu Var.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Aloneperson quote:Orjinalden alıntı: ByZeR0 Post Kasmak İçin Açılmış Bİ Konu Daha...[8|] Hadi Ya kim Kasiyor Acaba Konuya Boyle Gereksiz Yorum Yaparak Sende Post Kasiyor Olmayasın. Eger Oyle Bi dusuncen Varsa Yukarda Sikayet Butonu Var. ty kardeşim
quote:Orijinalden alıntı: Gnardalkim özlemedi ki Bende şu moradan patch mi ne geldiği için oyunu bıraktım..iyice kötüleşiyor..millet nasıl oyundan kopmaz die iyice içine ediolar..
quote:Orijinalden alıntı: buzhokeyiyha da güzeldimi ama eski ko nun hakkını werinAlıntıları Göster valla kim ozlemedi KE zamanı off off ezik falandık item de yoktu ama zekvliydi ya
quote:Orijinalden alıntı: messi19valla kim ozlemedi KE zamanı off off ezik falandık item de yoktu ama zekvliydi ya Alıntıları Göster Son ko yu istiyorum ben.Bitsede herkez kurtulsa.
quote:Orijinalden alıntı: Mental Yatırımapeler en ii prty idiİlkko diye bisi mi var ben bi tek Usko'yu biLiyorumda
quote:Orijinalden alıntı: daRkfuN3r4Lİlkko diye bisi mi var ben bi tek Usko'yu biLiyorumdaAlıntıları Göster git pw serverlarda oyna o zmn onlar ilk version oluo 1098
quote:Orijinalden alıntı: Backygit pw serverlarda oyna o zmn onlar ilk version oluo 1098Alıntıları Göster NERDEN İNDİREBİRİM Kİ PW SERWERLARI BİSÖLERMİSİN BANA
quote:Orijinalden alıntı: buzhokeyiNERDEN İNDİREBİRİM Kİ PW SERWERLARI BİSÖLERMİSİN BANAAlıntıları Göster ilk ko'dan ziyade knight empire çok güzeldi. bazen hatırlayıp duyglandığım olur.
quote:Orijinalden alıntı: FIGHT3Rilk ko'dan ziyade knight empire çok güzeldi. bazen hatırlayıp duyglandığım olur.Alıntıları Göster