Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
465.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    peki hocam filbox cı+ hatası da devam ediyor mu bu sürüm dede?
    Sevgili meeb, yazılım "core -çekirdek- zaten,eski profile göre davranıyor
    eski versiyona dönmeden bayağı bir incelerseni sevinirim hocam.
    Merak etme
    Şunu yazayım ilk önce; kanal değiştirirken tv reset attı,366s'de atmıyordu.Aslında kanal demeyeyim,uydu (diseqC) değiştirdiğimde reset attı,turksat'taki fox tv'den astra'daki vox tv'ye geçişte oldu bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teraspy

hkn40 ;
    Ben işyeri olan bir arkadaşım için sordum açıkçası,aslında iyi olurdu

mudem;
    Büyük ihtimal yüklenir,yoksa sevgili Ado "MB120" olarak yayınlamazdı.

cem650;
    Hımm,evet işte benim "her kutucuğu seçmeyin" demekteki amacım da buydu,kullanılmayan profili açanlar için söylüyorum tabii

helsloot;
    Tvden bir frekans aratıp mesela 11054 v 30000 trt bunu kaydet,sonra;
    Menü ---> Ayarlar ---> Uydu ayarları ---> Uydu kanal tablosu'ndan usb belleğe aktar bakalım ne olarak usb'ye aktaracak listeyi?

.sdx olarak aktarıyor , ama ondan değil bence ?

• helsloot kullanıcısına yanıt
    Bunu şunun için sormuştum sevgili helsloot; bazı modelde kanal tablosunu kendine göre istiyor olabilir,mesela "benim_tv_kanal_tablosu.sdx" gibi kaydediyorsa o isimle geri istiyor olabilir(aslında olmaz ama...),acaba senin tv'ye göre adını değiştirsen diyorum.
    Peki,kanal tablosunu usb'den geri yükle dediğinde listeyi ekranda görüyormusun,görüyorsan eğer seçim yapabiliyormusun,seçim yapılıyorsa,yükle dediğinde "yüklendi" diye veya bir "yüklenmedi" diye hata mesajı veriyormu?
    Bir şeyi daha sorayım,kendi aldığın kanal listeni, geri yükleyebiliyormusun acaba ?
    Aklıma gelen,(yine olmaz ama) acaba tv yazılımını derlerken tv'deki kanal tablosunun bulunduğu klasöre "yazma" desteği verildimi (chmood)
  • 17MB90_MB91R1R2_MB92R3_MB95_MB95S_MB95M_FAZ3_V366y

https://drive.google.co...ps-ncGxDclFIMm10Tk0/view

Burdaki yazılımlar bizim tv ye uyarmı --Tv Modeli 42pf9060
  • sevgili mudem widi yi açman için hw profildeki widiyi vestel profile reader ile 1 yapman gerekiyor.
  • teraspy kullanıcısına yanıt
    Dediğinizi yaptım ama hiç cevap alamadım
  • quote:

Bunu şunun için sormuştum sevgili helsloot; bazı modelde kanal tablosunu kendine göre istiyor olabilir,mesela "benim_tv_kanal_tablosu.sdx" gibi kaydediyorsa o isimle geri istiyor olabilir(aslında olmaz ama...),acaba senin tv'ye göre adını değiştirsen diyorum.
    Peki,kanal tablosunu usb'den geri yükle dediğinde listeyi ekranda görüyormusun,görüyorsan eğer seçim yapabiliyormusun,seçim yapılıyorsa,yükle dediğinde "yüklendi" diye veya bir "yüklenmedi" diye hata mesajı veriyormu?
    Bir şeyi daha sorayım,kendi aldığın kanal listeni, geri yükleyebiliyormusun acaba ?
    Aklıma gelen,(yine olmaz ama) acaba tv yazılımını derlerken tv'deki kanal tablosunun bulunduğu klasöre "yazma" desteği verildimi (chmood)

Hocam benim TV'nin anakartı mb95 miş bu versteldriver sitesinde verilen kanal listesi şu chipsetli tv'ler için verişmiş gibi geldi ondan uyumsuz mu oluyor acaba ?

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

MB95 yok dikkat ederseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: kadem444

Dediğinizi yaptım ama hiç cevap alamadım

tesekkür ederim yardımın için fakat Vestel Profile Reader i çalıştıramadım . win10 kullanıyorum ondan olabilirmi nasıl çalıştırabilirim.. sw profile i Giray beyin programı görüyor .aynı program hw profile i görmüyor .hex edtör görüyor ona kafam basmıyor. CLONE00001 aldım tv den ondan widi aktif edilrmi[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

• kadem444 K kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum uyarmı,kart neydi senin acaba,ama bunun en güzel cevabını sevgili Ado verir mutlaka,buraya menü+4725 resmini yolla bakayım sevgili kadem444.
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Aslında kendi tv'nden aldığın sdx dosyasının tam adı neydi ise o olmalı,bu linkten indirip denemeni isterim ;
    yadi.sk
    Bir şey bulunamadı — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/KpS_4znE38Wb4U

indirdiğinde yaz ki sileyim,çünkü kişisel dosyaları indirdikten sonra siliyorum
    Ayrıca belirteyim,bu 4 çanaklı listedir,senin için test amaçlıdır,yüklenecek mi yoksa yüklenmeyecek mi diye

• mudem kullanıcısına yanıt
    HW profil dosyası zaten editlenmez kolay kolay sevgili mudem,çok büyük risk taşır,genelde basit haliyle "donanım" ayarlarıdır HW profil dosyası.
    CLONE ile hiç bir şeyi şimdilik aktif edemezsiniz,veya elde full yazılımın yoksa deneme bile derim,bu senin tv'nin ve yaptığın ayarların yedeğidir sadece,bu konuyu daha önce anlatmıştım.Ancak sende bir ricam var,aldığın bu dosyayı bir yere upload edip link verirsen çok sevinirim.Son olarak tv'de ne yapmak istediğini de öğrenmek isterim doğrusu
  • teraspy kullanıcısına yanıt
    derdimi defalarca burada ifade ettim ..source tuşuna bastığımda wireless display i listede görmek

tv den aldığım clone
    www.dosyaupload.com
    Hata
    http://www.dosyaupload.com/1XP3

• Hocam bugün bir şey dikkatimi çekti sizin tvnin smart menüsüne baktığımda browserdan açılmış gibi gözüktüğünü farkettim bende bizim tvnin browser açarak (normalde bizim tvlerde internet browser yok vestelin smart tv uygulamasında sesli komutla açılıyor) açtım ve girdim direk bizim tvnin smart menüsü geldi sonra ordan da tivibu uygulamasını açmayı denedim sayfaya yüklenmedi vehttp://95.0.28.115.9191/ linki çıktı tarayıcı da ama could not connect to remove server diye hata verdi sanırsam uygulamanın çalışmamasının sebebi yönlendirilen linkin çalışmaması çalışan tvlerde güncel linkin olması. Sizden ricam tivibu uygulamasının server linkini atar mısınız belki bu yöntemle açabilirim.

Bu aradahttp://portaltv.tv/ pcde girince kullanıcı adı ve şifre çıkıyor tahminimce her tvnin içinde modeline göre gömülü kullanıcı adı ve şifresi gibi bir şey var sizin attığınız smart tv menünüz benimkiyle uyuşmadığı için atıp benim kendi smart menüme açmasının sebebi bu büyük ihtimal ayrıyetten diğer smart tv uygulamalarına bakınca mesela ya dahttp://vestelwebtv.digiturk.com.tr/LGWebTV/ (ki bu normal tarayıcılarda da çalışıyor) gibi olduğu gözüküyor bence diğer uygulamaların smart tv uygulama lnklerini bulursak (netflix gibi) smart tv de açamayacağımız uygulama olacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat121 -- 12 Ocak 2017; 12:53:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• mudem kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim,sevgili mudem, db dosyasını indirdim,senin dosyadada Yamal401 görünüyor,acaba bu uyduyu tv üzerinde "uydu ayarları--Uydu listesi" nde görüyormusun.Ayrıca bir yere aldığın profil dosyalarını upload et,bir göz atayım bakayım.(oynamadığın, orjinal dosyalar olsun)
  • ferhat121 F kullanıcısına yanıt
    Sevgili ferhat121;uygulamanın linklerini maalesef bilmiyorum,belki büyük ihtimal CONF içinde olabilir,görünen dosyalarda yok çünkü,ve bu dosyayı çözemedim maalesef,bu konuda açıkçası çok bilgim de yok,ama ben hala "core.js" den şüpheleniyorum
  • quote:

Teşekkür ederim,sevgili mudem, db dosyasını indirdim,senin dosyadada Yamal401 görünüyor,acaba bu uyduyu tv üzerinde "uydu ayarları--Uydu listesi" nde görüyormusun.Ayrıca bir yere aldığın profil dosyalarını upload et,bir göz atayım bakayım.(oynamadığın, orjinal dosyalar olsun)

www.dosyaupload.com
    mb120_swprofile.bin
    http://www.dosyaupload.com/2nRG

yama401 uydu listesinde mevcut[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

• Menü smart bölümünde aktif ettiğim ve harika bir şekilde çalışan Dailymotion uygulaması son 1 haftadır beyaz bir sayfada http status 404 hatası veriyor ve açılmıyor.. sebebi ne olabilir..? bilgisi olan arkadaşların yardımını beklerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn40 -- 12 Ocak 2017; 18:40:37 >
  • hkn40 H kullanıcısına yanıt
    Smartta nasıl aktif ettin bizim smartta yok
  • askn78 kullanıcısına yanıt
    SwProfile.BIN_Patcher yazılımındaki smartmenuitems kısmında bulunan DailyMotion seçeneğine tık atıyorsun ve TV ye yüklüyorsun..

resimdeki gibi..

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn40 -- 12 Ocak 2017; 19:29:34 >
  • 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.