Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
468.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    öyle bi zorunluluk yok. Ben kredikartı kullandım.
  • TeoMaN_1 T kullanıcısına yanıt
    Bu kuponla kredi kartıyla alsak faturada inşallah bir sorun çıkmaz değil mi ? Bende az sonra siparişi geçmek istiyorum 42pf9060 için 1445 Tl ye geliyor çok iyi bir fiyat oluyor .
  • flat_kil kullanıcısına yanıt
    ben kartla satın aldım. banka hesabından beklediğim kadar bir para çekildi. Faturada mecbur bu şekilde olacak
    Bende taksitle satın alacağım ama hala alamadım taksit seçeneklerinde 4+8 Taksit yazıyor ama kampanyalarında böyle bir şey yazmıyor kafam karıştı siparişi geçemedim avantajixi de yapıcam ne zamandır vestel müşteri hizmetlerine bağlanmayı deniyorum bu konuyu öğrenmek için bir şey biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim ...
  • size bomba bir haber.........

artık ekran ayırma yöntemi ile oynanan 2 kişilik oyunları,
    dual view tv gibi,
    tam ekran,
    iki kişi oynayabileceksiniz.

detaylar ve fotolar yarın......

az sabır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mimleon kullanıcısına yanıt
    Çok güzel işime yarıyacak bir özellik tam alacakken iyi bir haber oldu teşekkür ederim Alacam ama vestel müşteri hizmetlerine bağlanmak çok uzun sürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

size bomba bir haber.........

artık ekran ayırma yöntemi ile oynanan 2 kişilik oyunları,
    dual view tv gibi,
    tam ekran,
    iki kişi oynayabileceksiniz.

detaylar ve fotolar yarın......

az sabır

Nasıl yani...9060 lardamı olacak bu? 9090'larda var zaten.Müjde deyince 9060 anladım ben.Panel aynı,olabilir yeni bir yazılımlada vestel yaparmı bunu sorun burada.İnşaallah diyelim de olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesentr78 -- 19 Ocak 2014; 23:29:00 >
  • evet 9060 için,

hatta pasif gözlük kullanan tüm 3d tv ler için geçerli,
    küçük bir çalışma ve deneme sonrası,
    olumlu olursa burada paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 19 Ocak 2014; 23:32:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Az önce alacakken deniyorum deniyorum olmuyor meğer satın al yazısı yerine mağazalardan alabilirsiniz yazısı gelmiş stokta mı bitti nedir 31 ocak a kadar beklicez artık inşallah gelir o zamana kadar bide paypal üzerinden de mesela kredi kartini tanitinca taksitle alabiliyor muyuz acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 42pf9060 almayı düşünüyorumda 12 taksit ile izmir gaziemirdeyim vatan gold vesteloutlet falan herşey var kart ile en ucuz ve en aksesuarlısını nerden alırım?
    Birde harbiden kullanıp şöyle lg 620s 660s ile kıyaslayan varmı ?
  • Beyler internet için flash player desteği yok bu tvde? bunu yukleme sansim yokmi internetten film izleyemiyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 21 Ocak 2014; 2:10:51 >
  • TV, internette video izleme olayına sahip değil, sadece smart tv bölümündeki uygulamalardaki videoları oynatır.
    notebook veya netbook bağlayacaksınız.
  • quote:

evet 9060 için,

Müjdeli haberlerini bekliyoruz kardeşim...Aslında 20 gündür şu serviş benim pvr olayınıda çözemedi ya neyse.Beklemedeyim.Ne pvr var menüde,nede follow me tv.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesentr78

quote:

evet 9060 için,

Müjdeli haberlerini bekliyoruz kardeşim...Aslında 20 gündür şu serviş benim pvr olayınıda çözemedi ya neyse.Beklemedeyim.Ne pvr var menüde,nede follow me tv.

Kardeşim servis gelirde yukler ise hangi sürümü attigini bana özelden msj atarsan sevinirim saygılar

• mesentr78 kullanıcısına yanıt
    Dostum amiyane tabirle caz yapmazsan daha çok sallarlar. Şikayetvar.com a yaz , müşteri hizmetlerini ara üst perdeden konuş.
  • alıpda pişman olan yok sanırsam !
    arkadaslar bende niyetlendim fakat biri sd yayınlar cok kotu demiş ,sd yayınlar cidden oyle mi ?
    sipariş vericeğim haber bekliyorum.
    ve en uygun nerden nasıl alırım kampanya var mı bilgi verirseniz sevinirm.
  • infesta kullanıcısına yanıt
    Bende alacaktım vestelin sitesinden 1444 TL ye geliyordu peşin fiyatı ama alamadık indirim kuponunun kodu için süresi bitti heralde kabul etmiyor bende sıcak fırsat bekliyorum en ucuz nasıl alabiliriz ?
    Vestel de yeni kod var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: infesta

alıpda pişman olan yok sanırsam !
    arkadaslar bende niyetlendim fakat biri sd yayınlar cok kotu demiş ,sd yayınlar cidden oyle mi ?
    sipariş vericeğim haber bekliyorum.
    ve en uygun nerden nasıl alırım kampanya var mı bilgi verirseniz sevinirm.

SD yayınlar gayet iyi dostum merak etme.Bazı kanalların sanki çözünürlüğü düşük ama bunlarda pazarlama kanalları falan.Eğer çanakların tam ayarındaysa sd yayınlarda sıkıntı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flat_kil

Vestel de yeni kod var mı acaba ?

Kod derken ??
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.