iso 800 de çekmiş fotoyu flaşlı cekseydin keşke belki daha iyi bir sonuç alırdın.
değişim konusunda tam bir bilgim yok ama biraz ısrar et değiştirebilirler belki
İso yüksek, ortam karanlık, çektiğin araba siyah. Tüm sorunlar üstüste gelmiş. Fakat şöyle bir durum var ki neredeyse telefonum n8 de aynı çekiyor.
bence fotoğraf hiçte kötü değil. hatta süperde başarılı ben hiç anlamam fotoğrafçılıktan rast gele çekerim yıllar önce canon a 700 aldım öncesinde sony dscw15 kardeşimin makinesi vardı. bir baktım canon a700 ondan kötü çekiyor fitil oldum. ama şimdi canon a700ü hiç bir makineye değişmem. sabitlem ayarı vs olmasada okadar alıştımki insan kendisini geliştiriyor. hiç kafanıza takmayın zamanal o makinenin nekadar güzel bir makine olduğunu anlayacaksınız. beni ısındıran en önemli nokta iş yerindeki mailime 2 adet foto almıştım biri canon biri sony benim gözüm sonynin çektiğini güzle görüken şirkete fotoğraf çekmeye gelen kişiye mailimdeki resimleri gösterdim dedim ya ben bu canonun beğenemdim.
fotoğrafçı arkadaş bakmasını bilmiyorsun dedi. canonun resmi daha güzel bak bakalım sony deki beyaz gerçek beyazmı dedi. orda bana fotoğrafı bakmayı öğretti inanın. evet benqu vs basit markalarda sanki fotopraftaki açıkları kapatan bi tabaka var gibi bunu görmeyi öğrendim. aynı durum samsungun makinelrinin bir çoğundada var. optik zoomu olmayan bir makinesi vardı simini unuttum şimdi foto çekince cam gibi çıkartırdı. özenirdim 7-8 sene önce.
sizde alışınca göreceksiniz canon un havadaki buharı bile çektiğini. tabi ben fotoğrafçı felan olamam 40 fırın ekmek yesemde orası başka:)) sizde hiç üzülmeyin.
ayrıca evet gerçekten 7 gün 15 gün deneme hakkı diye bir şey yok tüketici kanununda. o büyük marketlere ait bir durum müşteri çekme amaçlı. zaten ceplerindende para çıkmaz üretci firmalardan aladığı büyükiskontolarla karşılarla bu durumları. kesinliklede lektronikte vs bu durum geçerli değildir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme