Şimdi Ara

İlk maaşımla anneme hediye almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üniversite 3. sınıfı bitirdim ve ilk kez bu yaz çalışmaya karar vermiştim. Dün maaşımı aldım ve ailem farklı bir şehirde. Ben ise çalıştığım için İstanbul'dayım ve hediye almak istiyorum. Alacağım hediyeyi kargoyla göndereceğim. Daha önce aldığınız hediyelerden örnekler verir misiniz? Birde mutfak robotudur süpürgedir bu tarz şeyler değil, daha kişisel, ona özel bir hediye almak istiyorum.

Edit: Bütçe en fazla 500-600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÜtopyalıRealist -- 14 Temmuz 2016; 1:23:48 >

• oh be çok iyi keşke bende alsam.
  • Çamlıhemşin'de gezideyken, kendi topladığım çayları yollamıştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer manevi bir şey olmasını istiyorsan bir kutu hazırlayıp içine onun en sevdiği şeyleri, en sevdiği fotoğraflarından ve sizin birlikte olan fotoğraflarınızı, küçüklük ve aile fotoğraflarınızı koyabilirsin. Uzakta da olduğundan sen kokan 1-2 eşyanı da içine bırakıp içine onu mutlu edecek küçük şeyler yazabilirsin. En sevdiği çiçeğin yapraklarından serpiştirip, bir kolyeyi de üstüne koyabilirsin. Aslında pek maaşla yapılabilecek bir şey değil ama kupkuru bir hediyeden çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Tabi içeriği hayal gücüne dayanarak daha da zenginleştirebilirsin. Bir anne evladının ne yaptığını nasıl yaşadığını çok merak ettiğinden bir video hazırlayıp bir gününü onun için çekebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Literarys -- 14 Temmuz 2016; 1:12:17 >
  • İhtiyacı olan,sürekli kullanacağı birşey almaya bak
    Örneğin ütüsü çok iyi değil bir ütü alabilirsin ne bileyim o tarz şeyler işte ben öyle yapardım
  • Gümüş kolye al.
  • up
  • Küçük bir heykelini yaptır, yolla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.