Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
466.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Wireless display kaynaklar kısmında görünüyormu görünmüyorsa Hw profil den widi açmanız gerekiyor
  • Sagol ilgin icin . evet kaynaklarda yok ama teraspy ustadin dedigi gibi profiller eksik iniyor. Eksik profilo editleyip atmak buyuk risk elimde full yazilimda yok.O nedenle yapaiyorum.
  • Forumda 22fa7100 tv si olan varmi acaba.
  • Forumda 22fa7100 tv si olan varmi acaba. Onlarda widi miracast acikmi
  • sur0658 S kullanıcısına yanıt
    Anladım full yazılım yoksa sıkıntı
  • sur0658 S kullanıcısına yanıt
    Bence vestelle iletişime geçip durumu anlatmalısın,çünkü tv'nin tanıtımda widi ve miracast desteği var görünüyor,ayrıca eksik gelen profillerin java ile açılması mümkün değil,bu yüzden hw dosyasıyla oynanması kesinlikle imkansız,sw dosyası ise sadece girayın yazdığı programla kısıtlı olarak okutuluyor.
    Peki profillerin eksik geldiğini nasıl anlarız derseniz, indirdiğiniz profili hex editörle açınca "eksik sw profil"deki gibi,sağ taraftaki açıklamaların olduğu yer bıçakla kesilmiş gibi eksik görünüyor,ayrıca boyut olarak da 40kb civarında oluyor,sağlam profilin boyutu 60 küsur kb,ve aşağdaki "sağlam sw profil" resminde görülüyor,orada sağ tarafta görünen açıklamalar ise uzayıp gidiyor

Aşağıdaki eksik sw profil:
    [ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

Bu da sağlam sw profil:
    [ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

EK1:

Bu resimlerde kullanılan hex editörün adını göstermek için özellikle virtualbox ile win açtım

EK2:

Bizim tv'lerde bluetooth var ama açamıyoruz,veya en azından kullanamıyoruz, peki ip kamera açıp da kullanan var mı aramızda,veya en azından deneyen var mı?

EK3:

Üstteki yazıyı yeniden düzenledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teraspy -- 10 Ocak 2017; 0:38:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: teraspy

"Vestel tv'den yazılımı nasıl yedeklerim " diyenler için yaptığım 900kb'lik basit bir döküman.Umarım faydalı olur.Gerekli tüm anlatımı resimli olarak yapmaya çalıştım,bence yok ama sizlere göre eksik kalan yer varsa kusuruma bakmayın,ama uyarırsanız yeniden düzenlerim
    Güle güle kullanın:
    https://yadi.sk/d/NAAQ0S4X3837JV

EK:
    Görülen lüzum üzerine yukarıdaki soru cümlesini kalın harfle belirgin yapmış bulunuyorum

Anlatım Konunun ilk mesajına eklenmiştir.

Alattin bey , Eline Emeğine Sağlık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• teraspy kullanıcısına yanıt
    Hocam cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

PVR'yi aktif hale getirmek için bahsettiğiniz yöntem, ilk sayfadaki

★★★ SwProfile.BIN_Patcher ile Profile Düzenleme ★★★ mi?

Buradaki adımları sırasıyla yaptığımız taktirde PVR özelliğini aktif hale getirmemiz mümkün olacak ve sisteme zarar vermeyeceğim, doğru anlamış mıyım?
  • trigovina T kullanıcısına yanıt
    evet.

yine de orjinal swprofile dosyasını saklamanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    üstad, nerde nasıl yapılıyor bilmiyorum ama ekşi sözlükte bir arkadaş bu konudan bahsetmiş..

üstad ip kamera hex editör ile açtım ama kameram olmadığı için hiç kullanmadım..

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

• quote:

rfve ; Anlatım Konunun ilk mesajına eklenmiştir.
    Alattin bey , Eline Emeğine Sağlık.

Sevgili rfve;teşekkür ederim,meraklıların elinin altında olmasını istedim

quote:

trigovina ; ★★★ SwProfile.BIN_Patcher ile Profile Düzenleme ★★★ mi?
    Buradaki adımları sırasıyla yaptığımız taktirde PVR özelliğini aktif hale getirmemiz mümkün olacak ve sisteme zarar vermeyeceğim, doğru anlamış mıyım?

Aynen

quote:

hkn40 ; üstad ip kamera hex editör ile açtım ama kameram olmadığı için hiç kullanmadım..

Hımmm,kullanabilmek için şahsa ait kamera mı olması lazım acaba sevgili hkn40 ,bende açmış ama bağlanamamıştım,açtıktan sonra profillerle beraber yanılmıyorsam "IP kamera.xml" gibi bir dosya da gelmişti,aslında kullanımı olan uygulama olsa,işyerinde veya evinde ne bileyim,kamerası olan kişi tvden görebilse
    Yani, bluetooth gibi işe yaramayan özellik mi acaba,yoksa bakmak mı lazım

EK:

Bak,sevgili hkn40; bir siteden eski mesajımı buldum,daha önce burada bahsetmiştim lg dvd,mtk diye,gerçi şaşırdım,yıl olarak 2008 görünüyor ama sanki daha önceleriydi gibi hatırlıyorum,o zamanlar da forumlarda görüntü kirliliğine önem veriyormuşum,okuyunca gülümsedim,o sitedeki adım byalo imiş,bunu çeşitli sebebleri vardı tabii,burada anlatmıyacağım
    Yeri gelmişken buradan sevgili metepe'ye tekrar teşekkür ederim
    Aşağıdaki resimde bazı yerleri sildim,önemli değildi ama yine kibarca sitem etmişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teraspy -- 10 Ocak 2017; 19:13:18 >

• MB120 2.29.11 güncellemesi yaptım ancak arayüz pek hoşuma gitmedi.

MB120 2.29.8 yüklüydü daha önce.

Elinde olan varsa ve paylaşırsa çok memnun olurum. Tabi eğer önceki sürümlere dönülebiliyorsa..

Bu arada PVR özelliğini ve Followme özelliğini aktif ettim. Teknik destek veren ve yorumda bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim..

PVR zaman kaydırma özelliği otomatik olarak kayda geçmiyor sanırım.

pause'a basıp tekrar play yapılırsa kayıt başlıyor.

Diğer televizyonumdaki Atlanda HD Box kanal değiştirir değiştirmez kayda başlıyordu.

Birşey kaçırdığımızda geri alıp izleyebiliyorduk.

Bu duruma bir çözüm var mı? Yoksa bu şekilde mi kullanıcaz?
  • Ustad mrb. Size bir sorum olacak. Benim yeni aldigim 22fa7100 tv paneli 22 auohtn011 panel kullanilmis. Simdi yandan bakinca 178 derece gorus acisi var ama asagidan bakinca goruntu 130 derece gorus acisi ile matlasiyor. Aklima menu 4725 ile girdigimiz servis ayarlarinda video setings var acaba buradan ayarlanabilirmi yoksa panel ile ilgilimi saygilar...
  • Ben Giray hocamın programıyla netflix açtım ve Tivibu yu menüde kısayol çektim ilginç olan Tivibu menüden girince farklı uygulama kısayolları girince farklı uygulama

Ama şahane oldu başka bişey açmadım ihtiyacım yok
  • Sevgili sur0658,inan bu konuda pek bilgim yok,daha doğrusu,panellerle alakalı hiç ilgim olmadı,denk gelince sadece okuyorum ama video setting ile alakalı olacağını hiç sanmıyorum,işin gerçeği sanmayı bırak,hiç o menüyü kurcalamadım bile
    quote:

...... Diğer televizyonumdaki Atlanda HD Box kanal değiştirir değiştirmez kayda başlıyordu.
    Birşey kaçırdığımızda geri alıp izleyebiliyorduk.
    Bu duruma bir çözüm var mı? Yoksa bu şekilde mi kullanıcaz?

Sevgili trigovina;
    Önceki yazılıma bizim modellerde elde yazılım varsa dönmek kolay ,sizin modellerde olurmu bilmiyorum ama olabileceğini düşünüyorum,yeterki elinde full yazılım olsun,ayrıca 2.29.11 güncellemesini nasıl yaptın,elinde yazılım var mı ve full dediğimiz yazılım mı,yoksa core update mi,eğer full ise link verirsen arşivime katmak isterim doğrusu
    İkinci olarak dediğini tam anlamadım ama bizde kayıt tuşuna basar basmaz kayıt başlıyor,pvr zaman kaydırma özellikli kayıt nasıl oluyor ki.Mesela yazını okuyunca hemen pause yapıp kayda bastım ama "zaman kaydırmada kayıt yapılamaz" diye uyarı verdi,ama mesela "maç izliyoruz,kapıya biri geldi,o sırada pause'ye bastık ,işimiz bitince gelip maça devam ettik" gibi bir şey mi sorduğun acaba? Karışık gibi oldu ama neyse

• cem650 kullanıcısına yanıt
    Hımmm,bizde netflix olmadı şimdilik,maxdom (du herhalde) olmuştu ama diğeri olmadı,tv resete girdi,neyse...menü girişi,kısayoldan giriş ,nasıl oluyor farklı anlamadım valla ,yani aynı uygulama menüden farklı, kısayoldan farklı mı açılıyor

EK:

Herkese : Elinde xml kanal editörü olan var mı acaba?googleden bulamadım,bulduğum işe yaramadı daha doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teraspy -- 10 Ocak 2017; 22:11:47 >
  • trigovina T kullanıcısına yanıt
    Bu soruyu 1 sene önce sordum fakat çözüm yok bı yüzden ben pvr özelliği aktif etmedim çünki pratik değil
    Hocam selamlar

Core update ile güncelledim.

Forumda bir başka konu başlığı altında ado paylaşmış güncel yazılımı. Menu+1505 ile güncelledim.

Pvr kayıt özelliği içinse, anlatmak istediğim Record tuşuna basmadan belli bir süre sürekli kayıtta olması idi. Her hangi bir kanalı açtınız anlık yayın akışı devam ediyor diyelim. Bir reklam çıktı ya da kaçırdığınız bir sahne oldu. Geri alıp izleyebiliyorsunuz. Bu özellik Atlanta'da vardı. Umarım anlatabilmişimdir. Record tuşuna basınca kayıtta herhangi bir problem yok.
    Full yazılım yok malesef. Ado hocam paylaşırsa size bilgi veririm.
  • 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.