Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
468.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün ps3 de ayrılmış ekranda iki kişilik oyunu denedim,
    oldu,
    artık vestel (LG) televizyonlarda iki kişilik oyunlarınızı "dual view" teknolisi benzeri sistemle,
    büyük ekranda ayrı ayrı oynayabileceksiniz.

fotolar ve anlatım yarın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesentr78 kullanıcısına yanıt
    İndirim kodu(yani indirim çeki) yazacaktım şimdi farkettim pardon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel Smart 40PF7070 Full HD Led Tv 2 ay ÜCRETSIZ D-Smart Full Paket (tüm kanalların açık olduğu paket) hediye.

1,279.00 TL yerine 1,049.00 TL ücretsiz kargo ile Kredi Kartına 12 taksit ve Kapıda Ödeme Seçeneği ve 50 TL İndirim Çeki ile sizlerle kampanyasına göz atmanızı tavsiye edebiliriz.

İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ucuz Alayim -- 20 Ocak 2014; 23:00:15 >

• Çok şükür aldım ben 1400 TL civarına geldi
  • flat_kil kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın
  • Ucuz Alayim U kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim .

• Beyler tvde izlemek için tr film indiriyorum fakat sesi tr olarak izleyemiyorum açilinca ingilizce oluyor tüm dosyalar var Bdmv içinde sanirim ama olmuyor bir playerden mi dinlemem gerekiyor ses seceneklerindende olmuyor tr baziları tr çikiyor baziları çikmiyor tr olmasına ragmen? Ayrıca tr alt yazı filan varsa film dosyasında tvde izlerken seçebilitormuyuz?

Yoksa yne pc üzerinden mi izlememiz gerek tvde?

• quote:

Orijinalden alıntı: flat_kil

Çok şükür aldım ben 1400 TL civarına geldi

nerden aldın bu fiyata acaba ben de almayı düşünüyorum bu tv yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samet.Can -- 21 Ocak 2014; 11:26:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Key

Beyler tvde izlemek için tr film indiriyorum fakat sesi tr olarak izleyemiyorum açilinca ingilizce oluyor tüm dosyalar var Bdmv içinde sanirim ama olmuyor bir playerden mi dinlemem gerekiyor ses seceneklerindende olmuyor tr baziları tr çikiyor baziları çikmiyor tr olmasına ragmen? Ayrıca tr alt yazı filan varsa film dosyasında tvde izlerken seçebilitormuyuz?

Arkadaşım,film izlerken LANG tuşuna bastığınızda hem ses,hemde altyazı seçeneği çıkması lazım.Eğer çıkmazsa tv bu sesi veya altyazıyı tanımıyor demektir.Birde ses DTS ise zaten cihaz tanımaz.
  • Samet.Can S kullanıcısına yanıt
    Vestelin kendi sitesinden 1444 tl ye geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mesentr78

quote:

Orijinalden alıntı: Key

Beyler tvde izlemek için tr film indiriyorum fakat sesi tr olarak izleyemiyorum açilinca ingilizce oluyor tüm dosyalar var Bdmv içinde sanirim ama olmuyor bir playerden mi dinlemem gerekiyor ses seceneklerindende olmuyor tr baziları tr çikiyor baziları çikmiyor tr olmasına ragmen? Ayrıca tr alt yazı filan varsa film dosyasında tvde izlerken seçebilitormuyuz?

Arkadaşım,film izlerken LANG tuşuna bastığınızda hem ses,hemde altyazı seçeneği çıkması lazım.Eğer çıkmazsa tv bu sesi veya altyazıyı tanımıyor demektir.Birde ses DTS ise zaten cihaz tanımaz.

İnşalşah guncelleme ile flash destegi gelirde internetten film izleyebiliriz

• quote:

Vestelin kendi sitesinden 1444 tl ye geliyor

hocam bu 1444 tl tek çekim mi oluyor yani taksit yok mu ?
    birde bunun için paypal a üye olmak gerekiyor mu?
    vestelin sitesinde paypal7782 şifresi gelince hakkatten fiyat 1444 oluyor ama kredi kartı bilgilerimi girmedim hemen tek çekim yaparmı ki diye :/
  • ugryzgld U kullanıcısına yanıt
    Tek çekim seçerseniz öyle yapar doğal olarak ben 4+8 seçeneğinden aldım 1486 tl oldu

• bende 4+8 ile aldım .
    Kredi kartınızın 3d secure kullanmıyorsa arayın kullanın hatta kartınızı internet alışverişine kapatın mail order ile bilgiler dahilinde direk alışveriş yapılabilir.
    Tabi ki bunlar temkinli olmak bana sorarsanız vestel.com gayet güvenilir.
  • VESTEL (LG) 3D LED TELEVİZYONLARDA
    İKİ KİŞİLİK OYUNLARI (Ekran Bölme Yöntemi ile)
    PASİF GÖZLÜKLERLE, DUAL VİEW TEKNİĞİ İLE
    AYRI AYRI TAM EKRAN OLARAK OYNAMA

2011 yılında LG tarafından lanse edilen Dual View/ çift ekran teknolojisi,
    LG, sony vs.. tv lerin yanısıra, vestel 9090 model tv dede var bildiğiniz gibi.
    Bu sistem, biri tuner, diğeri hdmi girişi olmak üzere 2 video ekranını aynı panelde üst üste yerleştiriyor,
    özel gözlüklerle, iki kişi aynı panelde 2 ayrı görüntüyü izleyebiliyor,
    bunun oyunlara yansıması ise,
    bu Dual View özelliğe sahip oyunlarında 2 kişi tarafından aynı ekranda oynanabilmesi.

Şimdi gelelim bizim normal 3D led tv lerdeki bu sistemi uygulamaya,
    yapacağımız iş,
    3D gözlüklerde camların yerini değiştirmek.

önce 2 adet PASİF gözlüğümüz alıyoruz ve camlarını numaralandırıyoruz.

sonra, çerçeveleri yavaşça sivri bir uçla nazikçe ayırarak plastik camları çıkarıyoruz,
    birinci gözlükten 1 numarayı, ikinci gözlükten 2 numarayı.
    dikkat; tümünü açmayın 1/3 açtınızmı cam çıkıyor.

şimdi bu çıkardığımız camların yerlerini değiştirerek,
    çerçevelere takıyoruz. Böylece aynı numaralı camlar bir araya gelmiş oluyor.

Gözlüklerle işimiz bitti.

Şimdi, Oyun konsolumuzda, aynı anda, ayrılmış ekranla, iki kişinin oynayacağı oyunu çalıştıryoruz.
    ayarlarını 2 kişiye göre yapıyoruz. Konsolla işimiz bitti.

Artık TV nin 3D ayarlarını açma zamanı geldi,
    TV de 3D ayarlarına gelip, "üst üste" seçeneği ile 3D yi aktif hale getiriyoruz.

Ekranda iki görüntü üst üste çakışmaış vaziyette 2 oyuncunun görüntüsü karışık olarak görünüyor.

Şimdi ayrı ayrı iki oyuncu gözlüklerini takıp oynamaya başlayabilirler.
    Her oyuncu kendi ekranını görecek.

İyi oyunlar.

Bu düzenlemedenin faydaları;
    * iki oyuncuda sadece kendi sahnesini göreceği için,
    özellikle shooter oyunlarda rakibin nerede olduğunu göremeyecek,
    oynarken gözü rakip oyuncuya kayıp konstrasyonunu bozmayacak.

Eksi yönleri;
    bu sistemde az da olsa görüntü kalitesinde bir düşme oluyor.
    ayrıca, yarım ekranı tam ekran yaptığımız için,
    görüntü boylamasına 2 misli uzuyor,
    yani nesneler uzun görünecek.

Bunları bilirek sistemi oluşturun, bu işe başlayıp başlamamak kararı size kalmış.

İyi oyunlar.

Vestel konusunu bozmamak için,
    ayrı bir konuda devam edelim.

işte link;

http://forum.donanimhaber.com/m_86808443/f_//tm.htm#86808443

• blade1713 B kullanıcısına yanıt
    Ben tereddütlüyüm hala siz baktınız mı 12 taksit olarak geçmişler mi ? Bonusla aldım ben

• quote:

Tek çekim seçerseniz öyle yapar doğal olarak ben 4+8 seçeneğinden aldım 1486 tl oldu

anladım hocam eyw. bende paraf var kredi kartı ona taksit yokmuş sadece tek çekim var.
    nette gezerken kliksa da parafa 100 tl puan kampanyasını gördüm aslında fiyatından dolayı vestel 9060 alacaktım ama lg la 640s de 1799 lira olamasına rağmen 100 tl parafpuan+avantajixten de 60 tl ye yakın geri ödeme alıyorum bu şartlarda lg 1640 a geliyor,lg de karar kıldım artık hayırlısı neyse o
  • 47pf9060 modeli için netten araştırma yaparken aşağıdaki sitede servis menüsündeki model ile
    panelin özelliklerini buldum. burada panel frekansı 120 hz olarak gözüküyor.

www.panelook.com
    LG Display LC470EUF-FEP1 Overview - Panelook.com
    http://www.panelook.com/LC470EUF-FEP1_LG%20Display_47_LCM_overview_16892.html

• ugryzgld U kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun
  • rfve kullanıcısına yanıt
    Hepsi başka başka panel...Bendekide bu.60hz.---LİNK---
    Kafalarına göre takılıyorlar anlıyacağınız...Üründen genel anlamında memnun olsamda,bu tip istikrarsızlıklar insanın kafasını bozuyor.
    Bugün içinde servis yazılım atmaya tekrar geldi mesela.Sonuç olumsuz.Yazılım atamadılar.Hala pvr ve follow me özelliği yok...
    444 lü hattı aradım,değiştirin bunu,servisle akraba olduk sayenizde dedim.Bakalım ne olacak.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.